Звездни компромати - 145

• 54 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Много е красива за мен, екзотична е. Сякаш нещо индийско има в нея. Има и естествени такива устни. И много добре разбирам, че не за всички е прекрасна, писах го вече, но отвращението и изключителната грозота са тоооооооолкова далече. Преувеличавате твърде много.

Е да, ама и чак мнооого красива не е. Peace

# 106
  • София
Тази снимка не е от Манастирски ливади, а от Каса Вива, кв.Изток. Whistling

Явно се е преселила отново, много хубав комплекс Peace

На мен Хари много повече ми харесва от Уилям, по-чаровен е, а и Уилям започна вече да оплешивява сериозно..

# 107
# 108
Чудя се къде изчезнала темата, а то нова имало, че и сте изписали толкова  Shocked Връщам се да чета.
Валерката, завалията и в ЦСКА не го щЪт, евала на отбора, че за какво им е...четох темата, че го искали, не го искали, сега и по ТВто казаха, че Шефът не го искал.  Peace Язък за проспериращото дете, което е било.

#Crazy #Crazy МериКейт с тоя чичо ли се е събрала  Sick

# 109
  • София
Има ли снимки на Ирина преди "ужилването"?

# 110
  • София
В Слатина си живее Венета Райкова, в един блок са с моя близка, децата си играят заедно в градината до блока, засичала съм я и аз като сме ходили на гости.

# 111
В Слатина си живее Венета Райкова, в един блок са с моя близка, децата си играят заедно в градината до блока, засичала съм я и аз като сме ходили на гости.

Явно се е преместила в Изток. Съдейки по ентусиазма й, с който се хвали с гледката от терасата й, е отскоро там и още не се е нарадвала. Дано там е щастлива и част от злобата й си замине.

# 112
# 113
Има ли снимки на Ирина преди "ужилването"?
Предполага се, че е естествено ужилена. Laughing

# 114
За снимката на Венета:Според мен снимката не е от къща, а по скоро от малко хотелче или нещо такова. Иначе защо едно тричленно семейство ще държи около басейна си 15-20 шезлонга и 5 големи чадъра newsm78???

# 115
Уникална красавица е за мен Ирина,странно ми е прехласването по николета. Кажете ми моля ви какво виждате в нея,нито тялото и е хубаво,нито крак,нито очи  ниска късобедреста девойка,не впечатлява с нищо.Сладка е но такива катс нея бол

# 116
За снимката на Венета:Според мен снимката не е от къща, а по скоро от малко хотелче или нещо такова. Иначе защо едно тричленно семейство ще държи около басейна си 15-20 шезлонга и 5 големи чадъра newsm78???

То не е къща, а комплекс с басейн, доста апартаменти има като гледам.

# 117
Страшно се увлякохте с тази Ирина, не мисля, че има нужда от подобно заяждане. Не знам как можете да наречете която и да е жена "ужасно грозна", най- малкото е невъзпитано, да не кажа по- лошо. Нали и вие сте жени уж? А и ако беше толкова чак ужасно грозна, едва ли щеше да е успял модел все пак.  ooooh!

# 118
# 119
rotfImbo rotfImbo Подобно

----
Влезнах да търся чата м/у НиЛо и ВР - не го открих Tired.
За сметка на това разгледах профила на Венета и попаднах на това. Не че се хвали: хубаво ми беше на морето, но още по-хубаво ми е вкъщи!! като изляза на терасата и видя тази гледка - всеки ден ми започва страхотно!! добро утро!!

Забележете колко много са шезлонгите.Чак ми се вижда странно за къща на тричленно семейство Shocked

Общи условия

Активация на акаунт