Кафене на езиколюбителите

• 23 439
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Mars Hotel
И туризЪма също.

# 346
  • София
туризЪма го оправи Божо. току виж са надошли милионите фенки на Катерина и братята Салваторе (The Vampire Diaries) да гледат гробовете на Древните... докато Нина Добрев развява буйна грива из полята с тикви.

# 347
  • гр. София
Ванче, като каза "Древните" и изведнъж се сетих за Лъвкрафт  Laughing

# 348
  • Варна
След любезно насочване към темата пускам и тук две нови думички, нововъведени по Евроспорт (ах, как не запомних автора  им).
Та ето, да ги добавите към олимпийския тефтер:
Цитат
съчетарист
малшансьор

# 349
 smile3532

А какво значи съчетарист? Човек, който прави съчетание ли?  Shocked

# 350
Така като чета, олимпийският дух не е простил и на тази тема. Голям малшанс имал тоз малшансьор  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 351
  • Mars Hotel
Съчетарист трябва да е състезател по съчетано плуване. Поне аз така го тълкувам.

# 352
След любезно насочване към темата пускам и тук две нови думички, нововъведени по Евроспорт (ах, как не запомних автора  им).
Та ето, да ги добавите към олимпийския тефтер:
Цитат
съчетарист
малшансьор

Брях и малшанса да те коментира български "спортен" коментатор  Laughing

# 353
Съчетарист трябва да е състезател по съчетано плуване. Поне аз така го тълкувам.

Какво е съчетано плуване, ма'а му стара? Да не са тези, дето плуват по четири дължини, всяка различен стил?

# 354
  • Mars Hotel
Анджък. Виж колко си умна.  Mr. Green

# 355
  • София
и аз се обявявам за съчетарист - обикновено съчетавам полезното с приятното - гледам сериали с бира в ръка на английски, с английски субтитри!

# 356
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... Joy Joy Joy и като я заразмаха... и като се напълнят долини и равнини със златокори тикви ... Mr. Green

Айдеееее, оправихме българското земеделие  Joy Joy Joy

я па та'а  Shocked българскто земЛеделие е "оправено" ехеее кога  Tired
с тоя нов почин ще оправим целокупния Хамерикански народ баш за Хелоуин   Crazy
което ме подсеща: ще дълбаете ли тикви? ще обикаляте ли със страшни костюми? ще събирате ли бАМбони?
извинявам се, но ме Confused държи още от 24 май   Confused на манифестацията за празника на буквите беше гъчкана от разгологъзени мажоретки, бъдещи първолаци с тоги и "маламашки" (осветлиха ме, че така се казвали колежанските шапки Wink ) и нито едно дете с лента "отличник"  Tired

# 357
  • Mars Hotel
Маламашки ли?  Shocked Ай сиктир!
За мен маламашка е това:

# 358
Хм, ами като се замислиш, прилича, ако го обърнеш.  Mr. Green

# 359
И аз само едно значение знаех за маламашка. До днес.  Shocked Първолаци в тоги? Иначе в нашия блок дечурлята вече две години подред ми дрънчат за "Трик или лакомство" или както там са превели трик, ама не цъфтят от ентусиазъм. За кво си го причиняват тогава, не знам. Tired

Анджък. Виж колко си умна.  Mr. Green

Отвреме навреме давам на късо и крушката присветва за миг.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт