Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 152
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 225
Аз предлагам да пуснем същата тема в форум Татковци...че да видим как мислят мъжете , кое от женското тяло би ги разколебало Wink

А как облечен мъж , когато се запознаете ви въздейства най-много- с дънки , риза , потник....костюм...и.т.н

п.с. леле колко хора четат темата Wink

# 226
  • Galaxy 13197853088
пуснете ...

# 227

Е защо трябва да ги разделяме, нека и мъжете пишат тук

# 228
  • Galaxy 13197853088
Аз писах ... не се сещам да ме разколебае нещо на финала.
Все пак съм подбирал внимателно и съм знаел какво да очаквам след като се съблече...

# 229
Все пак съм подбирал внимателно и съм знаел какво да очаквам след като се съблече...

Добре, че уточни във второто изречение, в началото реших че "всичко под ножа"  Mr. Green

# 230

А как облечен мъж , когато се запознаете ви въздейства най-много- с дънки , риза , потник....костюм...и.т.н

Само да не е облечен като баща ми и да не е с бели чорапки и сандалки, черно под ноктите и пърхут по яката  Laughing Laughing

# 231
  • Бургас
Не ми се е случвало да си тръгна... голяма част от нещата, които биха ме отблъснали си личат и преди това.

# 232

А немита.....или и тя си личи още в началото?. )))) защото миризмите се прикриват успешно, докато не се наложи да се съблече. ) да не говорим за други разни кожни проблеми...)

# 233
Абе, ти недей, Мирама, аромат на немито дупе си се усеща яко.

# 234

Абе ако е зимата и е скрито под плътни дънки и яке, палто отгоре...)))) няма баш да се усети. )

# 235
  • Galaxy 13197853088
Не могат да се прикрият тези неща ...

Всъщност някой може и да не може да ги усети навреме, знам ли ...

Абе ако е зимата и е скрито под плътни дънки и яке, палто отгоре...)))) няма баш да се усети. )
Е, аз с такива дето на улицата ще да я срещна и ще иска да се сексим на минутата секс не правя.
И въпреки това, пак може да се разбере, преди да се съблече. Но няма да го описвам  Naughty

# 236

Може и да не се усеща-един приятел разказваше как забърсал някаква в някакъв бар.Тя понамирисваше като се съблече,вика  hahaha

# 237

Костюм и риза. Не понасям дънки -изобщо не я възприемам тази второсортна дреха от синьо платнище.  Sick

# 238
На мен ми е интересно тези, които толкова държат на обезкосмената интимна зона заради оралния секс, не им ли е неприятно усещането при обикновения? Не ви ли дращи и боде?
И друго чудно нещо забелязвам - скоростта, с която се променят предпочитанията. Повечето, дето пишат тук, предполагам са дъртуши, би трябвало да са правили много пъти секс с необезкосмени мъже, защото те плъзнаха отскоро. Откъде се взе тази мания по обръснатото? А и гледам разни дърти мъже с обръснати крака и ръце - на тях как им е хрумнало да се подлагат на такива процедури? С грозна и отпусната фигура, с мръсни и напукани пети, обаче - голи крачка, намазани с лосион - бррр  Sick
А обезкосмяването на ръцете защо се прави? Това пък изобщо не го приемам за нужно нито при мъжете, нито при жените. Някакво много вредно усещане за красота, а излежда и хигиена според някои, се настанява в хорските мозъци.  

# 239
Labrador, с нея в тоалетната ли ходиш?. ))))

Янечек, това с ръцете и аз не го схващам, ама то щото съм си задръстена. )
Нито при мъже, нито при жени ми харесва. Дори при жени ми е по-отблъскващо. Винаги си личат разни пъпчици и наболи косми от този тормоз върху кожата.

Общи условия

Активация на акаунт