Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 471
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 035
Мен не ме брой, аз харесвам косми  Blush но да, правя някои компромиси.

# 1 036
  • София
 ooooh! като прочетох кръц-кръц, си помислих, че ще му кръцне атрибутите, пък то на снимката какво било!

а, да, бих отказала секс спиян мъж. Няма значение дали аз съм пила, пияните мъже за секс са неприятни.

# 1 037
Значи с.ед к,ъчма никакъв секс  newsm78
Че на мен пък точно тогава ми идва наст,оението  Joy

# 1 038
М/у пиян и подпийнал има разлика  Peace

# 1 039
  • София
не е  задължително да се напие човек като е на кръчма или като не е на кръчма. Пияният мъж не можеш го сбърка с просто веселия.

# 1 040
Вие пък ако мислите, че на много пияния му се е*е, то дори няма да му стане ако и да го натиснат, кво остава да си поиска.  Laughing

# 1 041
  • София
меракът му е по-голям от моженето, обаче! неприятното е, че пияният е много досаден и само се натиска.

# 1 042
неприятното е, че пияният е много досаден и само се натиска.
Да, преди да стигне фазата, в която дори и не му се иска е така. Освен тези, при които от алкохола стават агресивни.

И за да не кажете,че само за бивши говорим , аз и на собствения си мъж отказвам, ако е пил повече от едно малко. С космите компромиси може и да има, за пиенето обаче съм твърда.

# 1 043
Еее, де, то е ясно, че на мъртво пияния нито ще му се такова, нито пък и жена ще го поиска. Но моят си мъж, както и аз - когато сме пили- определено после ни идва двоен мерак. Не ми пречи, че дори напротив, а границата от едно питие - няма да коментирам. Но все пак нали говорим за ССФ, тя нито с косми, нито с напитки - прави компромиси явно...стерилна работа.

# 1 044
  • София
между пиян и мъртво пиян също има разлика. Мъртвопияният дори няма да го погледна, то едва ли и той може да гледа, и говоорът му хич го няма, координацията също. Но пияният все още функционира на ниво досадни приказки, пускане на ръце и всякакви подобни неприятни. Колкото и да съм пила, такива работи не мога да търпя.

# 1 045
О, ако ти не си способна да се оправиш с мъжа до теб - твой проблем. Мислех, че тук не визираме пияниците, по кръчмите като цяло, дето са в такава фаза, че се лепят и на Квазимодовки...

# 1 046
Бил съм се бил напил и съм бил Квазимодо гепил...

# 1 047
Бил съм се бил напил и съм бил Квазимодо гепил...
Винаги съм вярвала, че си жена  Laughing

# 1 048
  • Варна
аз пък харесвам лек дъх на уиски или коняк от мъж, примесен с парфюм, секси ми е  Grinning
Самата аз също пия , не съм въздържателка и не ми е проблем.По 1-2 питиета или 1-2 чаши вино е дори по-възбуждащо и повече падат задръжките Simple Smile .По литър алкохол -не.

# 1 049
  • София
Виили, пишеш откровени глупости! Такива неща не се случват само в долнопробни кръчми, а на много "светски събития", включително по неформални вселби на млади, образовани или уважавани хора.

Общи условия

Активация на акаунт