Новите ни козметични похождения 28

• 58 883
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
аз от английската секция на сайта, има тема за марката, често има промоции, кодове ...  Peace

Благодаря Simple Smile

# 571

Да, доволна съм. Това сигурно е 3 или 4 опаковка, която ползвам.

# 572
Момичета, извинете, че нахлувам в темата, но мисля, че вие можете да ми помогнете.  Blush
Търся магазин в София (в Центъра), в който да продават птодуктите на Флормар. Ако някоя от вас се сеща, моля да ми пише, може и на лични!  Hug

# 573
Момичета, извинете, че нахлувам в темата, но мисля, че вие можете да ми помогнете.  Blush
Търся магазин в София (в Центъра), в който да продават птодуктите на Флормар. Ако някоя от вас се сеща, моля да ми пише, може и на лични!  Hug

В подлеза на Спортната палата  Peace

# 574

В подлеза на Спортната палата  Peace
Много благодаря !  Hug

# 575
# 576
Скрит текст:

# 577
Sassie ще споделиш ли впечатления от боята,като се боядисаш и кой цвят си поръча?Благодаря  Wink

Разбира се.  Simple Smile Ето тук писах за нея http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672444.new#new
Цветът е 8.1  Peace

# 578
  • София
Moda I-shine eyeshadow 306
Moda I-shine eyeshadow 308
Flormar eyeshadow 009

Скрит текст:
112 & 120
[/color]

# 579
# 580
Лу, много е хубав, честито!  Heart Eyes
Аз много го харесах, но при мен е много нетраен  Sad Rolling Eyes

# 581
  • Belgium
B&C, мерси  Hug

Той си е много близък до Dior Addict 2, ако и той ти е нетраен, няма смисъл от покупка наистина  Laughing

# 582
# 583
  • Бургас
Скрит текст:
Avon Planet Spa - серум за лице и мус за тяло
Скрит текст:
първите два лака от ляво надясно -Диня и грейпфрут
Скрит текст:
Мароканско олио от Ейвън
И една пудра от Make up Pro , но не мога да намеря снимка
Ето линк към нея : http://make-upstudio.bg/pudri-i-rujove/282-prozrachna-pudra.html беше на промоционална цена от 28лв

# 584
  • Canada
MAC имат нова колекция червила и гланцове, днес отнесох едно Sunny seoul Heart Eyes Другото е Full speed + China glaze Flip-flop Flutter

Общи условия

Активация на акаунт