pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 802
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
А как излиза по-изгодно да се поръчва, директно до БГ или през превозвач?
А ако се надхвърлят 6те килограма, кога се разбира това? Ако се пуска доставка до БГ?

# 166
  • ВАРНА
Имам въпрос и аз,че не ми е много ясно - за първа поръчка мога да имам 5е отстъпка,нали?
За доставката до франция пак ли има ограничение 6кг?

И последно - до колко % стигат отстъпките на Филорга?

Благодаря на намерилите време да отговорят на въпросите ми   bouquet

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 22:36 от morgana07

# 167
Пристигат си както при другите около 7-10 дена зависи как ще се засекат с превозвача

# 168
  • София
Имам въпрос и аз,че не ми е много ясно - за първа поръчка мога да имам 5е отстъпка,нали?
За доставката до франция пак ли има ограничение 6кг?

И последно - до колко % стигат отстъпките на Филорга?

Благодаря на намерилите време да отговорят на въпросите ми   bouquet

Код за  5 Евро   отстъпка   получаваш, след като се регистрираш чрез  Покана за Регистрация  - от някой, който е поръчвал  от сайта

Този код, може да използваш,  когато искаш - първа, втора поръчка...

Да -  за ФР.  пак има ограничение - до 6 кг.

За отстъпките на Филорга - до 20% . Базовите цени са определени от производителя, а сайта се съобразява и с другите търговци, не може да ги предлага под определена сума. Цените в този сайт са едни от най-ниските на Филорга.

Ето напр. новия продукт FILORGA BB PERFECT , освен че е на ниска цена, сложиха и 20% намаление / не че аз не си го взех на редовната цена Simple Smile/

Сега чакам намалението на  TIME-FILLER Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 08:14 от denis_d

# 169
Denis_d, как е с BB крема, доволна ли си от него? Дали в аптеките има тестери с него, за да съм спокойна за цвета, ако го поръчам (аз съм доста светла като тен и ми е много трудно да си намеря подходящ продукт)

# 170
Понеже никои не отговори да си повторя питането.

Ако се надхвърлят 6кг. за поръчка, кога се отразява това?
Още при плащането ли начисляват допълнителната такса от 10Е или в някакъв друг момент?
По-изгодно до БГ ли е да се поръчва, или до Франция като се ползва превозвач?

И още нещо, с карта Виза Електрон на ДСК може ли да се плаща?

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 12:56 от Mirama

# 171
  • Пловдив
Мирама, никой не ти отговори, защото всичко това се случи след Новата година и не сме правили поръчка с новите условия. И ние се услушваме. тествай си кошницата, аз си тествах, но не се афектира от кг, нарочно добавих над 6 кг и доставката ми остана 17.9, но това не значи, че като почнат да приготвят поръчката ти и видят завишението, няма да ти пишат имейл и да ти дръпнат от картата (щеш нещеш) другите 10 евро. Та според мен начисляването е с последващо дръпване, но както казах - пълниш кошницата и сама си гледаш какво става. Те изпращат с поща до Бг и честно казано им е супер опростено поръчване и всичко, не се вижда кой знае каква информация, но пък и те смело взимат и връщат пари по картите!
плащам с кредитна на ПИБ аз. Но мисля, че с виза електрон си може, виж им условията в сайта, като съм купувала я пише визата електрон в полето.

# 172
Уфф, и аз пробвах и на мен не ми отрази допълнително 10Е, а поръчката по мои сметки е за над 6кг.
Но пък още 20лв. за доставка хич не ми се дават.
Решила съм и ще пускам, пък ще видим какво ще стане.

# 173
  • Пловдив
както и да го сметнеш, с доставчик ще ти е по-добре над 6 кг - доставка до Франция в промоция 1.9 евро и 3 лв на кг за 8 кг примерно ще ти излезе под 30 лв, а директно до БГ - 17.9+10=28 евро, двойно! Дори под 6 кг е по-добре с доставчик и промоционална френска доставка - над 75 евро мисля е 1.9. виж условията! ако сега не е така, изчакай пускат го често!

# 174
Josefin, аз доколкото разбрах това условия за 10Е важи и за доставка до Франция, или се бъркам?
Сумата ми е 230Е на цялата поръчка, доставката ми я дава за 4.99Е.

# 175
  • Пловдив
мислех, че тези 10 евро отгоре са само за пратки извън Франция?! сега и аз се обърках,още 10 ако се слагат и на вътрешните пратки, то каква файда от по-големи поръчки!?  #Cussing out

# 176
  • Пловдив
FRANCE : 5,99 € colissimo ou so colissimo pour des colis d'un poids total de moins de 6 KG.

Pour les colis d'un poids total de plus de 6 kg, une participation supplémentaire sera demandée correspondant à la surcharge de fixée forfaitairement à 4 euros .    

значи 6 евро + 4 ако надвишиш 6 кг.

това е с колисимо.
С другия доставчик - 4.9 евро, няма упоменати КГ!
И 75 евро поръчка под 6 кг - безплатна!

питай ги в имейл, ако има неясни неща.

Като правя големи поръчки бих ги разделила на няколко по 75 евро и под 6 кг, пратени на един адрес до франция с ici relais, после доставката до Бг ще помоля да ги обединят, поръчваш ги в един ден, за да ги пратят наведнъж (но в отделни пакети) например.

# 177
Josefin, на мен ми изкарва 5.99Е, но не ми дава безплатна доставка, а съм доста над 75Е.
Освен да им пиша и да питам. Моята мога да я разделя на 3части в такъв случаи.

# 178
  • Варна.....
Имам нужда от помощ!
Не мога да се ориентирам в продуктите на Филорга-
1-вото което ще взема е ВВ крем, като мисля, че 01 е моят цвят.
После обаче става мазало- на 37г.съм, с мимически "бръчки", изразени назолабиални и смесена кожа.
Трябва ми дневен крем /евентуално под ВВ/ или може би серум? (има изобщо)
И нощен крем
И за околоочен контур!
После евентуално да допълвам с маски и т.н.
Ще съм благодарна за всякакви съвети и мнения!

# 179
Сравнително отскоро ползвам редовно Филорга- Изоейч и Слийп енд Пийл нещо не ми понесоха-с доста чувствителна кожа съм ,но виж Хидрафилъра и Таймфилъра се оказаха  страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт