Бихте ли отказали секс , ако ...

• 115 049
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Варна
лятно време е така, хвърчи тестостерон и естрогени, феромони, направо си мирише на свалки и секс отвсякъде! Зимно време такива теми рядко се срещат, народът се депресира.  Simple Smile

Тъй е. Тогава ни презрамки се виждат, ни косми. Говорим си за изневярата.

# 1 366
А реално погледнато изневерите и новите връзки се случват точно сега.

# 1 367
Сега са изневерите, връзките са наесен - да има кой да те топли през зимата.

# 1 368
лятно време е така, хвърчи тестостерон и естрогени, феромони, направо си мирише на свалки и секс отвсякъде! Зимно време такива теми рядко се срещат, народът се депресира.  Simple Smile
Laughing
За тогава ще си набележа няколко музикални поздрава на Suicidal tendencies  Mr. Green За летния да се придържаме към rein-raus (по BirdsFlu).

# 1 369
Това е много правилна постъпка cecunka76 аз също ще откажа секс без презерватив.знам ли го какви болести носи,здравето преди е*ането.вие бихте ли отказа ли секс,ако хубостника не си сложи наморник...За изневери не ми се говори това е толкова изтъркана тема,няма лято ,няма зима ,който е решил да го прави климатичните обстановки няма да го спират.

# 1 370
  • Бургас
Ами зависи от партньора. Аз такива, дето съм им научила името преди няколко часа и вече сме със свалени гащи не съм имала. Та за да стигна до леглото, трябва да познавам човека, някак не мога ей така отраз - не че е лошо, дори им се кефя на такива, но не е за мен. Та затова имам и някакво ниво на доверие преди да си сваля гащите.  Laughing И въпреки това съм си люботел на презерватива, независимо от доверието - чиста работа!
То и мъжът ти може да ти лепне нещо - ако не обича на презервативи, а изкръшка с някоя мръсница...  Confused Но няма да навлизаме в такива черни сценарии - все пак темата е доста забавна.

# 1 371
Че той мъжът ти, както и ти на него – може да си лепнете по нещо и без да кръшкате. Ама нали да не говорим за инфекции и болести.
Не харесвам секса с презерватив и обикновено не ползвам.

# 1 372
  • Kопенхаген
Презерватив само за чуждо  Peace

# 1 373
  • Kопенхаген

То и мъжът ти може да ти лепне нещо - ако не обича на презервативи, а изкръшка с някоя мръсница... 

Какъв презерватив в такъв случай...? Направо кастрация...

По този повод преди 100 г. в зората на сексуалното ми ограмотяване си спомням една история от вестник АЗ и ТИ за ветеринарна лекарка кастрирала изнасилвача си  Crazy

# 1 374

То и мъжът ти може да ти лепне нещо - ако не обича на презервативи, а изкръшка с някоя мръсница... 

Какъв презерватив в такъв случай...? Направо кастрация...

По този повод преди 100 г. в зората на сексуалното ми ограмотяване си спомням една история от вестник АЗ и ТИ за ветеринарна лекарка кастрирала изнасилвача си  Crazy

Яко! Laughing

# 1 375
Ааааа, при мен няма чуждо само свое, но и с него с презерватив.
Противозъчатъчните ми се отразяват зле на здравето, спирала няма да си сложа.
Секс без презерватив сме правили само когато правихме юнаците. Wink
Презерватива по никакъв начин не ни влияе на удоволствието. Flutter

# 1 376
Да,ама мъжете казват,че им влияе на удоволствието...

# 1 377
  • Kопенхаген
Не практикувате ли прекъснат полов акт?  newsm78

# 1 378
Нищо подобно не ми е казвал съпругът ми. А и да ми каже моят отговор ще е, че ако стане гаф моите вътрешности ще стържат.Имах приятелка, която направи три аборта, само защото на милото не му харесвал секса с презерватив.
Така съм спокойна, и двамата можем да се отпуснем и да се наслаждаваме на секса, а не точно в най-хубавият момент да спираме.

# 1 379
  • Kопенхаген
Абе то там си има техники на задържане, вашите мъже какво се правят на приятно разсеяни. Да се стиснат малко, че и вашето удоволствие на увеличат.

Общи условия

Активация на акаунт