Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 549
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 990
А на мен ми стана чудно, колко е "приличната" бройка партньори, които ССФ трябва да има?
2-3-5 или само един единствен?. )

# 991
От вицовете - Не се сърди, човече го е пуснала:

Британските учени са открили, че сред съпружеските двойки, практикуващи анален секс, много повече жени са удовлетворени от размера на члена на своя съпруг.

Laughing

# 992
  • Варна
Естел, така е Simple Smile евтини са.Спор няма.
Но след като съм имала повече от 10 мъже за моите 32 години, не знам защо звучи все едно имам безразборни контакти  Laughing.Не мисля,че имам такива.Но благодаря за съвета. Hug

# 993
Не, не.  Simple Smile
По друг начин ми прозвуча /а и не знам на колко години си/ - че живееш както ти харесва /евала за което/, живееш за мига и обикновено такива хора са добронамерени и глупави наивни, затова го написах поста.

# 994
Абе човек и с двама може да е бил и пак да са безразборни контакти.
Аз за мъж, с който не съм се оказала в леглото случайно, не бих тръгнала да пиша по форумите колко му е крив и космат.

# 995
  • Варна
Не, не.  Simple Smile
По друг начин ми прозвуча /а и не знам на колко години си/ - че живееш както ти харесва /евала за което/, живееш за мига и обикновено такива хора са добронамерени и глупави наивни, затова го написах поста.
Ох, Естел, не е така.Никак не живеех за мига, имах връзка повече от 6 години, имаме дете Simple Smile.Била съм само с него през този период.Но съм имала живот и преди това, разбира се..Имала съм връзки, различни.Поживяла съм си, бях доста лудичка  Mr. Green.От скоро не съм  сериозно обвързана,но пък ... не мисля че живея за мига.
Не си представяй моля те, че си свалям гащичките щом харесам даден мъж...хахаха, нелепо е направо.

# 996
Естел, хаха, ако правят само анален, може и да са доволни от размера.....ама....едва ли.
Малкия си е малък, където и да е....)

# 997
Весито, не си длъжна да ми даваш обяснения.  Grinning

Мирама, аз исках моя да е с две пи*ки ама няма как. Едната тънка, къса и с малък диаметър за анален и дебела и дълга за обикновен секс. Има само втория вариант. Party Затова анален много рядко и с мъка. Последния път му казах че искам анален, отдавна не сме правили /аз не искам, той не припира/. Почнахме. По едно време той спира, пита "да продължавам ли, харесва ли ти?" Аз му викам "скучно ми е, чакам да свършиш".  ooooh! Laughing И спря.
Та така те.

# 998
  • Варна
Весито, не си длъжна да ми даваш обяснения.  Grinning

Никой с нищо не е длъжен, разбира се.Това е форум.Говорим си тук.Аз просто съм откровена за себе си, така ми харесва -характер, понякога съм и рязка и безкомпромисна обаче.Но аз не се притеснявам от нещо, напротив. Laughing

И не знам що за логика, да се смята ,че жена била с повече мъже е задължително наивна и за моментните удоволствия живееща.Аз имам близка позната , която съм убедена ,че е била с 3-цифрена бройка мъже, но ще купи и продаде всяка от нас, че и мъжете около нас.Глупачки има и к..ви, има и жени били с по 3-ма мъже в живота си.Като вторите според мен взимат връх.

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 12:55 от Vessi_to

# 999
Последния път му казах че искам анален, отдавна не сме правили /аз не искам, той не припира/. Почнахме. По едно време той спира, пита "да продължавам ли, харесва ли ти?" Аз му викам "скучно ми е, чакам да свършиш".  ooooh! Laughing И спря.

Моля? Това е шега, нали Thinking

# 1 000
$hantalche, абе и аз се зачудих как така ще ти стане скучно баш при това положение, ама....)

# 1 001
$hantalche, абе и аз се зачудих как така ще ти стане скучно баш при това положение, ама....)
Мира, на мене самия диалог ми е абсурден...  Confused

# 1 002

Ами искрени са били хората, кво.  Laughing  Ако всеки казва това, което мисли по време на секс, ако знаеш колко по абсурдни диалози би имало.  Mr. Green

# 1 003

Е, хайде, първият въпрос е разбираем до някъде....ама отговора. )))))

# 1 004
Последния път му казах че искам анален, отдавна не сме правили /аз не искам, той не припира/. Почнахме. По едно време той спира, пита "да продължавам ли, харесва ли ти?" Аз му викам "скучно ми е, чакам да свършиш".  ooooh! Laughing И спря.

За туй следващият път си сложи пред теб пакетче семки Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт