pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 787
  • 744
  •   2
Отговори
# 150
  • София
От няколко месеца ползвам Филорга и виждам ефекта. Изо Ейдж обаче ми идва малко мазен, с Хидра Филър е по-добре, защото не е толкова мазен. Някой знае ли каква е разликата в действието им и кой от тях за какво е? На тридесет и няколко съм, но имам мимически бръчки

Кремът Хидра-Филър е по-нова и по-добра разработка на дневен крем /може да се ползва и вечер/, с повече хиалуронова киселина, респ. хидратира / - по-добре задържа влагата в дълбочина и така предпазва кожата от образуване на бръчки,/ подхранва, регенерира

В Хроносферите / видът нанотехнология използвана от Филорга/ вече е вкарана и хиалуронова киселина /НА/ с по-високо молекулярно тегло,  за да може да се осигури ефекта на филър.
Знаете, че когато се постави филър НА в бръчките /назолабиални и т.н./ тя трябва да е с по-високо молекулярно тегло за да стои там, където е поставена - иначе започва да се предвижва по цялото лице / образно казано/ - особено, ако има голяма нужда от НА. Това е разликата с Iso Age
С Хидра Филъра се цели ефекта на филъра- когато се нанесе крема на определено място - да действа и като филър

# 151
Добре де, аз съм малко над 30 и ползвам Iso Age. Нали не бъркам, не е силен за моята кожа. Ползвам цялата серия и нощния и околоочния. Гледам под очите имам 1-2 малки фини бръчици, но не знам мимически ли са, какви са. Може би вече е нормално да ги имам.

# 152
Ще помисля за Филорга, като се знам колко съм постоянна....крем от 50мл. ми стига за 2г.
В момента ползвам дневен на Ести Лаудер.

# 153
  • София
Добре де, аз съм малко над 30 и ползвам Iso Age. Нали не бъркам, не е силен за моята кожа. Ползвам цялата серия и нощния и околоочния. Гледам под очите имам 1-2 малки фини бръчици, но не знам мимически ли са, какви са. Може би вече е нормално да ги имам.

Не, не бъркаш - точно това е правилно, да се ползва козметика, която да отлага, забавя образуването на бръчки, защото, веднъж образувана бръчка не може да се премахне на 100%. Може леко да се заличи, ако е малка и недълбока - плитка. Така действа НА, тя задържа водата в междуклетъчното пространство /хидратация в дълбочина/, кожата се опъва, финните бръчки са изгладени, повлияни са и по-дълбоките в някаква степен и се забавя тяхното по-дълбоко врязване.
Iso Age e подходящ крем  за 30+   

Времето на поява на първите бръчки е индивидуално и зависи от много неща - тип кожа / суха или мазна/, грижи, които се полагат, козметика, процедури, условия на живот, хранене, стрес, алкохол, цигари, и т.н.... и  разбира се гена Simple Smile Нормално е след 30 год. да започнат да се появяват бръчки

# 154
  • Пловдив
Доставката сега е друга - до момента беше 16.9 евро и без ограничение на кг. Ние като се събирахме по 5-6 приятелки и делим 3 евро, реално имаме по 10-15 продукта, тотално си заслужаваше...сега обаче рев и сълзи...при изключителна оферта само бих поръчала.  Confused

Не си ли струва пак да го правите за Филорга? Цените им в БГ са доста по-високи

Не, сега не си струва да се поръчва общо с приятелки, защото има условие да бъде до 6 кг, а ние правим двойно повече. Като минеш 6 кг, освен 17.9, сега се добавят и 10 евро отгоре...смисъла го виждам вече сам да си поръчаш с доставчик във франция или ако имаш повече продукти - до България и до 6 кг.

# 155
  • ВАРНА
А колко е доствката до френски адрес,някой поръчвал ли е на адреса на ФранстоБг,има ли проблеми?

# 156
  • Пловдив
промоция на LA ROCHE-POSAY LIPIKAR
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/438-soins-corps

# 157
И мен ме интересува доколко изгодно е човек да поръча на адрес на превозвач от Франция?
Колко е доставката на сайта до Франция и кой превозвач ползвате от там до БГ?

# 158
  • София
..........Колко е доставката на сайта до Франция .........

Франция: 4,90 €   

# 159
  • Пловдив
тук почти никой не е поръчвал с превозвач, когато нямаше лимит на кг до Бг и доставката беше 16.9 си правихме общите поръчки и не сме мислили за превозвач. аз поръчвах с франстубг от ларедут, сега бих разгледала кой какво предлага и бих поръчала или пак с тях или с някого до софия.така и така до пловдив като няма... Sad

# 160
Сега доколкото разбирам има лимит за килограмите?
А и как знаеш дали си ги надхвърлил, докато не направиш поръчката?
Макар че гледайки милилитрите можеш да се ориентираш. Но с 10Е отгоре за повече от 6кг. си става сериозно.

# 161
Аз не съм поръчвала до България,поръчвам си ги до Франция и с СД нямам никакъв проблем.Само искам да предупредя всички да внимават къде го пращат да не е до пункт.Аз веднъж бях объркала и го бях пратила до пункт,точно се бях ошашкала и се оказа,че са ми объркали поръчката.В последвалата кореспонденция аз исках като жест на обезщетение от тяхна страна да ми пратят поръчката на адреса който съм посочила.Изключително коректен сайт,изпратиха ми пратката с колисимо за тяхна сметка.Много съм доволна от развитието на кашата в която се бяхме забъркали и двете страни.

# 162
  • Пловдив
за колко време ти идва поръчката така, bela ruja?

# 163
Здравейте отново от мен,
Тези дни ще поръчвам от сайта отново. Имам натрупани точки, които мога да обменя за ваучер. Чудя се дали да го правя? Дали точките увеличават стойността си, колкото повече се натрупват, или е все едно колко и кога обменяш?
Мерси за тези,  споделили опит.

# 164
  • Пловдив
точките, натрупани от закупуването на продукти:
- имат срок, в който да се използват
- най-добре ги ползвай при следваща покупка

реално те са си същите, т.е с новата покупка ако ги използваш, след закупуване на поръчката пак ще ти дадат колкото точки ти се полагат спрямо новата ти покупка и продукти в нея.
не виждам смисъла от натрупване, така или иначе ще е на два ваучера (няма да ти увеличат стойността на първите точки, а ще ти добавят с новата покупка нови точки за преобразуване на ваучер) и после не знам заедно двата дали могат да се ползват. ваучерът се преобразува в код, който се попълва в едно поле и намаля от сумата, понякога два кода не могат заедно - например код за "приятелство" от 5 евро ако си спечелила (когато някой твой поканен "приятел" пазари) + код за деня (имаше такъв на 12.12.2012 за минус 12 процента май беше) - не ставаха заедно!

Общи условия

Активация на акаунт