За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 803
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Ами хайде...да я видя тая малката как ще се държи, че само по улиците е спокойна Embarassed

# 586
Сладурчета, кога  и в колко ще бъде срещатаааа Simple Smile Hug

# 587
  • София
Като гледам как се организираме, май ще се видим след празниците. Ние ще ходим и по гостита тук-там с нощувки и не знам...

# 588
Като гледам как се организираме, май ще се видим след празниците. Ние ще ходим и по гостита тук-там с нощувки и не знам...
айде др седмица ?

# 589
Ти мина ли през вулканизатор, че верно съм ти замислила срещица Hug lovekiss

Понеделник и вторник го дават най-топло...какво ще кажете за една градинка зад мола на Хемус?

# 590
Ти мина ли през вулканизатор, че верно съм ти замислила срещица Hug lovekiss

Понеделник и вторник го дават най-топло...какво ще кажете за една градинка зад мола на Хемус?
оооо хоо от когааа, у дома има сериозни мъже, веднага разглобяват каквото трябва....свекарът ми е като робот, 78 годишен, но нищо не го спира- мъжът ми го праща из целия град да му върши разни неща, за няколко часа ми е занесъл гумата  Wink В понеделник мога до към 3 часа- има Коледен пазар в градината, вторник сутрин отиваме на консултация и после сме волни птички, когато кажеш/кажете. Heart Eyes newsm51

# 591
Аз не че някой ме пита, ама май съм за понеделник...  newsm78 А Блонди не е ли вече тук?
Галинка, кой е тоз базар дето не знам за него? Ти да видиш пропуск  Mr. Green Mr. Green

# 592
Аз не че някой ме пита, ама май съм за понеделник...  newsm78 А Блонди не е ли вече тук?
Галинка, кой е тоз базар дето не знам за него? Ти да видиш пропуск  Mr. Green Mr. Green

Joy hahahaМи пропуск понеже Бобо не ходи в градината на Вики, ще ви пусна снимка какви мъфини им сътворих  chef Айде утре тогава? А блонди ще лети на 24. А аз ще имам път във вторник към Била на България ще мога и тогава да се видя с вас?

# 593
Отпадам от всякакви срещи- на Викчо в групата има карантина.Някой знае ли дали за Ния е опасно?

# 594
Аууу, че неприятноооо!  Sad Какво значи това? Колко време сте офф?

# 595
миии знам ли, ще питам в градината после, не разбрах дори коя е шарката...

# 596

Ох пиши как сте...стискам палци да ви се размине!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Но да знаеш. че не ви искам тази година...явно ще се видим догодина Tired

# 597

Ох пиши как сте...стискам палци да ви се размине!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Но да знаеш. че не ви искам тази година...явно ще се видим догодина Tired
WhistlingОкии  Mr. Green

# 598
Милички- влизам само за да ви пожелая Весела Коледа и Незабравима Нова 2013-та Година !!! Бъдете щастливи!!!  bouquet

# 599
  • София
Айде не можахме да се видим този декември, дано да се случи още този януари  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт