pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 593
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • София
denis_d, след като Iso Age може да се ползва като околоочен, а Time Filler е продукта, който ще замести Iso Age (разбрах, че Iso Age няма да се произвежда повече), това означава ли, че Time Filler също може да се ползва за околоочния контур?

# 286
  • Wolwedans
Момичета, направих първата си поръчка от сайта на 13.03 до френския адрес на francetobg. Поръчването до френски адрес също ми е за първи път, до сега съм използвала само превозвачи от Англия и Германия. На 15.03 изпратиха поръчката и получих тракинг номер в системата на colissimo.fr. От 18.03 до сега не е отчетено движение на пратката. Последното отчитане е на 18.03, а днес е 21.03! До сега не съм използвала френски куриер, но всички останали куриерски служби, които съм използвала имат ъпдейт на движението на пратката всеки ден. За първи път виждам нещо подобно... Мислите ли, че е нормално?  ooooh!
И още един въпрос- откъде виждате графика на курсовете на ФрТуБг, как разбирате с кой курс е тръгнала пратката ви /поне за пратки с тракинг номер, за които се вижда че са доставени, например/

# 287
  • София
Ally_t, на мен когато ми дадоха тракинг номер пишеше, че доставката ще бъде извършена в рамките на 48/72 часа. Т.е. твоята пратка трябва да е пристигнала при посредника.
Защо не им пишеш (на francetobg), дай им номера и те ще проверят дали пратката е при тях или не.
Аз също за първи път поръчах чрез посредник - Smart Delivery - но моята поръчка е от 18ти, шипната вчера, така че нямам представа дали наистина до 72 часа ще бъде доставена, но ще следя.

# 288
  • София
denis_d, след като Iso Age може да се ползва като околоочен, а Time Filler е продукта, който ще замести Iso Age (разбрах, че Iso Age няма да се произвежда повече), това означава ли, че Time Filler също може да се ползва за околоочния контур?

Time-Filler се ползва и като околоочен - заради Ботокс ефекта

Iso-Age ще се произвежда.
Вярно е, че Филорга са имали намерение да го спират и за кратко производството му  е било спряно, но поради големия интерес и по настояване на заинтересованите страни Simple Smile  - производството е възобновено. Няма да го спират

Решението им да го спрат от производство, е защото пускат на пазара нови формули
Специално съм питала за това Simple Smile
Новият Iso Age  е абсолютно същия като стария - без никаква промяна по формулата

# 289
  • София
Много благодаря отново   bouquet
Малко съм объркана обаче - защо да купувам околоочен след като мога да ползвам дневния/нощния си крем за това (визирам Iso Age и Time Filler).
Подозирам, че Optim-eyes трябва да е доста по-добър от другите кремове, които могат да се ползват и около очите, да има повече функции  newsm78

# 290
  • София
Много благодаря отново   bouquet
Малко съм объркана обаче - защо да купувам околоочен след като мога да ползвам дневния/нощния си крем за това (визирам Iso Age и Time Filler).
Подозирам, че  трябва да е доста по-добър от другите кремове, които могат да се ползват и около очите, да има повече функции  newsm78

Optim-eyes - е специален крем за околоочите и се комбинира добре с другите кремове.
Iso Age е бил разработен да се ползва и за околоочите - преди Филорга не предлагаха крем за околоочите, пуснаха го доста по-късно на пазара.
По-добрият вариант е да се ползва Iso Age + Optim-eyes / като по-добра формула - за  определена специфична зона/, но не е проблем да ползваш и само  Iso Age  / напр. ако нямаш възможност да си вземеш и двата продукта или ти е свършил околоочния/

# 291
А Optim Eyes подходящ ли е за околоочен контур без бръчки? /на 32 съм/

# 292
  • София

Да, подходящ е.
Бялата козметиката за лице, каквито и иновации и технологии да включва, нейната сила е предимно в превенцията Simple Smile - целта е да забави стареенето на кожата.

# 293

Да, подходящ е.
Бялата козметиката за лице, каквито и иновации и технологии да включва, нейната сила е предимно в превенцията Simple Smile - целта е да забави стареенето на кожата.
мерси denis  Simple Smile

# 294
Момичета, препоръчайте нещо ефикасно за стрии....че след раждането, не ми се говори...
Гледах това, но нещо на сайта не ми го открива с търсачката
http://www.lierac.com/int/index.php/body/needs/prevent-correct-s … til-ampoules.html

# 295
  • София
Има някакъв проблем със сайта:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/recherche?orderby=position& … TOLASTIL+AMPOULES+  - само така се отваря
 в момента

# 296
  • Пловдив
Честито бебе Мирама! Да сте живи и здрави!
За стрии - аз имам от тийнеджър, досега измазани кремове не са ми помогнали на появили се стрии, с времето сами си избледняха, не бих казала, че е заради крем. Има и терапии с лазер мисля за стриите, но може да се бъркам.
На лиерак имам гела против стрии и гел за след появата на стрии, не се мажа нон стоп, но ефект поразителен няма.   Rolling Eyes

По-скоро кремове за превенция биха помогнали, отколкото след появата им, на мустела имам доволна приятелка от крема против стрии!

по-важни са децата, да са живи и здрави, след време може медицината да измисли нещо  Laughing

# 297
Мирама,честито бебе-да ти е живо и здраво!От мазилата кой знае каква полза май няма-дъщеря ми като влезе в пубертета страшни стрии получи-а беше 56-7 килограма-та се маза с Лиерак -промяна нямаше.След време и взех протеолитични ензими-изкара един курс-от това определено имаше ефект.Сега пие колаген,хлорело,вит.С и ползва дерморолер-положението значително се подобри.

# 298
Лиерак гел мазах и аз няма полза, аз имам стари и сега поне искам да не ми излизат нови  Sad, от седмица мажа с мустела надявам се да е по -доброто мазило .

# 299
Аз стари си имах и от първото раждане, но бяха значително по-малко.

liu jo, би ли ми дала инфо от къде купуваш тези продукти? може и на ЛС, че да не разводняваме тук.

Общи условия

Активация на акаунт