Кафене на езиколюбителите

• 23 227
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Ох, благодарим! Трогната съм от вниманието, Ники. Чак и монограм сте ми спретнали на чашата Heart Eyes

# 496
Бът ъф корЗ , нашето пъбокафене е с традиции.  bowuu

# 497
  • Варна
Намествам се удобно, отпивам от чашата с монограм  и чакам бълбукането от гърлото да се пренесе в подкорието, за да роди някоя гениална езиковедска мисла. Thinking

# 498
Нося ви един ГЕМ (гениална езиковедска мисъл), известен още като скъпоценност (бисер, ако разширим). Хареса ми просто:

хетеротаковат

Във връзка с темата за другостта и различието, много ме заинтригува последващия пост на нашия ЛЕВЕНТ Куркума, та използвам да запитам - какво е специфичното в поливането по обед? Т.е., на какво е признак, та се маргинализира по него?

# 499
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
.... много ме заинтригува последващия пост на нашия ЛЕВЕНТ Куркума, та използвам да запитам - какво е специфичното в поливането по обед? Т.е., на какво е признак, та се маргинализира по него?

Joy Joy Куркума е земЛеделска дружка Wink ако и да е ЛЕВЕНТ. приеми отговора му буквално  Hug

Скрит текст:
обяснението е просто: поливането по обяд е вредно, ще попари разсада и изгори готовите растения, следователно, почти ерес в земеделските среди  Hug но като не си постоянно на двора, правиш каквото можеш и биваш порицаван  Hug

# 500
Аз естествено за пиене си помислих.  hahaha

Не съм доволна, чувствам се ощетена, защото не мога да се възползвам от работното време на пъба. Ама ще ми мине.  Crossing Arms

# 501
  • София
ни ма ти трябва специален час, за да налееш бирата? тя е универсална...

# 502
Не ми трябва, ама тука докато си лафите, аз спъ.

# 503
Дубрютру! Пуц, липсваше снощи, ще наваксаме на дневно.

Аз ли ще го играя разносвач между лехите, бре?

Новото издание на "Война и мир":

ПИС    -  Предателки Изменни, Свински!

УОР! (Уйдехте О Ряката!) 

# 504
  • гр. София
Ники, като рече "ПИС", та се сетих един виц:

Една баба сипала мляко на котката и почнала да я примамва:
- пис, пис, пиис, пиис, пиис...
А котката я изгледала важно и рекла:
Peace Пийс, бабо!

# 505
Розе,  Joy

# 506
  • Ænima/Albuquerque
Една баба сипала мляко на котката и почнала да я примамва:
- пис, пис, пиис, пиис, пиис...
А котката я изгледала важно и рекла:
Peace Пийс, бабо!

Еее, ма забрай да кажеш, че котката пушела трева, излегната в далечинката!  hahaha

# 507
излегната в далечинката!  hahaha

hahaha hahaha hahaha

Аз също съм плодоносна. За да не говорим мръсотии, предлагам вместо бах ти, да се казва пях ти. Лайката ме вдъхнови.

# 508
  • гр. София
Аз също съм плодоносна. За да не говорим мръсотии, предлагам вместо бах ти, да се казва пях ти. Лайката ме вдъхнови.

Първо прочетох "лейката", после "лелката" и тамън да питам коя лелка те е вдъхновила взех, че го прочетох като хората  Joy

# 509

Общи условия

Активация на акаунт