pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 881
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • София
Нов продукт

Filorga BB Perfect излиза на пазара във Франция в началото на ноември 2012 г

ВВ  крем означава балсам за несъвършенства или балсам за красота.
Това са продукти, много модерни напоследък, които завладяват западните пазари последните 1-2 год. - Гарние, Клиник, Есте Лодер, Диор, Лореал и т.н./ по-известни са в Ю. Корея, Япония  - с тях на изток постигат порцелановата визия на кожата/
Та ВВ крема е мултифункционален продукт  -  крем, серум, овлажнител, база, фон дьо тен, УВ протектор - всичко в едно. Предлага се в различни цветове

FILORGA BB PERFECT  

Филорга предлага 2 цвята:
- светло бежов  - FILORGA BB PERFECT  BEIGE LUMIERE
- златен пясък  -   FILORGA BB PERFECT  SABLE DORE

FILORGA  BB-PERFECT е:
Мощен овлажнител  
Хиалуроновата киселина осигурява перфектна хидратация на кожата. Още с първото нанасяне влагата в кожата се увеличава с 36%.

Забавя стареенето  
Бръчки и белези са  максимално заличени. BB PERFECT съдържа мощен активатор от активни механизми за заздравяване на кожата.

Предотвратява фото-стареенето с индекс SPF 15  
Успокояващо действие при:  микровъзпаления, причинени от оксидативен стрес (от UVлъчи, преумора, замърсяване, тютюн ...), зачервявания, локализирани усещания на стягане и опъване на кожата.  
Filorga е включила  в неговата си формула мощен комплекс от активни съставки, които успокояват и обезболяват  постоянно раздразнената и чувствителна кожа.

Коригиращо действие:
Меки, перлени пигменти от ново поколение, позволяват прозрачно покритие, като по този начин се запазва текстурата на кожата и естествения и блясък. Идеална основа за грим. Постигане на оптимален ефект - кожа без видими дефекти, съвършен тен, с естествен блясък...  

30ml туба с помпичка

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 17:24 от denis_d

# 77
  • София
Промоциите  за  м. Ноември

# 78
  • Пловдив
пф, пак нищо детско не пуснаха, хем ги питам за уриаж, биодерма, адерма и казаха, че съвсем скоро. това беше края на септември. вярно имаше ваучери за минус 10 процента от фейсбука на цялата сметка, но аз си чакам минус 20 на уриаж поне.  Mr. Green
следете им фейсбука, пускат различни промоции - ваучери, награди и прочие, които тук не сме писали, че има  Whistling

# 79
Hi,
оже ли нйкой да ми изпрати покана - jana_kol@abv.bg.
Благодаря   Grinning

# 80
  • Русе
Здравейте, следя темата отдавна и сега след като ползвах мостра филорга изо структчър съм убедена ,че ще си поръчам.Имам няколко въпроса за жена на 40 год. със суха към нормална кожа iso structure или time filer?Има ли секция в сайта , от където мога да си поръчам мостри?И моля за покана  desita_73@mail.bg

# 81
  • Русе
Благодаря ви за поканите!

# 82
  • Пловдив
Здравейте, следя темата отдавна и сега след като ползвах мостра филорга изо структчър съм убедена ,че ще си поръчам.Имам няколко въпроса за жена на 40 год. със суха към нормална кожа iso structure или time filer?Има ли секция в сайта , от където мога да си поръчам мостри?И моля за покана  desita_73@mail.bg

по принцип няма секция за мостри, може да ги помолиш с поръчката ти да ти пратят мостри на каквото желаеш, понякога искам от тях да пробвам даден продукт и ми пращат мостри от него или от подобен, отзивчиви са.
  bouquet

# 83
Hi,
оже ли нйкой да ми изпрати покана - jana_kol@abv.bg.
Благодаря   Grinning
Josefin, Много благодаря!

# 84

Time-Filler®  е силно концентриран, което означава, че трябва да се прилага в много малки количества - колкото лешник за цялото лице

Това не съм го знаела и си слагам сериозно количество...надявам се да няма сериозни последици, вредни последствия или нещо такова:( Между другото макар че слагам доста, няма и положителен ефект:(

# 85
  • София
ana_v  за Time-Filler
Няма проблем  за кожата ти, ако слагаш и повече, но просто няма нужда. Нанасяш толкова, колкото може да попие.

При мен има страхотен ефект и съм много доволна, дори толкова, че не смея да използвам друг крем, от страх че ще намаля ефекта.
Имам си собствена схема, според която на 10-на дни ползвам за 7-8 дни вечер ексфолиращия на Филорга, но за да не спра да използвам Time-Filler-а, през деня си правя ГМаска, с която по-бърао и еднократно постигам същия /ексфолиращ/ ефект Simple Smile
Така че, ползвам Time-Filler постояяно - сутрин, обед , вечер... - всеки път, когато трябва да  ползвам крем/
Кожата ми сутрин изглежда невероятна - гладка, отъната, хидратирана, свежа.
Нанасям го и околоочите  На 40+ съм,  може и това да е причината да съм толкова доволна от него

ПП. Който е ползвал Ботокс, знае че след поставянето му - ефекта се вижда след 3-я ден. И тъй като това не е истински ботокс, а пептид, който има същото но, по-слабо действие - за да се види ефект трябва да се ползва постоянно и по-продължително  време

# 86
denis_d за Time-Filler определено ми се иска да го пробвам...за декември няма ли да пуснат нови промоции или да го сложат в комплектите / зная, че е от новите продукти и скоро излезе...  bouquet

# 87
  • София
Ще е чудесно  ако го намалят, въпреки че в този сайт и така цената му не е висока
Предпочитам да го намалят, а не да го включват в комплект  Simple Smile

# 88
  • Тука, под липите стари...
Денис, заглеждам се от известно време в това http://www.pharmashopdiscount.com/313-3104-large/filorga-high-peel-.jpg
но не съм сигурна в това как точно се прилага. Надявам се да помогнеш Simple Smile

# 89
  • София
Денис, заглеждам се от известно време в това http://www.pharmashopdiscount.com/313-3104-large/filorga-high-peel-.jpg
но не съм сигурна в това как точно се прилага. Надявам се да помогнеш Simple Smile

Хубав продукт - това е Пилинг в 3 стъпки:
- пре-пилинг
- пилинг гел-маска
- успокояващ комплекс
За всички типове кожа изключително ефективен, повлиява бръчки, пигментации, несъвършенства по кожата, възстановява блясъка и свежестта на кожата. Напълно безопасен  за домашни условия, създаден като алтернатива на професионалния пилинг.
При прилагането му е необходимо  стриктно спазване на инструкциите за употреба и времето за нанасяне.

Общи условия

Активация на акаунт