pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 586
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Lillya

Комплекта: SLEEP & PEEL, OPTIM-EYES et ISO-STRUCTURE е подходящ
/Iso-Age е за по-млада кожа , под 35 г./

SLEEP & PEEL - нощен, леко ексфолиращ, ще заглади и заличи по-фините бръчки и ще изравни тена / ако се ползва постоянно поне 15-на дни/
OPTIM-EYES  - за околоочите
ISO-STRUCTURE - много подходящ за суха кожа /с намален липиден слой/
Всички кремове съдържат хиалур. к-на, която хидратира кожата  -това при Филорга не се коментира Simple Smile

Трябва да пие повече вода - за да има какво да задържа в кожата  Хиалур.-та  к-на Simple Smile

# 316
  • Варна
Много ти благодаря, Денис   bouquet

# 317
  • София
Момичета, взех си мостри на ХИдра филъра и ББ крема и наистина са страхотни, но ми се получи кир ефект. На вас случвало ли ви се е ?
Останах очарована и от нощния - невероятен е ... само от една мостра /3 дни ползване/ кожата ми се освежи и едни петънца, които имах леко исветляха.
Това е следващия крем, който ще си купя Simple Smile))

# 318
Може ли покана? (пощата  ми е в профила) Благодаря!   Simple Smile

# 319
# 320
От БГ си купувам на Биодерма слънцезащитен най мощния - SPOT, но не го намирам в сайта. Знаете ли дали по принцип го продават или в момента липсва. Мерси Peace

# 321
  • София
От БГ си купувам на Биодерма слънцезащитен най мощния - SPOT, но не го намирам в сайта. Знаете ли дали по принцип го продават или в момента липсва. Мерси Peace

В момента не се предлага, миналата година беше наличен - той е за специална защита -предпазва от хиперпигментации. Ако имаш този проблем е добър избор, в противен случай може да го замениш и с друг продукт/ със същата сила на превенция SPF50/UVA 35 или повече /

Ще  попитам в сайта и ще пиша

# 322
може ли да помоля за покана .... /благодаря, получих/

искам да опитам козметиката на Филорга на 38години съм с чувствителна/суха кожа и засега най ме притесняват назобиалните бръчки на лицето и целулита на д...то Simple Smile ползвам козметика на Ести Лаудер или Биотерм. ще се радвам ако някой ме посъветва за някой добри продукти. ориентирах се към Слееп енд Пеел крема, но се притеснявам да не е силен. от сайта може ли да се поръчват мостри?
благодаря

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 19:09 от jo-jo

# 323
denis_d благодаря   bouquet, по някои части на лицето ми се появяват пигментни петна и от този крем съм най доволна.
Моля за покана  Peace

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 20:09 от dolores

# 324
  • София
може ли да помоля за покана .... /благодаря, получих/

искам да опитам козметиката на Филорга на 38години съм с чувствителна/суха кожа и засега най ме притесняват назобиалните бръчки на лицето и целулита на д...то Simple Smile ползвам козметика на Ести Лаудер или Биотерм. ще се радвам ако някой ме посъветва за някой добри продукти. ориентирах се към Слееп енд Пеел крема, но се притеснявам да не е силен. от сайта може ли да се поръчват мостри?
благодаря

Speep&Peel  е с много нежно действие, дори и за чувствителни кожи Simple Smile
Може да си вземеш тестер от някоя аптека и да го пробваш.

Препоръчвам ти също TIME-FILLER
-  ботокс - ефект 
- подхранва кожата в дълбочина
- с НА /хиалуронова киселина/ и фини пилинг- активни съставки
- попълва и изглажда  бръчките
- стимулира естествения синтез на колаген и еластин
- изглажда микрорелефа на кожата
- хидратира в дълбочина
- прави кожата  видимо по-млада

# 325
  • София
denis_d благодаря   bouquet, по някои части на лицето ми се появяват пигментни петна и от този крем съм най доволна.
Моля за покана  Peace

За петната по лицето ползвай добавки - напр. Коластра / постоянно и в по-високи дози/, Омега 3, Масло от Пореч, coQ10,  Aстаксантин, НА табл., вит.С, Биотин, Цинк, Безцветни катотеноиди - Флуен и Фитофлуен, Ликопен  и т.н.
Наистина помагат Simple Smile, но трябва да си постоянна и освен че предпазват кожата от пигментации, действат добре на структурата и състоянието и.

ПП. Като тук не говорим за Пигментации и Хиперпигментации, резултат от здравословен проблем /напр. проблем с ЩЖ и т.н./

# 326
  • София
Денис, заинтригува ме с тези добавки за пигментациите. След едно зверско изпичане в солариум ми се появиха 2 петна - едно на бузата и едно над горната устна. Лятото съм постоянно с 50 фактор, но малко или много започват да личат. Зимата е ок положението.

Ще споделиш ли конкретно продукти от сайта, които са добри и помагат в тази насока от тези които си изброила.
Благодаря предварително и извинявай, ако ще те затрудня много. Просто ти си наясно с усвояемост, количества и т.н. и би дала най-точна препоръка.   bouquet

Оффф.. сега видях, че не съм в темата за Iherb. От този сайт имах предвид. И има ли нещо, което да обединява няколко от тях, че много хапове, много нещо Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:07 от beliz

# 327
Колко е доставката до Бг ?

# 328
  • София
Колко е доставката до Бг ?
17,90Е - за тегло до 6 кг.

# 329
  • София
beliz
Много марки предлагат продукти за здравословен и равномерен тен - те донякъде предпазват от пигментации, но според мен са слаби и е по-добре индивидуално да се изготви състав и схема на прием.

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute-furterer-/20079-prep … 282779338943.html

Ето този продукт съдържа филтрите -фитоен и фитофлуен
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/20053-oenobiol-solaire-inte … 401597750854.html

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/solaire/24688-lierac-offre- … 508240245740.html

Общи условия

Активация на акаунт