jo_anna чувствам те много близка,защото до колкото си спомням горе долу същите неща като мен приживя в родилното..пренасянето,чуденето дали да ти го предизвикват...родилните болки и накрая секцио...Как се развива бебо?
, дано се отбележи коя е, но нищо, бебо е добре, растеме и така
Благодаря, че въпреки двете си дечица и всичките си ангажименти намираш време да се погрижиш и за нас! 

на предишната консултация каза че няма нужда от Вигантол , защото и е била почти затворена фунтанелата. А сега тази новина - направо ме разби
ползвам на Гарние, минерал. Преди ползвах на Нивеа доста време, изпотявах се , но без неприятна миризма. На Гарние в началото като излезнаха си взех, действаше ми учидващо добре, изобщо не се потях, въпреки че ходих на фитнес и навсякъде другаде бях мокра. Предположих, че са развалили ролката, ама май няма да е от това...ползвам на Биотрейд спрея, койт о спира изпотяването до 2 седмици, но почнаха да ме сърбят подмишниците и кожата там стана по-груба...сега се чудя какво да използвам. Като ходя до ДМ ще обърна внимание на тоя камък, който Beki спомена. Кофти, че не може да си го носиш в чантата, но пък ако е толкова добър, може и да няма нужда от повторно използване през деня.
на предишната консултация каза че няма нужда от Вигантол , защото и е била почти затворена фунтанелата. А сега тази новина - направо ме разби
, трябва да е "6-ти септември"