pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 825
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Wolwedans
Отдавна съм си хресала този комплект, чаках да дойде есента за да е по ефективен sleep&peel. Малко се съмнявам че Time filler ще ми дойде слаб, защото  ми е под възрастта, но пък мисля че кожата ми е в добро състояние.

Четох описанието, пише че всички продукти в комплекта са по 50мл и все пак ако някой е поръчвал, моля да потвърди грамажа, че да съм сигурна като плащам.

Скрит текст:
Поръчвай смело! 3x50ml са

# 586
  • Sofia
Time filler   за каква възраст е? Кожата нещо ми е повяхнала и отпуснала, та му се чудя. На 33 съм.

# 587
  • София
Time filler   за каква възраст е? Кожата нещо ми е повяхнала и отпуснала, та му се чудя. На 33 съм.

Продуктите на Филорга не са  обвързани с възрастта, а с това от което се нуждае кожата - съобразено със състоянието и в момента.
Тайм-филър е много хубав крем и спрямо състоянието на кожата, което описваш е добър избор

# 588
  • Пловдив

на крема пише и възраст, мисля 35 беше за тайм филър. Според мен също си за него

# 589
  • Sofia
Мерси  bouquet В момента изглежда е изчерпан обаче..

# 590
Денис,кога да очакваме най-после новия серум Филорга,знаеш ли?

# 591
  • София
Мерси  bouquet В момента изглежда е изчерпан обаче..
Ето, наличен е:
http://www.pharmashopdiscount.com/en/daily-treatments/25634-nouv … 401352045003.html

Денис,кога да очакваме най-после новия серум Филорга,знаеш ли?

Нещо ни забравиха, май Simple Smile

Ще ги попитам и ще пиша

# 592
  • София
   Нов продукт на Филорга:  

HAND-FILLER ® МАСКА за ръце и нокти против стареене

FILORGA създаде маска за ръце и нокти  против стареене, под формата на ръкавици  
Уникален процес разпределя активните съставки, насочени към осигуряване на цялостно обновяващо лечение на ръцете:
- Действие възвръщащо тургура на кожата: под активното действие на ХК, свързано с увеличаване обема на активното в-во в междуклетъчните пространства, изгражда еластина и колагена и изглажда горната повърхност на ръцете.
-  Депигментиращо действие: екстракт от пшеница регулира синтеза на меланин и намалява тъмните петна
- Нокти: хранителна добавка, увеличава растежа и здравината на ноктите.
Резултати: ръцете са по-меки, гладки и нежни.
След 4 седмици, бръчките са загладени, петната избледнели, ръцете са подмладенени.

# 593
 И аз ще помоля за покана

rudera@abv.bg

# 594
Получих!
Благодаря!

# 595
  • Пловдив
Денис за кой нов продукт на Филорга споменавате?
Имам и един странен въпрос- Blush тъй като съм много доволна от Мезо маската дали според теб е правилно/редно/ ако я намажа на много тънък слой и я оставя да действа цяла нощ? Или серума Мезо+ ще свърши тази работа?

# 596
  • София
Денис за кой нов продукт на Филорга споменавате?
Имам и един странен въпрос- Blush тъй като съм много доволна от Мезо маската дали според теб е правилно/редно/ ако я намажа на много тънък слой и я оставя да действа цяла нощ? Или серума Мезо+ ще свърши тази работа?

Серум  SKIN-STRUCTURE®

Маската след 30 мин я отмивай и нанеси Мезо+ за цяла нощ 
/ изчаквай винаги поне 30-40 мин - не лягай веднага след нанасяне на козметичен продукт- има опасност да го избършеш в спалното бельо Simple Smile/

# 597
Здравейте, за пръв път влизам в този форум, и искам да  попитам за крем за лице на 32години съм , против бръчки, да ви препоръчате, околоочен също, и друго подходящо, досега съм  ползвала доста нуксе, ла рош и други но ефект значителен няма . И още нещо доставката е все още така висока нали и струва ли си при тая доставка да се поръчва от тук, в България доста по скъпи ли са ! ? Благодаря ви

# 598
Здравейте, моля за покана   bouquet
Получих я, благодаря!

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 10:23 от suess

# 599
Здравейте,

Може ли покана minkovad@yahoo.com

Общи условия

Активация на акаунт