Звездни компромати - 145

• 54 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София-в сърцата на моите деца
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-07-23&article=417569
Искра Ангелова се омъжила Peace

# 316
Джулия Робъртс изглежда много добре по бански,дано и аз на нейната възраст да съм така. Wink

# 317
# 318

Преслава с грим и без грим все си е хубава и сладка..просто качеството на снимката е лошо, а и самият ъгъл на снимане е неподходящ  Peace

Джесика Алба и семейство  http://www2.pictures.zimbio.com/bg/Jessica+Alba+Jessica+Alba+Fam … +kBOjIxw5FhUl.jpg

# 319
Джони искал да се върне при Ванеска

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4999991

# 320
 На снимката без грим е като момиченце, на тази с грим да не казвам като какво.

# 321
И на мен ми е симпатична Пресито..Точно исках да покажа,че е много различна без грим..точно като момиченце

# 322
  • в пералнята
Рийз Уидърспун
Има една тенденция в Холивуд, която много ме радва. А именно звездите да изглеждат като нормални хора. Ето например Рийз не се стеснява да се показва с корем, Джесика Симсън, както и Хилари Дъф още не са си  свалили килцата от раждането, но не изглежда да им пука особено много. Дженифър Гарнър пък изглежда като средностатистическа домакиня. Радва ме до голяма степен, че все по-малко стават откачалките на тема тегло сред звездите.
Все повече хора започват да харесват Ким К., Джей Ло-то си е образец за сексапил от много отдавна. Аз лично смятам и Адел, която е с доста наднормено тегло за много красива.

# 323
При тези пари, възможности и възраст, да изглеждаш по този начин..Да, думата е точно развалина.

Всеки път, когато видя подобна снимка на Линдзи се сещам за Еими Уайнхаус. Дано се вземе в ръце.

# 324
# 325
Преслава е направила страхотно тяло.. Crazy

А за Нилобо, на тези последните снимки не ви ли направи впечатление, че Валерката е нахилен като ряпа през цялото време, а Николета изглежда някак тъжна и уморена?  newsm78

# 326
В. Райкова

"ето така ни започва деня - Патрик говори по телефона, а аз пия кафе пред нас"

# 327
Този комплекс има ли още непродадени апартаменти? Венета да не е наета да го рекламира?  Не мога да повярвам, че тази жена с годините все по- инфантилно- кифленско поведение добива, вместо да е точно обратното. Или влиза в тона на таргета си ли, що?!  Thinking

# 328
  • До морето
Оффффф, тая пък и тя ще кажеш, че в дворец живее, басейн не виждала  ooooh!

# 329
  • София
Рийз Уидърспун
Има една тенденция в Холивуд, която много ме радва. А именно звездите да изглеждат като нормални хора. Ето например Рийз не се стеснява да се показва с корем, Джесика Симсън, както и Хилари Дъф още не са си  свалили килцата от раждането, но не изглежда да им пука особено много. Дженифър Гарнър пък изглежда като средностатистическа домакиня. Радва ме до голяма степен, че все по-малко стават откачалките на тема тегло сред звездите.
Все повече хора започват да харесват Ким К., Джей Ло-то си е образец за сексапил от много отдавна. Аз лично смятам и Адел, която е с доста наднормено тегло за много красива.

Защо да се притеснява Рийз от бременността си? Нито едната, нито другата крайност са здравословни- някоя ходеща закачалка е точно толкова лош пример от жена с наднормено тегло и никаква физическа култура...Качването на много килограми по време на бременността води до куп усложнения /от личен опит/.

Общи условия

Активация на акаунт