Звездни компромати - 145

• 54 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Очилата изобщо не й отиват, малката е сладур.  Wink

# 286
Относно Николета - решила е жената, че е красива, решила е ,че щи си изкарва прехраната чрез красотата си - няма лошо, всеки който се смята за красив, според мен може да се покаже, има достатъчно конкурси и реалити формати за целта...Акжо целта й е била да привлече внимание - е постигнала го е - на 12 стр са публикувани нейни снимки и до 19 стр само това се обсъжда, въпреки че имаше доста интересни публикации като за порасналите деца - звезди напр...
Но моя въпрос е друг, и е доста сериозен - наистина ли според вас може бременността и бебето да са измислени, няма да казвам, че това не е морално, то е очевадно, но ако някой е компетентен да каже не е ли подсъдимо...

# 287
  • На земята, която е всъщност звезда.
След като е скъсал с Амбър и останал сам, на Джони Деп му дошъл друг акъл в главата и е заминал за кратко семейно събиране в къщата им Южна Франция. Там подарил на Ванеса старинно златно бижу с бележка, че винаги ще я обича. Сега се очаква реакцията на Ванеса, т.е. дали ще си го прибере обратно.

# 288
# 289
  • In The Middle Of Nowhere
Леа Мишел

Риана през 2007 г. Като кукла е тук.

# 290
  • На земята, която е всъщност звезда.

Сега изобщо не ми харесва, даже леко ми е неприятна.

# 291
# 292
  • До морето

Сега изобщо не ми харесва, даже леко ми е неприятна.

А на мен направо си ми е гнусна сега, а в началото така я харесвах  Heart Eyes

# 293
Риана в началото беше... УАУ!
Сега и на мен не ми допада. Пак е много красива и чаровна, но е прекалено вулгарна.

// http://www.-spam093-/183133/николета-нарочно-избрала-най-невзрач/
Някой пак си е писал статиите, до като се е ровил тук. Whistling
Ех, толкова им е кирлив сайта, че дори като дадеш линк и не се получава. Напишете в Гугъл "Николета нарочно избрала най-невзрачната “Мис Силикон”? (СНИМКИ)" и ще ви излезе. hahaha

# 294
# 295
Дават Валери Божинов по БТВ.Трудно му тече мисълта...

# 296
Пак да се радваме, че поне тече..  hahaha

# 297
  • София-в сърцата на моите деца
Пак да се радваме, че поне тече..  hahaha
Паднал му е гардът и поне малко се е смирил....Животът го халоса яко-о-о Naughty

# 298
# 299
  • Sofia
Нибо- то са ми трудни за гледане. Кажете накратко какво се опитва да каже  Mr. Green
ПП. Сигурно е това

Общи условия

Активация на акаунт