Звездни компромати - 145

• 54 130
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Марион Котияр за списание августовския ELLE

Ееееех, много ми се иска такъв комплекс на мен, като Венетиния.  Mr. Green
Ирина преди е била по- хубава, иначе я намирам за привлекателна.  Wink
  Peace

# 136
  • София
 Peace

# 137
# 138
  • Sofia
Аз също не харесвам Ирина Шейк, има нещо противно в нея. Не мога да отрека обаче, че на някои фотосесии, след много обработка на снимките, изглежда страхотно. Мен лично ме потресе колко ужасен е тембъра на гласа й и как провлачено говори - истинско мъчение е да я слушаш, "насладете се": http://www.youtube.com/watch?v=R7GyYORzfcQ  Sick На клипчето много ясно си личи, че има корекция на горната устна.

# 139
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Надменна по изключително противен начин Sick. Идеално си подхождат с гелосания Laughing

# 140
  • sofia
Каса Вива е хубава, но с такава съкооператорка, която да си излага на показ прелестите край басейнчето...Мерси!
Тази Иринка си е типична руска кифла. Няма да коментирам устата и....бляяяя. А Кристиано е още по противен и от нея, така че...Какво ли ще е потомството?!?  ooooh!

# 141
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Загледах се в другите интервюта на Летърман в листа отстрани на Ирининото, и много ми хареса това на Кортни Кокс http://www.youtube.com/watch?v=8wnfGpZj_Js&feature=related . Много свежа, много непринудена, въобще прекрасна. Хареса ми и колко е откровена за раздялата си с Дейвид, явно са успели да минат през този период плавно и са останали без лоши чувства.

# 142
# 143
  • София-в сърцата на моите деца
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314740_1015095434 … _1790042824_n.jpg
тоя пък какво има на гащите нарисувано newsm78

# 144
Е как какво, орел (или лешояд), дето явно държи червея му  Joy
...видно е заложил на птиците в облеклото.  ooooh!

# 145
  • София-в сърцата на моите деца
Е как какво, орел (или лешояд), дето явно държи червея му  Joy
...видно е заложил на птиците в облеклото.  ooooh!
На него само кОрморан...може да му държи червея.. Joy

# 146
# 147
Само аз ли намирам Ирина за изключително грозна?
Извинете, че така нахлувам в темата, но нямам компромат в момента.

На мен ми е страшна, но на тази снимка ми харесва.

# 148

Ирина Ш. е просто УаУ жена . И поведение, и стойка, маниери, отдавна няма такива вече. Пък нека е "потресаващо грозна" и т.н.

# 149
  • Sofia
Каква Алисия ги гони, тея Николетини статии са явен ПР на продуцентите на Биг Брадър. Ще влиза ли, няма ли да влиза...цял месец явно това ще е мотивът на шоуто. И Венета се е включила към рекламата явно.

Не въздишайте толкова по комплексчето от затворен тип, не знам точно за това, но аз доскоро сърбах попарата на един "престижен" такъв, не е всичко цветя и рози.

Общи условия

Активация на акаунт