pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 634
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
..........
Благодаря , те са три еднакви нали ?

Да  Peace

# 616
  • София
Meso C терапията и сутрин, и вечер ли се ползва? Подходяща ли е за околоочния контур? И слага ли се крем след нея?

# 617
Може ли да ме насочите как мога да проследя  поръчката си?
Имам само No на фактура.

# 618
  • София
Meso C терапията и сутрин, и вечер ли се ползва? Подходяща ли е за околоочния контур? И слага ли се крем след нея?

Според Филорга  - трябва да се нанася сутрин и да се избягва зоната около очите.
След серума се нанася крем

Аз го ползвам винаги късният следобед или вечер/ защото серума активира регенерацията на кожата, а тя е през нощта/, нанасям и околоочите и изчаквам поне 2-3 часа, с колкото време разполагам, и след това нанасям крем.

rudera
В пощата си трябва да получиш линк към Colissimo  с информация за твоята пратка
Тракинг номера е от вида: 
CP976967051FR
CY976967051FR

# 619
  • София
Мерси Денис, значи веднъж на ден само се нанася.
И на мен ми звучи по-логично да се ползва вечер, сигурно и аз така ще го ползвам.

# 620
  • София
Мерси Денис, значи веднъж на ден само се нанася.
И на мен ми звучи по-логично да се ползва вечер, сигурно и аз така ще го ползвам.

Да, само веднъж на ден

Зависи каква е целта ти, защото ако искаш да повлияеш повече тена на кожата, може би е по-добре вечер - някакъв пилинг и на сутринта серума

Аз искам да стимулурам повече синтеза на колаген и еластин и затова го ползвам предимно вечер

# 621
      Един флакон MEZO C е активен седем дни,нали?Обаче вътре остава количество за още седем дни!Да го...изхвърля?

# 622
  • София
      Един флакон MEZO C е активен седем дни,нали?Обаче вътре остава количество за още седем дни!Да го...изхвърля?

Защо да е активен, замо 7 дни?!
Ако тази логика идва от това. че 3 флакона х 7= 21 дни теращия. - 21 дни са посочили цикъл на клетъчна регенерация на кожата, макар че той е индивидуален, от 21 до 30 дни /зависи от възраст, метаболизъм, ДНК  и т.н./
След активиране на вит. С - ползваш серума докато свърши, нищо няма да изхвърляш, ако го съхраняваш правилно / в хладилник/ кач-вата му не се променят.
Един от флаконите ползвах 19 дни и до последно цветът на серума не се промени / критерий за качеството на вит.С - продуктите/

# 623
Нали?И аз така мисля.Обаче пише,че всеки флакон е разчетен за седем дни употреба,поради което се чудех дали витаминът няма да загуби активността си.

# 624
Имам излишен Sleep and Peel  и измиващата пяна, ако някой проявява интерес да ми пише на лични.

# 625
  • Пловдив
denis_d,в този комплект на Филорга продуктите са с нормален грамаж нали,- 50мл?
http://www.pharmashopdiscount.com/en/beauty/21451-filorga-pack-p … so-structure.html

Имам и въпрос за трите ампули Мезо- ако се слагат вечер идеята е да не се слага нищо отгоре след това така ли? newsm78

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 16:32 от armira

# 626
  • София
Момичета, чета за Meso-Mask® и ми прави впечатление, че освен лице, шия и деколте, пише, че се използва и върху очи  Rolling Eyes  нещо аз ли греша или така я ползвате и вие  Hug

# 627
  • София
denis_d,в този комплект на Филорга продуктите са с нормален грамаж нали,- 50мл?
http://www.pharmashopdiscount.com/en/beauty/21451-filorga-pack-p … so-structure.html

Имам и въпрос за трите ампули Мезо- ако се слагат вечер идеята е да не се слага нищо отгоре след това така ли? newsm78

Да и трите са по 50мл. Peace

Момичета, чета за Meso-Mask® и ми прави впечатление, че освен лице, шия и деколте, пише, че се използва и върху очи  Rolling Eyes  нещо аз ли греша или така я ползвате и вие  Hug

И околоочния контур Peace

# 628
  • София
denis_d, благодаря   bouquet

# 629
  • Пловдив
denis_d ,Мезо+ може да се използва като нощен самостоятелно или сутрин преди крема,нали така? Тъй като имам Хидиал дефенс  който слагам сутрин под крема да оставя ли Мезо+ само за вечер или да редувам двата продукта преди крема?

Общи условия

Активация на акаунт