pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 789
  • 744
  •   2
Отговори
# 600
  • у дома
Момичета, кой доставчик ползвате, че нещо много солена доставката директно от сайта до Бг?
Напълних цяла торба неща, ама почти 17 евра доставка ми правят нещата все едно оттук си ги взимам...

# 601
  • Пловдив
Момичета, кой доставчик ползвате, че нещо много солена доставката директно от сайта до Бг?
Напълних цяла торба неща, ама почти 17 евра доставка ми правят нещата все едно оттук си ги взимам...

внимавай с "торба неща" - доставката зависи от кг, ако минеш 3 кг - става по-скъпо!
Имай предвид, че кашона го пълнят с картони, омекотители, опаковките на нещата също тежат и т.н - не може да се сметне реално кг, затова поръчвай около 2 кг чиста стока, сигурно ще станат 3 с опаковките!

доставчици има тема за тях от франция -мисля са двама, аз поръчвах преди с този от Русе, но сега всички ги пишат, че са зле...не знам защо!  newsm78

# 602
Нанасям Тайм филъра сутрин на очи и лице, а вечер около очи Тайм филъра и на лицето Sleep/Peel .
Правилно ли използвам двата крема. Благодаря  Peace

# 603
Здравейте, ще ми препоръчате ли крем както ви писах на 32 години съм, искам крем за ежедневна употреба този такъм ли е http://www.pharmashopdiscount.com/en/daily-treatments/25634-nouv … 401352045003.html, спрях се на този ! Или трябва да купя и друг ежедневен , искам нещо което да заглади малките бръчки които се появиха

# 604
  • Пловдив
kler тайм филър за ежедневна употреба е супер. Или хидра филър. Аз съм ги ползвала и двата, малко под 30 съм, за мен другите кремове са тежки така да се каже и са за друга по-сериозна възраст. Тук бяха казали, че възрастта за филорга няма значение, но аз мисля, че има - на кутията си пише, в аптеката обясняват, а и съм имала мостри.
32 и сравнително ок кожа, с първи бръчици - тайм филър. Оптим айс имам също за под очите, но аз имам анемия таласемия, на мен очите са ми с кръгове не от възрастта.

# 605
# 606
  • София

Много съм доволна - ползвам го поне 1 път в годината.
Един флакон ми стига за 13-14 дни, като го нанасям на лице, шия, деколте.

# 607

Много съм доволна - ползвам го поне 1 път в годината.
Един флакон ми стига за 13-14 дни, като го нанасям на лице, шия, деколте.

Те са три флакона нали, за какво е точно ? Можеш ли да ми предложиш и други продукти, че като поръчвам направо няколко ?

а тези три продукта какво включват http://www.pharmashopdiscount.com/en/beauty/21451-filorga-pack-p … so-structure.html

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 10:48 от kler

# 608
# 609
  • София
Момичета, може ли покана за регистрация, имейл на ЛС  ще дам ... Hug

# 610
  • София
Момичета, може ли покана за регистрация, имейл на ЛС  ще дам ... Hug

Благодаря, получих  Hug

# 611
  • у дома
момичета, като се поръчва директно от сайта за колко време прогнозират доставка? Че май-май директно ще поръчвам, а с френския не мога да се ориентирам относно периода на доставка.

# 612
  • Wolwedans
момичета, като се поръчва директно от сайта за колко време прогнозират доставка? Че май-май директно ще поръчвам, а с френския не мога да се ориентирам относно периода на доставка.
Обикновено идват за около 7-10 дни Peace

# 613
  • София
kler 

MESO - C терапия -  за сияен тен 

Активната съставка е висока доза чист витамин С (8%), - супер-мощен  антиоксидант, който повишава производството на колаген и еластин, стимулира тъканната регенерация и обновяване на  кожата.
- Изсветлява и изравнява тена, прави кожата свежа и подмладена
- Стимулира клетъчните функции
- Омекотява бръчките
- Хидратира епидермиса

Нанеся се чрез лек масаж на лицето, шията и деколтето   
След активиране на вит.С се съхранява в хладилник
Избягвайте контакт с очите и отворени рани.
Терапията е за  21 дни - времето на един цикъл на обновяване на клетките.

За  оптимален ефект Мезо С  терапията е препоръчително да се използва през  по-студените месеци /есен, зима, ранна пролет/ - защото изравнява  тена и дори изсветлява кожата
Лятото -- синтеза на меланин е увеличен и тази терапия би провокирала дори неравномерен синтез на меланин

# 614
kler 

MESO - C терапия -  за сияен тен 

Активната съставка е висока доза чист витамин С (8%), - супер-мощен  антиоксидант, който повишава производството на колаген и еластин, стимулира тъканната регенерация и обновяване на  кожата.
- Изсветлява и изравнява тена, прави кожата свежа и подмладена
- Стимулира клетъчните функции
- Омекотява бръчките
- Хидратира епидермиса

Нанеся се чрез лек масаж на лицето, шията и деколтето   
След активиране на вит.С се съхранява в хладилник
Избягвайте контакт с очите и отворени рани.
Терапията е за  21 дни - времето на един цикъл на обновяване на клетките.

За  оптимален ефект Мезо С  терапията е препоръчително да се използва през  по-студените месеци /есен, зима, ранна пролет/ - защото изравнява  тена и дори изсветлява кожата
Лятото -- синтеза на меланин е увеличен и тази терапия би провокирала дори неравномерен синтез на меланин

Благодаря , те са три еднакви нали ?

Общи условия

Активация на акаунт