За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 834
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Ме не ме притесняват хич, ама де да можех да дойда. Hug
Анитка, къде в ЗК се ходи за заверяване на протокола за Ам-а? Няккое специално гише?

# 496
Тринити, ако ще си там и аз ще дойда с децата.

# 497
  • София
Не знам в централата. Само знам, че там много се чака, но става веднага. Аз го заверявах във филиала в Младост, но трябваше да чакам  дни.

# 498
Тринити, ако ще си там и аз ще дойда с децата.

Там съм 100%. С майка ми съм се разбрала към 10:30 да съм там с Маги - тя ще ми доведе Никол. Ако идвате звънни да се намерим, че ще търся онзи тролей да се весели Никол, че иначе ще й е скучно:)

# 499
  • София
Ехоо привет Simple Smile
Ще има ли скоро среща?
Хайде нещо да се организираме за Южния  Flutter

# 500
Ее, Белверде много приятно ме изненада! Хайде момичета, утре или петък... според прогнозите това са най-топлите дни.  Peace

# 501
  • София
Елси, аз съм за утре  Hug Но тук нещо темата много е пуста, дали ще разберат другите девойки  Rolling Eyes

# 502
Елси, аз съм за утре  Hug Но тук нещо темата много е пуста, дали ще разберат другите девойки  Rolling Eyes
Ами аз разбирам, но поне за сега съм на една др. среща- ще видим може и да ги съчетая. Peace

# 503
Аз евентуално мога до към 14.20... на фонтана на Южен парк в 11-11.30ч....?

# 504
  • София
Айръни, аз съм о.к. за 11.30, но дали ще се съберем повечко, Гунди не е сигурна, хайде Елс, Би-би, Тринити, къде сте? Hug

# 505
Айръни, аз съм о.к. за 11.30, но дали ще се съберем повечко, Гунди не е сигурна, хайде Елс, Би-би, Тринити, къде сте? Hug
аз отпадам, имам др среща Whistling

# 506
  • София
Аз също утре не мога  Sad Тати е почивка и ще сме някъде 3мата

# 507
аз отпадам, имам др среща Whistling

То и аз имам  Mr. Green , ама от 14.30 ...  Whistling ако няма навити, може и друг ден, ама... не съм наясно с прогнози и т.н.

# 508
Аз съм навита бе....ама за др. ден  Mr. Green Laughing Laughing Party

# 509
Събрахте ли се? Май пак изпуснах Белверде Hug

Общи условия

Активация на акаунт