pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 66 194
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Този Time Filler Eyes наличен ли е вече на сайта? Аз нещо не мога да го намеря за съжаление...

Не, ще бъде наличен след около месец

# 691
# 692
Здравейте,може ли и за мен покана bukvicifri@gmail.com  Praynig

# 693
  • София
Момичета, ще ви помоля за покана, ако ви е възможно.  Благодаря.

Мейла ми е manolova_radostina@abv.bg

# 694
Здравейте, аз също моля за покана Praynig n_spaska@abv.bg  bouquet

# 695
  • София
Привет и от мен, може ли и за мен покана на giagerry@gmail.com  Praynig Благодаря предварително!

# 696
  • София
Може ли и за мен покана :
Ka@seom.bg
Благодаря предварително !

# 697
Момичета, знае ли някой с кой куриер идват пратките в БГ? Издирвам си пратката  Sad, дано да не са я върнали обратно.

# 698
  • София
Момичета, знае ли някой с кой куриер идват пратките в БГ? Издирвам си пратката  Sad, дано да не са я върнали обратно.

С БГ Пощи
Докъде е стигнала пратката ти?

# 699
Благодаря за бързия отговор  Hug
Стигнала е до site de distribution на 16-ти януари. Значи трябва да чакам бележка от пощата?

# 700
  • София
Благодаря за бързия отговор  Hug
Стигнала е до site de distribution на 16-ти януари. Значи трябва да чакам бележка от пощата?

Провери в пощенския клон, може да е вече там.
Може да провериш и в сайта на бгпощи: http://www.bgpost.bg/?cid=176

# 701
denis_d, благодаря! Излиза ми 15 Jan 2014 16:35:00 BULGARIA SOFIA CP Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ
Ще ходя на място да си я издирвам!

# 702
  • София
dark chocolate, още не е пристигнала в твоя пощенски клон пратката, има още няколко стъпки. Ето ти пример с моя пратка, за да видиш какво ще ти изпише когато пристигне http://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemi … amp;Submit=Submit

# 703
Lodsi , чак сега видях отговора, а вече ходих до пощата. Нямаше я още пратката. Като гледам датите при моето проследяване от 16-ти насам няма никакво раздвижване...явно пловдивските пощи на си дават много зор  Rolling Eyes.

# 704
  • София
Погледни в сайта на БГ пощи, там има телефон за проблеми с входящи международни пратки. След като имаш тракинг номер спокойно можеш да се обадиш и да помолиш да проверят защо няма движение по твоята пратка от 16ти насам. Аз съм звъняла когато имах такова забавяне пак от френски сайт, пратката ми беше в разпределителния център и след като се обадих я пратиха към нашия пощенски клон   bouquet
P.S Намерих телефоните 02/ 949 31 21 или 02/ 949 33 74 - входящи пратки

Общи условия

Активация на акаунт