pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 904
  • 744
  •   2
Отговори
# 210
# 211
  • София
1. Това е Мезо-Пиил терапията в 3 стъпки. Не е нов продукт, просто няколко месеца не беше налична
2. Нов продукт - предполагам за избелване при пигментации.
3. Това е стар продукт , обикновена тубичка 20мл, без помпичка - серум, който предпазва от унищожаване на НА в кожата.

Този е с помпичката, но е 30мл:
http://www.pharmashopdiscount.com/en/daily-treatments/22860-filo … 401398089337.html 

# 212
  • София
Здравейте, аз пак да попитам дали някой вече е ползвал ВВ крема на Филорга и какви са отзивите
Много е хубав- лека, нежна, приятна текстура, разнася се добре, заличава фините бръчки, скрива малките несъвършенства, прави кожата мека и гладка, леко и естествено тонира кожата - идеален като основа за грим.
Лично на мен много ми хареса - взех си светлия 01 BEIGE LUMIERE
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/26001-filorga-bb-pe … 401353655805.html
Денис, а слагаш ли дневен крем като база? А фон дьо тен? Или ББ кремът е достатъчен?

Пропуснала съм този въпрос, извинявай
Да, дневен крем и след това ВВ Крема, но като ретуш,  на определени места, не го нанасям на цялото лице. Не ползвам фон дьо тен

# 213
Чакам доставка с colissimo.fr.
С кода за проследяване от 2 дни ми дава че пратката е в България.
Знаете ли кой куриер ще ми я достави до адреса или трябва да я търся в пощата.

# 214
  • София
Чакам доставка с colissimo.fr.
С кода за проследяване от 2 дни ми дава че пратката е в България.
Знаете ли кой куриер ще ми я достави до адреса или трябва да я търся в пощата.

Пратката ще пристигне в Пощата - от там ще ти изпратят Известие да отидеш да си я получиш
Когато в сайта се появи, че пратката е в БГ, минават още няколко дни докато пристигне в твоя пощенски клон

# 215
  • София
Здравейте,
Може ли и за мен покана   Blush, ще изпратя на лични е-мейл   bouquet

# 216
  • Варна
Моля за помощ от пускалите след промяната. Как се разбира кога са превишени тези 6 кг. Автоматично като се надвишат се сменя доставката в кошницата ли? Иначе не знам как да ги смятам, те си имат опаковки разни. Hug

# 217
  • Пловдив
аз не съм пускала поръчка, но съм пробвала точно това, сложих доста неща определено над 6 кг и не ми се смени доставката, според мен по имейл те уведомяват при свършен факт, че ще ти изтеглят още пари от картата.
не е е трудно да се сметне, имат си мл всички продукти, сложи също 100грама за опаковката им, дори да не сложиш и стане 6.200 няма да те таксуват според мен за превишение.

# 218
  • София
Нов продукт  на  FILORGA

UV-DEFENCE® SPF 50 + UVB / UVА
Обща слънцезащитна грижа:   против стареене и против петна

На базата на своя опит в Естетическата медицина,  Filorga Lab. успява да съчетае най-добрите съставки против стареене, с най - ефективните UV- филтри.

Целта е едновременно със слънцезащитата  да спре фотостареенето и хиперпигментациите  чрез:
1 / свръхактивна UVA / UVB защита
съдържа UV- филтри  от последно поколение, които ефективно се борят срещу вредните UV лъчи и свободните радикали
2 / против пигментации:
активната съставка във формулата - екстракт от Хмел силно потиска производството на меланин.
3 / против стареене
чрез изключителните иновации на Filorga - Хроносферите, като активни превозвачи на Хиалуронова киселина и NCTF се предотвратява и забавя стареенето на кожата
4 / противовъзпалително:
екстракт от Кафяви водорасли, намалява възпалението, причинено от UV лъчите.

РЕЗУЛТАТ: кожа защитена, хидратирана, изгладена и възстановена, блести на слънцето без риск от хиперпигментациi или фотостареене.

Форма: Tуба 40 ml -
Цена:  35 €
Наличност: май 2013

# 219
  • София
"Изглеждаш уморена" - с други думи: "Изглеждаш ужасно!".  Решението е сън, но какво се случва, ако не разполагате с време за сън за красота или съня ви е непълноценен?!
и още.... 
Добра и лоша новина:
На възраст 20 до 30 години, признаците на умора са все още обратими. Това е добрата новина!  Лошата новина е, че с течение на годините, те стават все по-дълбоки и едва след навършване на 50-годишна възраст трайно се оформят,  дори и след почивка и пълноценен сън - остават видими. Така че, внимавайте и се уверете, че след навършване на 30 год. по-кожата ви не остават следи от умора, защото това ще ви струва скъпо. Simple Smile

Уморена кожа?  -  На този въпрос,  отговаря  FILORGА   с  Нов продукт:

SLEEP - RECOVER ® 

SLEEP - RECOVER ®  е нощен крем, който се бори с признаците на умора. С напредване на възрастта  умората проличава все по-категорично. Помощ от пластичен хирург е вариант. но този иновационен козметичен продукт може да забави това решение.

SLEEP - RECOVER ®  има задачата да заличи признаците на умора - уморен вид, тъмни кръгове и дълбоко врязани назолабиални гънки, маркирани петна, кожа без тонус и блясък, кожа със сивкав оттенък, понякога зачервена ,с  разширени пори и неравности.
При липса на сън или непълноценен сън, регенерацията на кожата през нощта е нарушена. Този иновационен крем намалява признаците на умора, облекчава подпухналостта, коригира бръчките и всички несъвършенства резултат от умора. 

Нощния крем SLEEP - RECOVER ® за уморена кожа, активира процесите в кожата по време на сън, като  атакува всички признаци на умора, едновременно в четири посоки:
1 / намалява, заличава, маркираните тъмни кръгове и липса на блясък, чрез действие на активната нова съставка против умора: екстракт от копринено  дърво / Albizia julibrissin/
2 / намалява и облекчава подпухналостта, подутите клепачи и торбички под очите, чрез екстракт от див кестен / Aesculus hippocastanum/ 
3 / коригира бръчките от умора и напрежение, благодарение на активно дермално преструктуриране.
4 / укрепва кожата, премахвайки признаците на умора и те  вече не може да оставят периодично  и трайно отпечатък върху кожата, благодарение на комплекса полиактивни съставки NCTF ®.

Този продукт ще бъде в продажба от март 2013  на цена € 53, -

# 220
Сега започва голямото избиране. Момичета след като избера желаните продукти ще имам нужда от вашата помощ, защото за първи път ще пускам поръчка от сайта. Благодаря на съфорумки, чрез които открих темата.

# 221
Този крем за каква възраст е? FILORGA UV-DEFENCE® SPF 50 + UVB / UVА

# 222
  • София
Този крем за каква възраст е? FILORGA UV-DEFENCE® SPF 50 + UVB / UVА

За всяка възраст и всяка кожа, която се нуждае от UY защита Simple Smile

# 223
  • Пловдив
Сега започва голямото избиране. Момичета след като избера желаните продукти ще имам нужда от вашата помощ, защото за първи път ще пускам поръчка от сайта. Благодаря на съфорумки, чрез които открих темата.

моля,
пиши след като избереш нещо, да ти кажа имали ли сме го, също и ако е детско, пиши ми на лично, почти всичко съм купувала - веледа, мустела, адерма, авен, клоран, биодерма и уриаж... Mr. Green

# 224
Denis, крайно време е да им станеш рекламен агент и да работиш на процент към FILORGA.

Аз съм много доволна от BB  крема им , взех 1- ца. Нанася се лесно(нанасям го на цялото лице без някакъв крем преди него ), попива бързо и не седи като плътна маска, много добре хидратира, 2-3 мин след нанасянето придава сиян тен и определено заличава разни петънца или други несъвършенства. Хубавото, че не оставя петна по дрехите като го докоснеш с лице. Аз не слагам отгоре фон дьо тен, ако остане нещо не заличено  ползвам минерална пудра.

Общи условия

Активация на акаунт