1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 050
  • 1 605
  •   2
Отговори
# 285
  • София
Знаете ли колко пари да се носят за учебници?

# 286
Виц: " Много мразя родителските срещи - входът е безплатен, обаче изходът струва поне 50-100 лева... на калпак..."  Mr. Green Laughing
Иначе, наистина, за какви суми става въпрос - за цялата година ли ще се купуват учебниците, още довечера ли ще се събират парите и т.н.

# 287
  • София-Младост
Знаете ли колко пари да се носят за учебници?
Миналогодишният беше по 40лв. за учебник, общо три за цялата година. На РС никой не е събирал пари, класната каза, че учебника може да се закупи от библиотеката. Дъщеря ми отиде и си го купи впоследствие. Когато дойде време за следващата част, класната ги предупреждаваше и децата си ги купуваха тогава.

# 288
  • София
Благодаря, Ала-Бала. smile3525
Добре е, че ще се купуват когато ще им трябват.

# 289
  • 1st floor
Знам за някои случаи, които си закупиха учебниците по английски още през лятото. При записването ни беше обяснено да ги търсим в библиотеката. Сега ще се получи малко тъпичко, ако хората , които са ги послушали, се паднат по другата система на обучение... Rolling Eyes

# 290
  • Сфия
аз съм потресена от нашата класна - Кожухарова....  smile3511

# 291
 Joy Що?
Екстра си е жената. Аз съм доволна - научи ги. Друго какво ти трябва?

# 292
  • Сфия
cool_witch, твоето дете ли е завършило при нея? Аз съм притеснена, защото освен строга(което не е лошо), изглежда много дръпната и несговорчива. Отказа да даде телефон за връзка, отказа да отговаря на родителски въпроси. Демонстрираше превъзходство, изказваше се с ирония за учениците в стил "вашите генийчета", ама подигравателно.. Демек сега ще ги видим какви са генийчета... Иначе моят син има нужда определено от един як клин на врата, обаче той е много буен, все си търси правата и се страхувам, че ще влезне в пререкание с нея...

# 293
  • 1st floor
Аз съм приятно очарована от нашата - Фани Асенова! Дано си остана с такива впечталения и за напред... Laughing

# 294
Спокойно, всичко ще е наред.
Има дисциплина при нея и бая учене.
Не се самонавивай само, още не са почнали, ти вече си я заклеймила.
Не си дават телефоните, не се впечатлявай. По-нататък ще го даде, ако има нужда.
И не говори пред детето, особено като си афектирана.

# 295
  • София
Кой е 8 г, при Лозанова?

# 296
  • София
И за мен нейното отношение (на Кожухарова) ми се видя меко казано-странно.
Стаята беше пълна с родители, (някои бяха дошли и двамата-и майката и таткото) и всички искахме да чуем малко повече. Но.... всеки си е някакъв.
Надявам се, действително да помогне на децата да се справят с езика.

# 297
На първа родителска среща, преди да са почнали, няма какво толкова да се чуе.
По-нататък ще е различно. Може би сте отишли с прекалено големи очаквания.
Вярвайте ми - добре е при нея.
Е, лигавщини не вървят.
Тя коя паралелка поема? Испанска?
Да му се не види, за първи път от 14 години нямам ученички. Май ми е мъчно и носталгично.  Laughing

# 298
  • София
Не, френска.

# 299
Като чуете отзивите от другата паралелка след време, ще сте благодарни за вашата класна.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт