Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 413
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 065
Едва ли могат да му го смалят....иначе и това си е мъка.
Имаше епизод на Секса и града с един такъв надарен пич и Саманта. ) Е, колкото и да и беше голям мерака да пробва...бързо се отказа. )

# 1 066
  • Бургас
Ами човекът сподели, че не може да го вкара целия и само анално му се е случвало да го направи. Тежи си му, аз се чудя не е ли възможно да му го смалят някак.  Rolling Eyes

Горките му жени...

Горкият той - в крайна сметка те си го избират, докато той е изправен от природата пред свършен факт.  Confused

# 1 067
Анално 35 см  Shocked  ooooh!  Joy
Премерих, че трябва да ми стигне до гърдите вероятно и аха да излезе през устата  Joy

# 1 068
Е тъкмо, 2 в 1.

# 1 069
Стига бе! И ще ми излезе орално. Не.

# 1 070
  • Варна
А аз си мислех, че темата е тъпа... Whistling

# 1 071
  • София
Докато гледах спортната гимнастика на олимпиадата се сетих за космите и се загледах дали гимнастиците са с косми под мишниците или без. То, и без това само ръцете и мишниците и част от раменета им са голи, останалото тяло е облечено. По моя непредставителна извадка, китайците и японците бяха твъдо с косми, и то очевидни, а белите бяха повечето обезкосмени, но някои си бяха натюр. Явно за тях не е голяма драма да си ходят с космите, че и имат наглостта да се показват в милиарден ефир, цяла олимпиада е това!

# 1 072
Andariel, е те сигурно не страдат от мания за величие...)

# 1 073
Защо пък мания за величие Laughing Просто тея дълги косми предполагам задържат ужасно много пот и миризма... никакво величие не е ако ги махнат. Не аз не спя с тях в крайна сметка ,не ме интересуват Simple Smile

# 1 074
Въпрос на културни стереотипи. На мен не ми харесаха в това отношение, но пък имаха хубави тела. Косми по-лесно преглъщам пред шкебета и цици колкото моите. Т'ва за мъже.

# 1 075
$hantalche, мислиш ли, че на тези спортисти, стигнали до световна олимпиада им пука имат ли косми, или нямат, или какво мисли някоя дама, дето не е излизала от село?. ) Ама претендира дали мъжа да е с косми, или не...) Аз не мисля, че изобщо ги интересува това точно...

# 1 076
Andariel, за китайците космите са манна небесна!  Simple Smile А и жените в Китай, които не са се поевропейчили си разхождат с кеф космите, където и да са по тялото - дори и под носа.

# 1 077
  • София
Защо пък мания за величие Laughing Просто тея дълги косми предполагам задържат ужасно много пот и миризма... никакво величие не е ако ги махнат. Не аз не спя с тях в крайна сметка ,не ме интересуват Simple Smile

Редовното използване на вода и сапун премахват твърде многото пот и миризма. При спортистите толкова пот се лее отвсякъде, че едва ли космите под мишниците им са им проблемни.

# 1 078
Мира, световно ниво спортисти, не е критерий за ниво  мъж. Примери много. И Стоичков е световно известен, но...знаете, нали Wink
П.П Мене ли наричаш дама не излизала от село, извинявай?

# 1 079
$hantalche, е, то всеки си има критерии. ) Едни харесват световно известни спортисти, други загорели, потни селяни, ама епилирани. )
П.П. Е, ти си се разпознала в думите ми ли?. ) Не очаквах. )

Общи условия

Активация на акаунт