Звездни компромати - 145

• 54 130
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Tам през Атлантическия океан
Аз пък не мога да разбера определенията "класна" за жени като Никол и Джей Ло. Първата започнала като вариететна танцьорка и певица в Лас Вегас , което навсякъде по света е мисля по-зле от това да си Николета, другата започнала като танцьорка, не се сещам има ли някой с когото да не е спала и станала известна благодарение на задника си. Има една хубава роля във филм и това е. Ама класни, та класни.
Именно за това се иска класа   Wink
Колко танцьорки са си останали само такива  Wink
Да станеш известен благодарение на задника си си е класса Wink

# 572
  • ...край Дунава
Да станеш известен благодарение на задника си си е класса Wink

Друго му се вика на това, но не и "класно".

# 573
# 574
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вляво /със синята рокля/ е съпругата на режисьора, която във филма играе починалата майка на Снежито  Rolling Eyes:

# 575
И какъв коментар е направила Кристен към режисьора? Май съм го пропуснала, покрай Николетените писания...   Tired

# 576
На Брад Пит брат му не е красавец обаче.
А сестрата на Преслава и Преслава много си приличат.

# 577
  • София
И какъв коментар е направила Кристен към режисьора? Май съм го пропуснала, покрай Николетените писания...   Tired

С режисьора не са коментирали, а са правили други неща. Коментарът е извинение към Робърт и всички засегнати от тези неща. Laughing

# 578
# 579
На Брад Пит брат му, много ми прилича на този пич - https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSijFXbqsZJh … Q5613n2W-iM65sMlA

Май всички са с червилото на мама Wink
http://www.people.com/people/gallery/0,,20614540,00.html#21189636

# 580
Аз не мога да разбера защо мислите ,че Джей Ло е станала известна благодарение на задника си? Гласови данни ли няма,нито един хит ли не е записала?Милиони хора по света слушат нейните песни без изобщо да виждат задните И части.

# 581
  • на кого му пука

Ей,Джо ти направо ми оправи деня с тези снимки.Браво,браво.Няма един грозен.Много съм доволна.

# 582
  • София

Страхотна чанта, някой може ли да предположи марката? newsm78 Wink

# 583
  • София

Страхотна чанта, някой може ли да предположи марката? newsm78 Wink

Simone Camille,  оригинална чанта от Vintage колекцията.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт