pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 908
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Хоп! това е проба, за пръв път се включвам. Преди четири години се сближих с Филорга, после остана на заден план, а сега са се нароили толкова нови продукти, че се замаих. Трябва да се пуска поръчка, ама още се чудя и пресмятам.
 Много ми се иска да се запозная с дама от Варна, вълнуваща се от темата, защото никоя от приятелките и колежките ми не се интересува от по-скъпа козметика.

# 496
В момента ползвам единствено избелващия крем за хиперпигментация за нощен със слънцезащита на Биодерма и SVR. За резултати ще докладвам след два месеца. Усещането ми е както при другите кремчета, които съм ползвала- по-плътна кожа, не се изострят толкова бръчките. Аз съм имала Слийп /Пийл и Изо-структур. И онова с ролера, ама не ми хареса, много пари е, пък кой знае каква хубавица не станах от него.

# 497
Здравей milanda, аз съм от Варна и ще ми бъде приятно да се запознаем  Grinning. Използвам момента да попитам, как се чувстваше кожата ти след като си спряла ползването на Филорга? Има известни опасения по въпроса назад в темата и ми е любопитно да чуя реално мнение.

# 498
Ами зле, зле...Е, не по-зле от преди това, ама като свикнеш на хубавото. Зарязах кремчетата, защото на преден план излязоха едни алергии и всичките ми пари там отиваха, та не можех да отделя и за скъп крем. Започнах да пробвам по-евтини варианти като етерични масла, гимнастика за бръчки, но нищо не ми харесва така както ефекта от Филорга.

# 499
maxima, писах ти на лични

# 500
  • София
П р о м о ц и и   м. ЮЛИ                      

# 501
  • София
Девойки, пак ще се поръчва Simple Smile
Помагайте с избор на ББ крем или тип All in One Simple Smile-  за по-тъмна кожа, смесена, търся кремче с по-малък фактор- за ежедневна грижа.
Предполагам ме разбирате- да поприкривa това-онова.

Варианта на Филорга-та не ми допада, пробвах тестера на ББ крема, не е за мен.

Благодаря на отзовалите се с коментар!
  bouquet

# 502
Момичета, тъй като съм се зарибила да поръчвам. Все още ли излиза доставката към 16 евро, защото това е информацията на първа страница, но е от миналата година, току виж има и по-евтин начин?

# 503
  • София
По-евтиния вариант е с посредник - 5.99 до френски адрес. До БГ май беше малко повече от 16 евро (17,95 ми се върти в главата)  newsm78

# 504
Момичета, можете ли да ме ориентирате колко често трябва да се ползва Мезомаската на Филорга за оптимален ефект. Аз ползвам кремчетата на Юриаж за първо бръчки и съм си взела като допълнителна и по-агресивна грижа маската на Филорга, но я ползвам веднъж на 2 седмици (защо - не знам), но ми се струва, че може и по-честичко Simple SmileSimple SmileSimple Smile Моля, посъветвайте ме.

И аз правя списък за следващо пазаруване в момента  Peace

# 505
Момичета, можете ли да ме ориентирате колко често трябва да се ползва Мезомаската на Филорга за оптимален ефект.

И мен ме интересува същото Peace

# 506
  • София
Доколкото си спомням от прочетеното маската се ползва веднъж седмично първия месец (30 мин), след което веднъж на две седмици втория и третия месец.
Мисля си, че една опаковка стига точно за 3 месеца при тази схема на ползване.
Но нямам идея колко време е хубаво да се ползва без да се прави почивка.
Аз пък искам да попитам - наистина ли Sleep&Peel не е хубаво да се ползва постоянно като нощен крем?

# 507
  • София
Meso Mask  

Прилижение:
1 път  седмично в продължение на 1  месец, а след това -  на 2 седмици за 2 месеца.
Маската се нанася върху добре почистено лице , шия и деколте-  оставя се да действа 20-30 минути и се отмива с хладка вода.  

Маската стига за 17-18 пъти - нанасена на лице, деколте и шия

# 508
  • София
Аз пък искам да попитам - наистина ли Sleep&Peel не е хубаво да се ползва постоянно като нощен крем?

Може да се ползва постоянно - зависи от типа и състоянието на кожата - сама трябва да си прецениш
Аз съм го ползвала нон-стоп по 3-4 месеца - кожата става невероятна Simple Smile

# 509
  • София
Благодаря, denis    bouquet И аз съм замислила да го ползвам само него. Не ми се искаше да отварям и друг нощен (имам и Sleep recover), защото не мога да ги изразходя в рамките на 6-7 месеца, за колкото е предвидено да се ползват.
Надявам се Sleep&Peel ми да се отрази добре при непрекъснато ползване  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт