Бихте ли отказали секс , ако ...

• 115 044
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 395
viliko,
сравнението с обрязания го дадох по повод на това, че презервативът намалявал чувствителността на мъжа, а при обрязаните също е намалена. Затова, единствено по отношение на продължителността.

# 1 396
  • Kопенхаген
Yulichka, как пък реши, че злобея?

И това за незадоволеността вече сме го чували, изтъркан лаф, опитайте с нещо друго по оригинално.

Не, не съм медицинско лице и напротив знанията винаги определят опита. Ей на има интернет информация по въпросите за секса колкото щеш, преди имаше само книги и вестници.

И чети какво съм писала, допустимо е това което твърдиш ти, но при условието което е написал гост22

Това, че има мъже, които не умеят да се контролират страдат от това партньорките им.

# 1 397
Темата да не прерастне в "За и Против аборта",че става страшно

# 1 398
  • София
Абе то там си има техники на задържане, вашите мъже какво се правят на приятно разсеяни. Да се стиснат малко, че и вашето удоволствие на увеличат.

що да го карам да стиска, като презервативите са измислени? Не си заслужава. Досега не съм получила оплаквания, че му намалявали чувствителността, нито на мен.

# 1 399
  • Kопенхаген
То стискането е освен да предпази от забременяване е и да удължи пловия акт, щото да не се извъка точно когато на жената и е най гот.  Grinning

# 1 400
  • София
аа, мерси, няма нужда!  Crossing Arms Не мога да се оплача, добре си е! За мен добрият секс е важен, та не бих изтърпяла мъж, дет не го бива!

# 1 401
Ето,причина да откажем секс-повторен де.Ако цвъка преждевременно Peace

# 1 402
Моя мъж може да се "стиска" случвало се е , за да ми достави по-дълго удоволстие.когато усети,че ми е поумръзнало вече ме е питал"искаш ли да свършвам"или когато му правя френска пак понякога ме дразни,като му я правя доста време...може би мъжете с добри урения могат да забавят изпразването си.До сега не съм случвала на мъж(от бившите ми де)които да ми излизат с номера,че се губело удоволствието от презерватива...айде моля такъв направо си вдигам гащите и да ме няма,кой знае с на колко е пробутал тоя номер и ги е ебвал без отврат.

# 1 403
Моя мъж може да се "стиска" случвало се е , за да ми достави по-дълго удоволстие.когато усети,че ми е поумръзнало вече ме е питал"искаш ли да свършвам"или когато му правя френска пак понякога ме дразни,като му я правя доста време...може би мъжете с добри урения могат да забавят изпразването си.До сега не съм случвала на мъж(от бившите ми де)които да ми излизат с номера,че се губело удоволствието от презерватива...айде моля такъв направо си вдигам гащите и да ме няма,кой знае с на колко е пробутал тоя номер и ги е ебвал без отврат.

# 1 404
Това стискане , което така бистрите си е жив самоконтрол. Мъжът го прилага не само, за да  удължи акта и то не единствено заради кефа на партньорката, а и за собствено удоволствие преди всичко. Същото може и жената, ако достатъчно добре познава тялото си... Grinning Не е голяма философия. Прилага се при индивиди с еднакви мисли по темата, други си се отърват и си се повтарят. Не че първите с отлагането не могат да се повторят, но всичко е въпрос на вкус. Не е ли просто?!

# 1 405
  • София
сори, ама да прекъсне акта баш в момента, в който и на двамата им става най-хубаво, не си заслужава. Къде-къде по-добре е да си сложи презерватив.

# 1 406
Аууу каква дискусия Simple Smile моя е обрязан по медицински причини и години наред ползвахме презервативи ...
до сега не съм забелязала да има някаква ''нечуствителност'', нито пък той се е оплакал  Mr. Green

# 1 407
  • Boston, MA
Много хубава дискусия по повод сексуалното образование.

В една съседна тема стана въпрос, че може би 80% от българските бебета били непланирани - тук сега нагледно показваме защо.

# 1 408
  • Kопенхаген
Форти, това за стискането при жената не ми стана много ясно. Кое да си стиска?  newsm78

Не е ли по добре да се излива и улива дори, то нейното удоволствие основно с това е свързано.
А техниките за задържане на еякулацията са приложими при всеки един мъж, стига да пожелае да се усъвършенства в тази посока.
Това обикновено се препоръчва за мъже с преждевременна такава.

Andariel , той дали ще го прекъсне или ще свърши в презерватив на теб като не ти е настъпил момента или ти се иска още, какво става тогава?

# 1 409
Първо се извинявам,че мнението ми се цитира повече от веднъж,но в момента пиша от тела.си и не знам защо винаги го праща повече от веднъж.факт е,че българкана не държи на здравето си-не ходи редовно на гениколог,не си прави проф.прегледи ,защото или все има работа и нямала време,или си мисли,че на нея и няма нищо...или най-тъжното няма пари.просто знам,че ако бръкне гениколога долу и от изследванията почти всички мъкнем по някои гадина,натресена ни от мъж чукал жени имено без презерватив.тенденцията е страшна,повечето около 20 нагоре си си мислят,че ако кажат на мъжа ,с който си лягат да си сложи презерватив той ще ги разкара.по добре да ме зареже от колкото после да си съсипя здравето.толкова нашумелия анален крие много рискове,ужаснт грешно е да се прави първо анален без презерватив,колкото и да го мие хил.микроби от дебелото черво вече са по него.и много неправилно е тъкмо да правите анален и да го извади и направо сеск.презервативи задължително се сменя,защото всичко от гъза се разнася във влагалището.това ми го е казвал АГ-то,когато ходих на консултации.така че пазете се мили мои ,нито едно е*ане не си стува здравето ни.   

Общи условия

Активация на акаунт