Кафене на езиколюбителите

• 23 297
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм олдскул, с-ориентирана.  Mr. Green

налице за терминологично забавление може би?  newsm78

# 421
  • Ænima/Albuquerque
Ста'а! Личи си, че си трезва.  hahaha
Иначе и аз съм съ-ориентирана, ма кат ни поправят, когато бъркаме трее слушаме.  Mr. Green

# 422
Бахааа, открих ви!   Mr. Green
Здравейте на всички!  Hug Изчетох първите 10тина страници само.  Embarassed Ще се поправя следващите дни.  Flutter

# 423
Ста'а! Личи си, че си трезва.  hahaha
Иначе и аз съм съ-ориентирана, ма кат ни поправят, когато бъркаме трее слушаме.  Mr. Green

'Пце...хлъц...'пцелютно.

Не-е-е-е казвай, любе-е-е, ле-е-ека нощ...

'Скюз лирическото ми отклонение, напих се с виртуални бири от невиртуална любовна мъка.  Mr. Green

Имам идея кафенето да се трансформира в пъб след 22ч. Особено във Времето Олимпиадно. Имаме си плазми and all.

Anyway, довлякАх сЪ, за да не остане неархивирано новото умотворение Цецилийно.

АОРТА - Партията бореща се за съвсем малко права сравнено с ВЕНА - видни единици за нескончаема анархия.

Редакция: Цеци, уелкъм, дарлинг! Тъкмо за теб си говорехме!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 00:34 от Nickkie

# 424
Ники!  Hug и всички!  Hug Че'й да зачета назад.  Mr. Green

# 425
  • София
'Скюз лирическото ми отклонение, напих се с виртуални бири от невиртуална любовна мъка.  Mr. Green
Това много импонира на напоследъчния ми душесмут  Embarassed И аз съм за опъбването тук по късни доби  Peace

# 426
  • Mars Hotel

Ох, това прозвуча много добре!

Не ми обръщайте внимание, малко съм флюбена.

# 427
  • n/a
Добро утро, любители (езико-, биро-, олимпиадо-)...
Важното е любовта да се лее на талази  Hug

Тъй, да ви позавърна лекинко към иронията.
Детето напредва с Гъливеровски крачки в света на иронията.
Снощи, излиза от банята и възкликва:
- Мамо, студ, стуууууд - мама вдига вежди в недоумение.
- Това е ирония, бе мамо - мама се извърта с двойно вдигане на веждите, бие олимпийски рекорди в това движение ... и докато промълви нещо, се чува - Май иронията е в това, че е ирония ... - рече детето и отсече. Браво на маминото ...
И какво последва, знаете ли? Ей сегичка ще разкажа. Долита за пореден път с култовото:
- Мамо, ти сигурно си анорексичка - мама, усвоила дисциплината безмълвно вдигане на вежди, покорява нови висоти и ...
- Защо да съм анорексичка? - задавам резонния въпрос, съпроводено със самооглеждане, защото, доколкото си спомням не влизам в тази категория.
- Я виж каква си слабичка, пък искаш още и още ... - е, ясно, тук мама вече е на кълбо от хилеж, защото пред нея застана леля Ог, която все така разправяше за срещата си с огледалото ... Последва финалното действие, в което детето си призна, че чисто и просто се упражнява в ирония.

ЛЕВЕНТ(С) са добре дошли и отвъд ергенлъка Simple Smile
И аз при с-ориентираните, някак по-добре ми звучи, установих ...
Ще се цепим ли на две, както е по нашенските земи - з- и с-ориентирани? Или ще я караме толерантно?

# 428
  • n/a
Самоназначавам се за вестникарски кореспондент.

Цитат
Тази година на олимпиадата ще участват повече страни, отколкото членуват в ООН. В Лондон ще се представят 11 недържави или автономни територии.

Хареса ми. Недържави. Куул. Нечовеци.

# 429
Ура за недържавите! И браво на девойката, много добре се е справила.

Цеце, глей, моля ти се, толко сме се въодушевили от теб, че дваж цитирахме АОРТА.  hahaha

И за ЛЕВЕНТС/З браво, изобщо браво! Друго нямам какво да казвам, щото и аз като Све, ама не реагирам на С.  hahaha

ПП Мда, зле е положението. Снощи измислих още една абревиатура, с цел възпяване на любимото на някои от нас възклицание "Ох, ма", изразяващо невярващо възхищение най-често. Обаче както я измислих, така я забравих. Сега ще се напълна с помощта на малко никотин да се досетя.  Blush

# 430
  • Mars Hotel
Сигурно е неприлично да се самоцитирам, обаче предизвикана от възмущението съфорумско, че земетресенията тенденциозно тресат само нощем, подканих да бъде написана петиция от името на ГИЛЗА - Гражданска Инициатива за Ликвидиране на Земетръсните Аномалии. Засега желаещи да се заемат няма.  Crossing Arms

# 431
  • n/a
ЖДНБ, преди малко минавах през клюто и под това заглавие ми се роди
единствената идея за Петиция. Не мож' повече така - люлее, та люлее.
Обаче някой ме е изпреварил.
ГИЛЗА - Гражданска Инициатива за Ликвидиране на Земетръсните Аномалии. Засега желаещи да се заемат няма.  Crossing Arms
Амин!

# 432
# 433
  • гр. София
Леле, колко нови политически партии и граждански инициативи! Хвала, хвала!  smile3501

Аз пък снощи докато гледах олимпиското плуване и се сетих за хубавата дума "съчетарист". Като тръгнаха жени-свободен стил измислих ( bowuu) чудната дума "фрийстайлърист", която в женски род звучи още по-чудно - "фрийстайлъристка".

(бурни аплодисменти, преминаващи в овации)

# 434
  • Ænima/Albuquerque
ГИЛ-ЗА! ГИЛ-ЗА!   newsm18

Общи условия

Активация на акаунт