pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 635
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
благодаря на denis_d за информацията и насочването. поръчах FILORGA PACK PROMO SLEEP & PEEL, OPTIM-EYES et ISO-AGE и сега имам друг въпрос. Някъде прочетох, но не съм сигурна дали е вярно, че ISO AGE има слънцезащитен фактор. вярно ли е? тъй като аз съм с много чувствителна на слънцето кожа, а не обичам да се гримирам и разчитам на крем с фактор.  Ако няма фактор как процедирате какво използвате за защита?
и мога ли да си ползвам MATRICIANЕ SÉRUM-а под кремовете?

мерси отново Simple Smile

Да - трябва да ползваш и слънцезащитен продукт
Може да ползваш слънцезащитен крем със слънцезащитен фактор, какъвто смяташ че ти е нужен, а и слънцезащитния може да е съобразен за типа кожа - напр.за чувствителна, за хиперпигментирана кожа, и т.н.

Може да ползваш серум преди крема

# 346
Бих искала и аз да помоля за покана: kpanayotova@yahoo.com

# 347
благодаря на denis_d за информацията и насочването. поръчах FILORGA PACK PROMO SLEEP & PEEL, OPTIM-EYES et ISO-AGE и сега имам друг въпрос. Някъде прочетох, но не съм сигурна дали е вярно, че ISO AGE има слънцезащитен фактор. вярно ли е? тъй като аз съм с много чувствителна на слънцето кожа, а не обичам да се гримирам и разчитам на крем с фактор.  Ако няма фактор как процедирате какво използвате за защита?
и мога ли да си ползвам MATRICIANЕ SÉRUM-а под кремовете?

мерси отново Simple Smile

Да - трябва да ползваш и слънцезащитен продукт
Може да ползваш слънцезащитен крем със слънцезащитен фактор, какъвто смяташ че ти е нужен, а и слънцезащитния може да е съобразен за типа кожа - напр.за чувствителна, за хиперпигментирана кожа, и т.н.

Може да ползваш серум преди крема

благодаря. а някакви предложения?  винаги съм ползвала само крем с фактор  Blush

# 348
Момичета,доставката 17,5евро ли ви излиза?

# 349
  • София
Момичета,доставката 17,5евро ли ви излиза?

17,90E  до БГ

# 350
Здравейте и аз да се похваля.Получих си така желаните Sleep-recover и Time-filler сложили са ми мостри чка на серум на Uriage .Много съм доволна поръчах ги на 31.03 дойдоха ми на 05.04.Моля някой да ми препоръча хубави шампоани за тяло и коса.Благодаря

# 351
И аз се обръщам към Вас с молба, ако някой има възможност да ми изпрати покана: toteva.milena@abv.bg

# 352
Здравейте! Ако може и за мен покана, tanja_tz@abv.bg. Благодаря много предварително  Wink

# 353
  • София
Представям ви една нова френска козметична линия:

Характеристики на марката:
 Essential - Positive - Natural - Radiant - Balanced - Sensible - Pure - Generous

Опаковките на  Хеда се отворят по много оригинален начин.

HEDDA URBAN ATTITUDE LE SERUM

Екстракт от Планктон - действа срещу оксидативния стрес
Морска вода, Морски копър, Органични флорални води,Екстракт от ечемик - обогатена  формула с витамини, минерали, хлорофил и микроелементи.
Видове от род. Salicornia - екстракт, богат на минерали и 18 аминокиселини, овлажнява и реструктурира кожата.
Хиалуроновата киселина действа за регулирането на хидратацията, блясъка,  изглажда повърхността на кожата и повишава нейната твърдост
Пшеничните протеини имат незабавен стягащ ефект.
Organic Алое Вера хидратира и омекотява  
Chlorella - детоксикатор
Organic Папая екстракт - съживява и стимулира обновяването на кожата

# 354
Конкурира ли Филорга?

# 355
  • София

Не Simple Smile

Засега Хеда пуска на пазара само:
- добавка за кожа
- скраб за лице
- маска за лице
- серум за лице

# 356
  • София
Здравейте, момичета! Бихте ли препоръчали дневен крем с или само фотозащита (висок фактор - 30, 50) в допълнителна комбинация с дневен крем за човек над 50 г. Благодаря предварително!   bouquet

# 357
Здравейте, момичета,
някой знае ли дали излезе слънцезащитният крем (Ф50) на Филорга?  bouquet

Не мога да го открия на сайта...

# 358
  • София
Здравейте, момичета,

Ще го пуснат м. май 2013
От сайта обещаха, че ще го включат в асортимента си веднага, след като излезе на пазара

# 359
Здравейте, момичета,

Ще го пуснат м. май 2013
От сайта обещаха, че ще го включат в асортимента си веднага, след като излезе на пазара

Мерси:)

Общи условия

Активация на акаунт