Звездни компромати - 145

• 54 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
В общи линии да,това каза,но с много ъъъъъъъъ и ааааааааа и дълги паузи между изреченията.

# 301
  • София-в сърцата на моите деца
Нибо- то са ми трудни за гледане. Кажете накратко какво се опитва да каже  Mr. Green
ПП. Сигурно е това

Точно това е,но с повече ммм...нали така, нали-и- и т.н,щото му тече бавно мисълта,вероятно както и играе Peace

# 302
  • София
След като е скъсал с Амбър и останал сам, на Джони Деп му дошъл друг акъл в главата и е заминал за кратко семейно събиране в къщата им Южна Франция. Там подарил на Ванеса старинно златно бижу с бележка, че винаги ще я обича. Сега се очаква реакцията на Ванеса, т.е. дали ще си го прибере обратно.
Ще ми е интересен развоят на събитията, макар че се съмнявам Ванеса да си го прибере обратно, но знае ли човек...

# 303
Ако наистина се е случило това, по-скоро ми прилича, че Джони е гузен и й дава един вид прощален подарък. Поне аз така бих го приела при тези обстоятелства, а не като покана за събиране... Бих се радвала да се съберат иначе  Peace

Между другото Ронан Кийтинг от Бойзон се разведе с голямата си любов (след 14 год. брак и 3 деца) заради изневяра с танцьорка. Той се тръшна сериозно да се извинява на жена си, но те са имали изначално твърда уговорка, недопускаща изневяра и жена му не можа да му прости. За което я разбирам. Не всеки може да продължи напред след нещо такова. Още повече при мъжете в шоубизнеса, които вечно са по турнета и обградени от готини жени, как да е спокойна жената вкъщи с децата дали това няма да се повтори...

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2123484/Ronan-Keati … rnell-affair.html

# 304
# 305
# 306
Ако Джони и Ванеса се съберат, много бих се радвала. Само че нещо не ми се връзва в картинката  Thinking

Риана като малка беше като кошута - нежничка, супер женствена. Сега и на мен започва да ми става анти, а винаги съм й била фен. Мисля си, че не върви на добре в личен план... дано греша Rolling Eyes

# 307
  • Sofia
Между другото Ронан Кийтинг от Бойзон се разведе с голямата си любов (след 14 год. брак и 3 деца) заради изневяра с танцьорка. Той се тръшна сериозно да се извинява на жена си, но те са имали изначално твърда уговорка, недопускаща изневяра и жена му не можа да му прости. За което я разбирам. Не всеки може да продължи напред след нещо такова. Още повече при мъжете в шоубизнеса, които вечно са по турнета и обградени от готини жени, как да е спокойна жената вкъщи с децата дали това няма да се повтори...

Да, тази история доста обстойно я проследиха английските медии, в интерес на истината няколко месеца след изневярата (за която щом разбра тя моментално го изхвърли от къщи) изглеждаше, че са се събрали отново, снимаха ги заедно хванати за ръка на някои места, но в крайна сметка явно тя е решила, че не може да преодолее миналото. Тя и доста кофти го хвана, намирайки любовни смс-и в негов таен телефон. Confused

# 308
# 309
и трите госпойци са пълен потрес  Rolling Eyes

# 310
# 311
# 312
За Мила и Аштън отдавна се говори, но до колкото си спомням те криеха и отричаха, заради Деми.  ThinkingЕ вече по-голямо доказателство от тези снимки няма.
В интерес на истината, каквото и да си говорим Мила по му отива.

# 313
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Линдзи е развалина Confused

# 314
При тези пари, възможности и възраст, да изглеждаш по този начин..Да, думата е точно развалина.

Общи условия

Активация на акаунт