САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 92 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Много ви благодаря  Hug

# 436
  • StZ
за Dare2Be да знаете някое кодче?

# 437
  • ВАРНА
Може би не ми е за тук въпросът,но ако сте виждали и дрехи за бременни на промоции да ми споделите сайтовете,че сега обикновено има разпродажби,пък ми поотесня вече всичко  Mr. Green

# 438
Може би не ми е за тук въпросът,но ако сте виждали и дрехи за бременни на промоции да ми споделите сайтовете,че сега обикновено има разпродажби,пък ми поотесня вече всичко  Mr. Green
Тук имаше панталони по 5,6 паунда и блузи:
https://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCate … p;catalogId=33053

# 439
  • София
Този сайт не доставя до България. Трябва да ползваш превозвач, а може и посредник не съм видяла дали приема бг карти.

аз имам познат в Англия , който често си идва и има възможност да ми я донесе ,но незнам кой сайт е по добър и ме е страх да не попадна на некоректен сайт
Макларън се продава и от Mothercare

# 440
  • Варна
Pumpkin Patch - Free delivery valid for 24hrs - simply enter code UKNT to receive free delivery on ALL purchases. Free delivery ends midnight GMT Wednesday, January 16, 2013 Peace

# 441
  • Русе
Тук и аз, защо досега не съм видяла темата.

# 442
Sainsbury's  Y494-HNJ9-LLH6  намаля 12 от над 60 паунда. До 28.02.2013

# 443
Get the label

20% asqshko7 - валиден до 17.01.2013, за поръчки над 20 лири.

Извинявам се предварително, ако не ми е за тук питането, но пазарувам за пьрви пьт от този сайт и ми е малко неясно. Тези кодове важат ли когато е зададено БГ като страна за доставка и сьответно сумите са в евро или са само ако се ползва доставка до ЮК?
Или аз не правя нещо както трябва (пробвах, но не се хваща).

# 444
  • София, Манастирски ливади
Get the label

Извинявам се предварително, ако не ми е за тук питането, но пазарувам за пьрви пьт от този сайт и ми е малко неясно. Тези кодове важат ли когато е зададено БГ като страна за доставка и сьответно сумите са в евро или са само ако се ползва доставка до ЮК?

Кодът най-вероятно е бил еднократен и някой вече го е ползвал. При мен също не хваща.

# 445
Get the label

Кодът най-вероятно е бил еднократен и някой вече го е ползвал. При мен също не хваща.

Благодаря!

# 446
  • Димитровград
Момичета да знаете някое кодче за Mandmdirekt?Благодаря.

# 447
  • В море от любов
Записвам се да следя. Hug

# 448
  • София
Код за ASDA 10% при минимална сума £15 само за бебешки дрешки bbyjpck10 до 28.02.2013 г.

# 449
Някой да има кодче за http://www.veromoda.com/ Praynig

Общи условия

Активация на акаунт