pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 814
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Пуснах първа поръчка от сайта, след 2дни още една.
Стискайте палци да пристигне при превозвача и скоро да я доставят и до БГ. )
Първа ми е, та се надявам всичко да е наред.

# 181
Моля, ако някой е ползвал този продукт ,да сподели впечатления http://www.pharmashopdiscount.com/fr/anti-age/2774-caudalie-gran … 522930000303.html?

# 182
  • Русе
Здравейте, дано не е спам!Но вижте какво намерих ,при поръчки над 150евро е БД за БГ.Мисля цените на филорга са близки , а обикновената доставка е 13,5 долара.Не съм пускала поръчка, само споделям какво намерих.
http://www.cocooncenter.co.uk/Filorga-TIME-FILLER-50ml!13863.html

# 183
  • Пловдив
интересно, фактически това си е френски сайт, а дадения от теб е превод на английски, пак от франция си идват нещата, със същите колисимо и хронопост...
http://www.cocooncenter.com/

остава някой да каже дали е поръчвал и да сменим фармашопа с тези! безплатна доставка си е бижу!

# 184
Дали нямат и те ограничение в килограмите?

# 185
Здравейте момичета.
Ще пускам втора поръчка и доколкото разбрах трябва от първата да имам някакви натрупани точки, които мога да обърна в отстъпка.
Също така не съм ползвала 5Е от поканата си за регистрация.
Никъде обаче не открих нито въпросните 5Е, нито натрупани точки.
Когато вляза тук - Vos bons de réductions, ми изписва отдолу че нямам никакви ваучери.
Или не съм на правилното място?

# 186
Здравейте,

Всъщност може ли да ме посъветвате дали Iso Age+ или Hydra-Filler на  Филорга e по-подходящ за 34г смесена кожа? Praynig Hug

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 22:32 от hotday

# 187
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Ще пускам втора поръчка и доколкото разбрах трябва от първата да имам някакви натрупани точки, които мога да обърна в отстъпка.
Също така не съм ползвала 5Е от поканата си за регистрация.
Никъде обаче не открих нито въпросните 5Е, нито натрупани точки.
Когато вляза тук - Vos bons de réductions, ми изписва отдолу че нямам никакви ваучери.
Или не съм на правилното място?

бях ти писала за натрупаните точки - намират се в Mes points de fidélité. трябва да ги обърнеш/конвъртнеш и стават на сума за ползване с код.
относно 5-те евро ваучер - трябва да ти е пратен на имейла код за него, когато си се регистрирала с покана?
хайде и да кажеш после всичко точно ли е  Simple Smile

# 188
Josefin, трябва, ама явно без да искам съм изтрила имейла. Защото намирам само 2та с които ми потвърждават поръчката и после уведомяват, че я подготвят.
Сега какво мога да направя? Да им пиша да ми пратят пак, или изгоряха тези 5Е?

# 189
  • Пловдив
Моля за покана на finansconsult@gmail.com!

# 190
  • Пловдив
Дали нямат и те ограничение в килограмите?

над 149 евро и до 20 кг е безплатна доставката.
до 149 евро е 13 и нещо..
идеално бих казала и ако иска денис или момичето, което го сподели да направи нова тема с този сайт, предполагам повечето ще се пренасочим там?! ако не желаете, поне кажете, аз ще пусна!
мерси за сайта отново, ще го тествам, но няма да е сега, днес ми дойде доставката от фармашопа (последната).
  bouquet

# 191
Сравнявайки цените на продуктите, които поръчвах от този сайт и на новия, който сте пуснали, определено там са по-високи. И то с по 2-3Е.

# 192
  • Пловдив
да и аз ги сравнявах. за  нещата, които харесвам има разлика от 1.5-2. адерма крем кокуун например, авен педиатрил и т.н. обаче съм ги питала - и те правят промоции, имат едни куфарчета на мустела, които във фармашопа не ги видях и прочие. а и най-важното за мен - това с доставката. защото да си пращам козметиката по доставчик, да комбинирам с приятелки...вече ни отрязаха. освен ако не се усетят да си сменят условията.

# 193
  • София
Josefin

Ти попита ли ги за теглото?
Няколко пъти им писах, но не ми отговарят конкретно, а ме препращат към общите условия
Според мен е редно да се пробва няколко пъти сайта и тогава да се пусне тема.

Това, че не ми отговарят - не ми хареса

# 194
  • Пловдив
Denis, на мен ми отговориха доста бързо - може да видиш в страницата им на фейсбук, но ето и тук моята кореспонденция:
Dear Customer,
We do ship from France, and delivery to Zone 5 costs 13.50 Euros and is free from 149.00 Euros, with a limit to 20 kilos which is the heaviest we can ship. We pack the products in double cartons, and we put bubblewrap/carton paper/silk paper according to the fragility of the products.
At the moment we have Avène Sun Care with 20% down, Mustela Sun Care with 20% down, and products on sale from 20 to 50%.
Here is the link to our products on sale: http://www.cocooncenter.co.uk/page.asp?p2=O&nomp=documents/s … &titmnu=Sales
Thank you for your interest in our website!
Best regards,
Cocooncenter Team.

Общи условия

Активация на акаунт