Жената зодия ОВЕН 29 - Освежаващо лятна и Коледна с аромат на канела!

• 46 643
  • 704
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Моята е на 10... Мързи я да гледа, все й скучно, не чете... ooooh! Ама ако кажа айде до Мола, скача като пружина Mr. Green Сега нищо не е, тепърва ми става лошо какво ме чака... Thinking

# 676
Пети, аз не те помня, но добре дошла отново в стадото.  Hug
Мамчето, честита рожба и браво за смелостта да имате 4 деца. Да са ви живи и здрави, много да ви радват!  Hug
Добре дошли на новите!  Hug

п.п. Пишете, че на тази тема трябваше рожден ден да празнуваме.  Mr. Green
Хубав ден!   bouquet

# 677
  • при моите деца .....
Добро утро, момичета-кокичета!

Моята отпуска е към края си, а аз вече се научих да спя до 8 и дори два дни си почивах и на обед....
Следващата седмица ми е последна, но 3 от дните ще работа в магазина, та......
Ученичката е подготвена, остават помагала и подвързии, но тях след началото на учебната година.
Пети и моята дъщеря я мързи... сега сме установили колко много книги й остават от препоръчителните, от ваканционното другарче са написани 9 теми.....  ooooh!
Започваме преговор по английски и от следващата седмица уроци....
Приятни почивни дни!
Слънчево настроение и приятни емоции!

# 678
  • София
Боби, колко книги имаха по списък за лятото? Нашия списък е с 15 броя, никакъв шанс, сред тях "Старогръцки легенди и митове" и Малкия принц - крайно неподходяща литература за тази възрастова група Rolling Eyes

Фортуна, благодаря ти, аз писах в първите 1-2-3 теми, после ме отвяха ветровете Crazy

# 679

Давайте чашите, сипвам кафето.

# 680
Добър ден и добре дошли на новите (някои стари) попълнения  bouquet
Евала на Мамчето и половинката и за смелостта да имат 4 деца- да са ви много здрави!!!
Само да вметна, че двете с 10 год. щерки да не се оплаквате- гък да не чувам...ще обсъждаме след 2 или 3 години Joy

# 681
  • До морето :)
Аз с моята 2 годишна Близначка ще си мълча. Само се моля сутрин да се събуди добрия Близнак. А сега с Дева въобще не знам. Не познавам толкова добре никоя Дева, чак се притеснявам.  Laughing

# 682
  А сега с Дева въобще не знам. Не познавам толкова добре никоя Дева, чак се притеснявам.  Laughing
моят мъж е дева не мисля че ще имаш проблеми Peace

# 683
  А сега с Дева въобще не знам. Не познавам толкова добре никоя Дева, чак се притеснявам.  Laughing
моят мъж е дева не мисля че ще имаш проблеми Peace
Защото е мъж.  Mr. GreenТатко е дева.
Обачеееееееее майка ми, сестра ми, баба ми, леля ми и кръстницата ми, олелее мале ле.  Shocked

Мамче, поздравления и от мен за смелостта ви да отгледате 4 дечица .

Лече, бавиш се нещо ми се струва Simple Smile

и моето 2.5 годишно момиче водолей иска лак, парфюм, червило  Joy

# 684
  • при моите деца .....
Боби, колко книги имаха по списък за лятото? Нашия списък е с 15 броя, никакъв шанс, сред тях "Старогръцки легенди и митове" и Малкия принц - крайно неподходяща литература за тази възрастова група Rolling Eyes

Марти има 13 книги, като ако някоя не й допада може да замени с друга.
Тя харесва поредицата за Лили чудото
Няма Старогръцки митове и легенди.
Но тя сега ще бъде в 3 клас.

# 685
  • София
Миналата година за 3 клас имаха 4-5 книги само, прочете ги всички, на глас, иначе не вярвам, че чете, блее в една страница по 20 минути Mr. Green Това лято и 5 да отметне ще съм доволна, то ако я боли на 1/3 от това колкото я мързи, ще агонизира ooooh!

Дева - ако е момче, добре, но ако е мома - успех, късмет и още много подобни пожелания, най-вече нерви-корабни въжета Crazy

# 686
  • при моите деца .....
Добро утро!

За днес планът е голям - сигурно моята неделя ще е поне 30 часа  Mr. Green
Но по-добре да се отчета на финала какво съм свършила. То почистване, то разкрасяване.....
Вчера цяла вечер писах думи на английски, а Марти след мен ще се упражнява по няколко реда.....

Хубав неделен ден!

# 687
Добро утро!  Hug
Боби, благодаря за кафето и закуската (закусих същото с кафето). Спорен ден!  Hug

Когато беше по-малка голямата щерка прочиташе всички книги, които имаха по списък, едва в последните 2-3 години пропускаше по някоя. А "Малкият принц" за мое учудване и` беше любима, дори я чете два пъти, но може би заслуга имаше учителката.

Хубав ден!   bouquet

# 688
  • при моите деца .....
Привет!
Хората в неделя почиват, а аз нетипично за неделя съм много дейна - оправих ноктите, пуснах епилатора, сега чакам една перална да свърши да простра - смених чаршафите, измих съдовете...
Да не ме напече слънцето и да ме хване мързела.... По-късно планирам маникюр и педикюр да оправям...
Днес ще гостувам на свекървата - няма да готвя - на обяд тя ще е приготвила, а после ще ни сложи в кутии за вкъщи, та и вечерята ще е подсигурена   Grinning
Хубав ден!

# 689
  • София
Добро утро, рогатки Crazy Днес по някое време следобед Стела се прибира след 3 седмици море, да видим колко минути ще се обичаме преди да се разбере наистина, че се е прибрала Mr. Green Изчистих и пуснах пералня, стига ми за днес, чак толкова вредна не съм Crazy

Общи условия

Активация на акаунт