1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 193 671
  • 1 605
  •   2
Отговори
# 1 380
Преди 10-ина години  какво ли не направихме родителите, за да чуе ръководството крайно отрицателното ни мнение за една, която не бе нито учител, нито педагог. И ни-що  - керванът продължи да си върви !

Сега в 8 кл. им преподават предимно млади хора, което  с течение на времето ще се разбере за добро ли е и като дисциплина, и като знания. Но ако децата ни се държат като "неандерталци", кого да обвиняваме?

Aко е за Ганева - явно не сте направили това което трябва...точно така са я сменили по миналата годината с подписка от родителите и сега Мартин Дамянов е на нейното място.

# 1 381
И аз мисля, че при нас не е проблема в учителите/поне засега мисля така/. Защо всички учители трябва да се държат като диктатори, за да има добра дисциплина?  Вчера видях едно клипче от часа  при George Nox- нямам думи.Тотална липса на възпитание и непукизъм.Не мога да си отговоря на въпроса как подобни деца са успели да влязат в такава гимназия.Учителя се опитва да въдвори ред ,а една групичка си пуснали музика на един таблет и пеят с цяло гърло.Не ме питайте каква беше музиката. 

# 1 382
  • София
Не, не мога да повярвам, че в час са възможни подобни ученически издевателства и то в тази гимназия!

Едно е някои да говорят, но описаното е ужасяващо!  Това само в 8 б ли е?

# 1 383
  • София-Младост
Ох, като се сетя как дъщеря ми разказваше, че група момчета донесли сандвич преса и мажели филии с лютеница...и аз се чудех защо е било зор да влизат в това училище...

# 1 384
  • София
Е, може и със скара за кебапчета в час някой да се похвали - нищо вече не може да ме учуди, толкова съм потресена!

А аз като се сетя, че класът и класната на големия бяха толкова уникални като дисциплина и разбирателство, че тя продължи с тях и след 8 кл. и остана до края...

# 1 385
И аз мисля, че при нас не е проблема в учителите/поне засега мисля така/. Защо всички учители трябва да се държат като диктатори, за да има добра дисциплина?  Вчера видях едно клипче от часа  при George Nox- нямам думи.Тотална липса на възпитание и непукизъм.Не мога да си отговоря на въпроса как подобни деца са успели да влязат в такава гимназия.Учителя се опитва да въдвори ред ,а една групичка си пуснали музика на един таблет и пеят с цяло гърло.Не ме питайте каква беше музиката. 

За съжаление не само в това училище Се случват такива неща. Такова е поколението просто...

# 1 386
За съжаление не само в това училище Се случват такива неща. Такова е поколението просто...
Мхм, всички са маскари.Joy
По-полека с обобщенията, ако обичате.

# 1 387
  • София
В Немската поколението дали се вихри  Mr. Green

# 1 388
  • София
И в немската, и другаде, само НЯКОИ се вихрят.

# 1 389
И аз мисля, че не навсякъде е така. И Мама Меца- мисля, че в 8 б е най-зле, въпреки,че дъщеря ми каза,че и в 8а било подобно.Те са стая до стая и са се поопознали.Една майка писа и,че в 8г била зле дисциплината. Аз мисля на родителската да повдигна въпроса пред всички родители. Не искам да засягам класния, защото наистина мисля,че е добър преподавател и много интелигентен човек, но трябва да вземе сериозни мерки, иначе 8 клас ще бъде абсолютно загубен.

# 1 390
  • Варна
"Разпускат" децата след 7мия клас.  Twisted Evil Ще ги вкарат в пътя скоро. Peace А към 10ти ще е тииихичко ,щото вече са поотраснали.  Mr. Green

# 1 391
Миналата година класен на сина ми беше този, който сега е на 8 а. Нямахме проблем с дисциплината. Сравнително доволна съм, но изискванията изобщо не са такива каквито са били преди години. С лекота се изкарваха петици и шестици. Мисля, че напълно отвикнаха да учат - повечето - и тази година ще видят зор. Разбира се, има и деца, които си учеха последователно и много старателно, но са единици.
Потресена съм от това, което споделяте.

# 1 392
  • Варна
В нашата ЕГ ,аналог на вашата ,няма подарени оценки .Ако ви покажа дневник на класа на снимка от миналата година (11 клас)  ,ще паднете.  Twisted Evil Отличниците в класа на моя 12 класник са 2-3 момичета . Нямам идея как е в другите класове.  Peace

# 1 393
Искрено се надявам,че в началото малко са ги отпуснали  докато се напаснат с учителите и сега като са видели какво става ще почнат с по-строги мерки. Ох, и аз не си вярвам чак. Най-лесно е да отида при директорката да направя голям въпрос за това, но все си мисля,че родителите незнаят какво правят децата им и като им се каже всичко без да се спестява нищо нещата ще се оправят.

# 1 394
Предложиха ли ви екскурзии тази година - за 8-ми клас става дума?

Общи условия

Активация на акаунт