1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 067
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Мерси за пожеланията, Хедра!
Ами вчера и на мен ми излизаше, а сега нещо не я виждам  newsm78 Ще пробвам пак

# 361
  • София, Младост 2
Отиваш на сайта, на Учебен план - и има линк да си я свалиш в пдф, ако искаш Hug

# 362
  • София
Мерси, Хедра!   bouquet И извинения на другите, че оспамих темата  Embarassed

# 363
  • 1st floor
Леа, да ти е жив и здрав младежът! Само хубави мигове и емоции да има в новото у-ще!  newsm59

# 364
Аз същото си мислех - дали господинът по физическо ще се съгласи младежът да ходи да кара първи блок в понеделник с друг клас... Thinking

Това ме връща във времето, когато въведоха империалистическите езици в реалните/ руски гимназии. Отивам на 15 септември и се оказвам в друга паралелка заради английския, който съм написал като желание на някакъв хвърчащ лист в края на предишната година - старата ми паралелка бе обявена за френска. Вдигнах такава патардия, че ме върнаха в старата паралелка, но ходех на английски с другата. Нашите даже и не разбраха, Така де, всичко е възможно и се нарежда . Недей да се тровиш от сега - ще се реши някак.
Нашият изкиселя на програмата и , донякъде, с основание. Понеделник лежерно два блока без английски Shocked, сряда където следва да е кулминацията се събрали ИТ, ИИ, Физическо, а петък - ден на майстора - три блока английски и един БГ, за разкош!

Ама аз го успокоих с думите, че го чака яко кълване по цял ден (и нощ)- та програмата е подробност Mr. Green

# 365
  • Sofia
М.Ненова ми е била класна , когато учих в СМГ-за нея мога да кажа само хубави работи. Преподава материала на ниво, математиката при нея няма как да не се научи.
Малко ви завиждам.
Моето дете няма да е при нея.
Децата бяха малко с по-други отзиви  от нея, по-простата причина, че малко препускаше през материала, то и часовете са малко. Повече се впускала в обяснения като била преподавател еди си къде кое как било..., от колкото да преподава. Така или иначе една майка сподели, че само в 8-ми клас с нея е така, от 9 нагоре явно има повече време и си преподава доста добре.
Аз пък търся отзиви за г-жа Луканова по немски език, която май ще екласна на дъщеря ми тази година.

В 8-ми клас математиката е доста, а часовете - малко, препускането е при всички.
При Луканова се учи, не се преписва и не се подаряват оценки. Ако това ви харесва -  тя е вашият човек!  Peace

# 366
  • 1st floor
Успешна учебна година на децата ни в новото училище! Нека намерят добри приятели там, нека изкарат едни пет незабравими години, да напълнят главите си със знания, а ние темата - само с положителни постове!!! Grinning

Девойката тръгва сама, така че няма да се видим за по кафе! Само се моля да им поспестят от посрещането с морковите, за да не пострада някое дете... Confused

# 367
  • София
Успех на всички деца!

# 368
  • Сфия
хе, к'ви са тези обичаи с морковите?

# 369
... Само се моля да им поспестят от посрещането с морковите, за да не пострада някое дете... Confused

Чак пък да пострада... 7 години не видях пострадали, ама знае ли човек колко са крехки днешните зайци!

Успешна учебна година на децата!
Пожелавам им това да е Тяхното училище, да намерят приятели, да са част от атмосферата му.

# 370
Успешна учебна година и за децата, и за преподавателите, и разбира се за родителите!

# 371
  • 1st floor

Чак пък да пострада... 7 години не видях пострадали, ама знае ли човек колко са крехки днешните зайци!

Joy Joy Joy
Не знам...не съм участвала до сега в такива мероприятия, но си представям, че боли, ако те целят с моркови! Mr. Green
ПП: Всичко е минало без инциденти! Laughing

Девойката е харесала новия си клас, доволна се върна!  Peace

# 372
  • София
Успешна нова учебна година на всички деца! И много нови хубави приятелства!
Аз бях на откриването на учебната година. Срещнах се и с други родители. Децата оцеляха от дъжда от моркови  Wink На моя син му прилоша по едно време, та тичах за вода и шоколад  Crazy Общо взето, всички ми изглеждаха много стъписани и стреснати. Момичетата веднага се отпуснаха и взеха да разговарят помежду си  Grinning А младежите....чакаха някой да ги представи един на друг ли...какво ли... Rolling Eyes ама стояха като препарирани. Откриването продължи около час. Не са ги държали дълго в класната стая. Черпили са ги с бонбони и питка със сол. За утре трябва да носят по една тетрадка и химикал. Рапорт даден  Laughing

# 373
  • 1st floor
Рапорт приет! Mr. Green

Аз разбрах за някаква девойка, която е припаднала. Много й дошли емоциите. Момичетата се отделили от момчетата, от срам ли , от какво не знам...

# 374
Утре-само първи час-и то на класа,нали е празник на града все пак Laughing
Иначе от морковчетата не боли,но със зеленце става лековита супичка Wink

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 14:06 от Sause baus!

Общи условия

Активация на акаунт