Кафене на езиколюбителите

• 23 447
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Аз пък ви черпя с КОЗИ.  Mr. Green (кафе и оринз зус по икиндия)

Ъ! из тиз съмтинг дет ай шуд Кноу? или на български казано Ко било?

# 61
  • в морето до колене
Ване, бе!
Ето ...

Ти това не го ли видЕ?
'Скюз ми, днес все една гръцка фонетика ми е в главата.

# 62
Стегнатият и по същество пост на Хърми подейства мобилизиращо и на мен въпреки късния петъчен час.  Mr. Green

За абревиатурите - някой ако е правил частни плахи или не толкова опити, нека се обади. Някак имам усещането, обаче, че не, затова ще предложа нещо радикално.

Въпросните ни идиолектно-колективни фрази се помещават в ППМ и Новите думи, и двете почтено количество страници (62 и 237 съответно). Предлагам да наберем доброволци за преравянето на части от тях и да се разпределим постранично. Когато всеки си изрови неговата лехичка, пуска пост и началният пост на следващата ни тема ще обедини всички гнезда. Simple Smile

Тъй. Доброволци?  Mr. Green
Аз се заявявам с 20 страници до септември.  

П.П. Мноо ш'ва замола, А2 нямам съмнения, че не съм, ама в положение пък съвсем не съм и нямам намерение да бъда. Тъй че ако съм констелационен елемент, несъмнено излъчвам светлина - огрявам на всяко гърне...  Mr. Green

Мячик, тенк ю, баба.

# 63
  • в морето до колене
Ю'р уелкъм  Simple Smile

Ако ще е по 20 страници до септември - мога и аз да се кандидатирам за "лехичка".

Сега се включвам, ама за последния половин час "изрових" има-няма 10 страници от старата ви тема...
Мно'ооо петъчно ми стана  Mr. Green

# 64
Аз ни моа ни туй, ни онуй, опиянена съм, а като видях
Цитат
оринз зус
останах и без зъби, та фъфля.

Някой ако фиди Ангелина или Софи, да ги фридърфа.

Аз мисля да фме конфтелация като съзфездие, не ща групови терапии аз.  Crossing Arms

ПП Не съм фиркана, честно.  Peace

# 65
Личи ти, Пуци, личи ти  Mr. Green
Ники и аз ще се включа, ако до септември ще събираме абревиатури. До средата на август имам доста работа и минавам за по 10-15 минути, но след това ще имам достатъчно време.

# 66
Не съм, не съм, сериозно. Не искам да оставям грешно впечатление.  bowuu

И все пак мисля, че повечето абревиатури бяха в новодумската тема, пък и не са в първите 100 страници. Май.  newsm78

# 67
  • София
ох, Бе! шми изпиете моя жуз така. колкото и да фъфла не моА го дакарам...
 hahaha hahaha hahaha

аз съм на фреш епъл жуз

# 68
Пуц, права си. Повечето. Па ний нали сме все отбор съвестни и изчерпателни.  Mr. Green

# 69
Това цялото творчество трябва да се събере обезателно  Grinning
I'm in!

# 70
  • София
И аз ще участвам!  Hug Моля, някой да ми възложи конкретни страници, 20-30 на брой, за да не става повторение.
Изобщо - разграфете лехичките, че да копаем по-стройно.

# 71
Разграфявай, колега.  Grinning Между другото, не е изключено Роза да ги пази някъде, има надежда да се спести колосалния труд.

# 72
Не знам дали няма да разваля темата, но все пак....молба...
Може ли линкове към филми, он лайн книжки и подобни на немски език
Извинете, ако се намесих неподходящо bowuu

# 73
unadaptable, не мога да помогна с немски, аз съм англо-франко-фил. Книжки и филми на тези езици си изравям от торенти, предполагам, че и с немския ще има, ако се търсят конкретни заглавия. Честно казано, от немскоговорящо кино идея си нямам, но уикипедия може би би помогнала.

Каква стройна бригада за копание само събрахме. Пуц, искаш ли да си ни артелчик - т.е., да раздаваш бирата  Mr. Green, така и така си се захванала.

Пуци е права, че в Новите думи абревиатурите избуяха след доста определен момент, но аз бих изровила всичко, за да не пропусна някой бисер. В ППМ са също по към края. Има и в Петъчна:13, но там аз ще имам грижата.

До момента сме се заявили:

Атти
Мячик
Моя милост
Диамантче
Хърмаяни

Разделям лехичките на лотове  Mr. Green, всеки да приватизира каквото си хареса:  Laughing

Новите думи                       ППМ                              Петъчна: 13 - Лот Никин  Mr. Green
Лот А - 237 - 200 стр           Лот И - 62 - 42 стр
Лот Б - 199 - 169 стр           Лот Й  41 - 21 стр                  Останалите ингвинални петъчни:по желание
Лот В - 168 - 138 стр           Лот К   20 - 1 стр                    без разпределение
Лот Г - 137 - 107 стр          
Лот Д - 106 - 90 стр            
Лот Е - 89 - 69 стр
Лот Ж - 68 - 38 стр
Лот З - 37 - 1 стр

Както се вижда, лотовете са с различни размери, за всеки цвят и вкус. Предупреждавам, че е възможно доста от тях да се окажат нерентабилни. Срок за изпълнение: до зрелокестенопадно време. 

Приватизирам Лот И и обявения за Лот Никин.  Mr. Green

Грабете.  Mr. Green

# 74
  • София
Пу за мен Лот А и Б от Новите думи - 237 - 200 стр. и 199 - 169 стр. Peace

Ако успея да го овършея стахановски, може после да награбя още нещо.

П.П. Ъъъъъ, такова, аз копая вече, ама да питам - полагат ли се някакви вредни или друг вид компенсация за умиране от смях на работното място? Че аз ще загина докрая, бе, хора! Хем съм го чела веднъж, ама накуп да го погълнеш, си е рисково!

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 23:21 от Атти

Общи условия

Активация на акаунт