pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 947
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,аз също моля за покана/ще пусна мейл-а си на лични/. Благодаря предварително.

# 256
вече се регистрирах,Lodsi, благодаря ти за поканата  Grinning
Искам да си поръчам от козметиката на Филорга,но не знам от къде да започна.
За смесен тип кожа,на 32 г., кой точно крем да си поръчам? Основните ми проблеми са неравен тен, по-широки пори и леко отпусната кожа. Виждам,че Sleep and Peel е доста обсъждан продукт,но подходящ ли е за пролетта и не прави ли кожата фоточувствителна?
Също така и назолабиалните ми гънки доста са се задълбочили.

# 257
  • София
Тоник, кремове - Hydra Filler или Iso Age. Iso Age четох, че не бил много подходящ при мазна кожа, идвал тежък...
Sleep&Peel аз го поръчах, бях чела коментар на denis_d по-напред в темата, че крема може да се ползва целогодишно.
За назолабиалните - Deep Filler, но отзивите за него са различни, четох и добри и лоши, трябва да се пробва. Помолих за мостричка, надявам се да ми пратят с поръчката   bouquet

Някой може ли да сравни Filorga Optim-eyes и DELAROM SOIN AUTOUR DES YEUX ET DES LEVRES 15ML?
Исках да поръчам Филорга-та, но не е наличен и затова взех от другия...

# 258
Тоник, кремове - Hydra Filler или Iso Age. Iso Age четох, че не бил много подходящ при мазна кожа, идвал тежък...
Sleep&Peel аз го поръчах, бях чела коментар на denis_d по-напред в темата, че крема може да се ползва целогодишно.
За назолабиалните - Deep Filler, но отзивите за него са различни, четох и добри и лоши, трябва да се пробва. Помолих за мостричка, надявам се да ми пратят с поръчката   bouquet
мерси за отговора, май ще поръчам Хидра Филъра + измиващата пяна и Слийп енд Пийл.
За Филъра за назолабиалните и аз ще поискам първа тестер от аптеката /дано да има/.

# 259
Здравейте, отскоро започнах да се интересувам от козметиката на Filorga. Може ли да ми препоръчате силно хидратиращ крем на тази марка ?
Като за начало мисля за си взема околоочният крем, в тази връзка какви са Ви отзивите за него? Моята кожа около очите е доста суха  newsm78
Може ли да ми изпратите покана за сайта на svetlana_ilieva_77@abv.bg  Peace

# 260
Moже ли снимка, или цялото име на този Филър за назобиалните на Филорга?

# 261
# 262
  • София
Moже ли снимка, или цялото име на този Филър за назобиалните на Филорга?

DEEP-FILL e най-вече за моментални корекции, защото предимно механично и оптически запълва  бръчките. Нанася се върху дневния крем на местата с по-силно изразени бръчки - с леко потупване за да се запълни бръчката и остатъка се разнася леко около бръчката.
Аз го ползвам само при специални случаи Simple Smile

# 263
  • София
denis_d това пуснаха ли го  Rolling Eyes
"Изглеждаш уморена" - с други думи: "Изглеждаш ужасно!".  Решението е сън, но какво се случва, ако не разполагате с време за сън за красота или съня ви е непълноценен?!
и още.... 
Добра и лоша новина:
На възраст 20 до 30 години, признаците на умора са все още обратими. Това е добрата новина!  Лошата новина е, че с течение на годините, те стават все по-дълбоки и едва след навършване на 50-годишна възраст трайно се оформят,  дори и след почивка и пълноценен сън - остават видими. Така че, внимавайте и се уверете, че след навършване на 30 год. по-кожата ви не остават следи от умора, защото това ще ви струва скъпо. Simple Smile

Уморена кожа?  -  На този въпрос,  отговаря  FILORGА   с  Нов продукт:

SLEEP - RECOVER ® 

SLEEP - RECOVER ®  е нощен крем, който се бори с признаците на умора. С напредване на възрастта  умората проличава все по-категорично. Помощ от пластичен хирург е вариант. но този иновационен козметичен продукт може да забави това решение.

SLEEP - RECOVER ®  има задачата да заличи признаците на умора - уморен вид, тъмни кръгове и дълбоко врязани назолабиални гънки, маркирани петна, кожа без тонус и блясък, кожа със сивкав оттенък, понякога зачервена ,с  разширени пори и неравности.
При липса на сън или непълноценен сън, регенерацията на кожата през нощта е нарушена. Този иновационен крем намалява признаците на умора, облекчава подпухналостта, коригира бръчките и всички несъвършенства резултат от умора. 

Нощния крем SLEEP - RECOVER ® за уморена кожа, активира процесите в кожата по време на сън, като  атакува всички признаци на умора, едновременно в четири посоки:
1 / намалява, заличава, маркираните тъмни кръгове и липса на блясък, чрез действие на активната нова съставка против умора: екстракт от копринено  дърво / Albizia julibrissin/
2 / намалява и облекчава подпухналостта, подутите клепачи и торбички под очите, чрез екстракт от див кестен / Aesculus hippocastanum/ 
3 / коригира бръчките от умора и напрежение, благодарение на активно дермално преструктуриране.
4 / укрепва кожата, премахвайки признаците на умора и те  вече не може да оставят периодично  и трайно отпечатък върху кожата, благодарение на комплекса полиактивни съставки NCTF ®.

Този продукт ще бъде в продажба от март 2013  на цена € 53, -

# 264
  • София
svetla77 

Ако искаш да пробваш само един крем, по-добре си вземи Iso-Age,  може да го ползваш като дневен, нощен и околоочите Simple Smile

Цялата козметика на Филорга е силно хидратираща Simple Smile

# 265
  • София
cveti__petkova   
Да, и то на супер цена / за нас Simple Smile/

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/traitements-quotidiens/2672 … 401354497336.html

# 266
  • София
......
Някой може ли да сравни Filorga Optim-eyes и DELAROM SOIN AUTOUR DES YEUX ET DES LEVRES 15ML?
Исках да поръчам Филорга-та, но не е наличен и затова взех от другия...

На Деларом околоочния има по-лека консистенция
Филорга е по-добрия избор. Бих заменила Филорга  / за кратко или бих редувала/ с този на Деларом:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/delarom/24879-delarom-serum … 401399566165.html

# 267
  • София
На Деларом околоочния има по-лека консистенция
Филорга е по-добрия избор. Бих заменила Филорга  / за кратко или бих редувала/ с този на Деларом:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/delarom/24879-delarom-serum … 401399566165.html

denis_d, в началото на темата ти беше препоръчала този на Деларом, който аз поръчах, в отговотр на една жена за околоочен крем (тя беше на 35 г.), затова и аз се ориентирах към него.  Другия на Деларом го бях сложила в кошницата първоначално, но после се разчетох и останах с впечатлението, че е за доста по-зряла кожа...Така ли е?

А какво би препоръчала за назолабиалните бръчки? Явно аз не съм запомнила правилно, че Deep-fill е за инцидентни случаи....

# 268
  • София
Lodsi
Ако ще е Деларом, посочих ти кой е най-добрия на Деларом - с НА и т.н. дорминс, които подтискат клетъчното делене, т.е забавят стареенето и който може да се конкурира с Филорга
Има ли бръчки - може да се ползва Simple Smile

За  назолабиални бръчки - Тайм-филър, Sleep&Peel, HYAL-DEFENCE, HA tabl., прием на много вода и да се внимава с диетите и бързото сваляне на кг.

За по-дълбоките назолабиални бръчки  - всичко това +  локален филър с НА /поставен от дерматолог:)/

# 269
  • София
Много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт