Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 519
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 90
  • BG
Някой хора като започнат да се шегуват, чак прекаляват Laughing Дайте по-сериозно дее Peace

Нали е петък?  Laughing

Сериозно. Свирката е ли задължителен елемент в сексуалното общуване ми кажете,
макар че тук бясно ще се отклоним от темата?

# 91
Някой хора като започнат да се шегуват, чак прекаляват Laughing Дайте по-сериозно дее Peace
То и темата не е мн сериозна, Шанталче. Особено ако някой се престраши и зададе въпроса колко от тук присъстващите наистина са отказвали секс в такъв "удобен" момент. Peace

Не, свирката не е задължителен елемент в сексуалното общуване. Grinning
Отне ми известно време, докато науча мъжа ми на това, но... Mr. Green

# 92

Този сериозно ще го пратя първо в банята с епилатора.

Малейй, как си ги пращате така се чудя... newsm78
Ако можеш да ми пресъздадеш сцената, ще ти бъда благодарна!  Peace

Е, само хипотетично.
Не ми се е случвало.
Харесвам мъже с малко косми и с такива само си лягам. Или определено преди да си легна ги пооглеждам дали се обезкосмяват - не пречи да му пуснеш набързо ръка, за да прецениш. Случвало се е да не са чак гладки като бебешко дупе, защото са изпуснали 2-3 дни да теглят контра, но това далеч не е като да си навиваш кичури на пръстите.
Ако пък толкова се засиля към някой космат, просто ще включа бръсненето му в любовната игра. Не е толкова сложно - хем няма да се обиди, хем ще се заиграем.
Не знам.
Моят мъж е с малко косми по тялото (по гърба и по корема няма, а другите покрити части ги маха веднъж на сезон с лазер; има само на ръцете и краката и така ми харесва), а и е рус, та съвсем не си личат, дори и да ги забрави няколко дни.

Нали е петък?  Laughing

Сериозно. Свирката е ли задължителен елемент в сексуалното общуване ми кажете,
макар че тук бясно ще се отклоним от темата?

Аз не обичам да правя. Confused
А и е твърде тривиално. Има доста други неща за правене в леглото.

# 93
Да ви призная, изобщо не знам кой ден е, не знаех че е петък Blush Аз не ходя на работа и за това дните не ме интересуват, само нощите Laughing

# 94
Ох, много ми е любимо като почнат да се бъркат космите и хигиената. По тази логика един плешив дядо е по хигиеничен от вас, дългогриви форумски красавици.

# 95
Ц,свирката не е фактор за едно нормално общуване.
Но.....да те излиже и после да си чисти косморляците измежду зъбите....
Честно и сериозно-веднъж в живота си съм спала с мъжкойто не познаваше кола маската.Повече не се повтори.Нито секса,нито космите
Дона,космите сами по себе си не са нехигиенични!Обаче се лепят всички бактерии именно там.
Едно време е имало срами буби-защо според теб!Освен заради безразборния секс

# 96
  • Sofia
Свирката е ли задължителен елемент в сексуалното общуване ми кажете,

Много си е задължителен даже според мен. Разбира се говоря за постоянния партньор. Ако е еднократно може и да пропуснеш. Но тези жени дето и това не правят, не виждам на какво отгоре имат претенции за косми и за още 100 неща.

# 97
Всъщност, Мира..космите са там, именно от хигиенична гл. точка..Wink)

# 98
  • BG
Ц,свирката не е фактор за едно нормално общуване.
Но.....да те излиже и после да си чисти косморляците измежду зъбите....

Ох, Мира, толкова си натурална, начи... Crazy

# 99

Дона,космите сами по себе си не са нехигиенични!Обаче се лепят всички бактерии именно там.
Заради некъпане? Мислех си, че хигиената се определя от честотата на измиване, а не от друго. Ти що не си обръснеш главата, да не ти се лепят бактерии?
Спала съм хиляди пъти с мъже, които не познават кола маската (по-точно не съм спала ни веднъж с такъв, който я познава). Имала съм прекрасен, страстен, нежен, любовен, еднократен, мръснишки, извратен секс  с космати мъже и не съм имала никакъв проблем нито с бактерии, нито с хигиена, нито с някой и друг косъм между зъбите.

# 100
  • Sofia
Joy Joy Joy И сега има, не само едно време. Само чума вече няма, всичко друго си има.  hahaha

# 101
Но тези жени дето и това не правят, не виждам на какво отгоре имат претенции за косми и за още 100 неща.
Моля? Тоест която жена по някакво причина не иска да прави свирки, не трябва да има никакви претенции и изисквания към НВМ?

# 102
  • Galaxy 13197853088
Чудех се какво да пиша, но нищо не се сетих ...

# 103
Свирката е ли задължителен елемент в сексуалното общуване ми кажете,

Много си е задължителен даже според мен. Разбира се говоря за постоянния партньор. Ако е еднократно може и да пропуснеш. Но тези жени дето и това не правят, не виждам на какво отгоре имат претенции за косми и за още 100 неща.
Вие само свирките ли признавате в сексуалното общуване? newsm78

# 104
  • BG
Чудех се какво да пиша, но нищо не се сетих ...

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт