Новите ни козметични похождения 28

• 58 771
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • USA, Steak State
Хепи Бустъра ( пудрата) много я харесвам. Има лек озаряващ ефект и аромата е много хубав.

Коко Ноир не бих казала, че е интенз на КМ
Нищо общо с други техни аромати т.е. не е клонинг на някой от тях. Има лек намек за Модмоазелата, но някак е пораснал с поне 5 години от нея. Класическо Коко примесено с много леката мухливост на Коромандел и свежа нотка за разкош.

# 706
От мен днес скромно, едно комбинирано масло за лице - търсех това за смесена кожа, но го нямаха.. Ще го търся пак, а междувременно ще пробвам по-интензивно съживяване с това за зряла.

# 707
  • Перник
От мен днес:
цвят P319 - малиново червено  Heart Eyes
Аз пък взех 303 и 312 и това 45 номер

# 708
Някой ще ми каже ли къде в Младост мога да намеря от прахообразните сенки на ГР  Rolling Eyes

# 709
Жаки, каква марка е лилавата очна линия, че отдавна търся точно такъв цвят
 Crazy

Есенс  Wink Но има абсолютно същи цвят и на ЕЛФ  Peace
Благодаря   bouquet

# 710
# 711
  • Стара Загора

# 712
  • Belgium

Нищо общо с други техни аромати т.е. не е клонинг на някой от тях. Има лек намек за Модмоазелата, но някак е пораснал с поне 5 години от нея. Класическо Коко примесено с много леката мухливост на Коромандел и свежа нотка за разкош.

Много добре звучи, ще си поръчам виалчета със сигурност  Laughing

От днес:

# 713
Моляяя, кой номер е?  PraynigОткога си търся такъв цвят. Може и на други фирми да ми предложите. Искам да не е сухо, повече като глос да стои.

# 714
Писах ти на лична Peace

# 715

Скрит текст:
347 (2-рия цвят от дясно на ляво)

# 716
  • USA, Steak State
Layla- Metal chrome    Layla- Coffee love

# 717
Жаки, точно тази четка гледах вчера да купя, но нещо се разколебах. Моля те кажи как е като я пробваш. За какво ще я използваш?

# 718
  • София
Това ме прободе директно в сърцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Ще чакам реални снимки в лаковата тема  Flutter.

# 719
Lilotti, от iherb.com ги поръчах.По принцип пратките ми от този сайт пристигат за около 10 дни .

Благодаря!  Hug
После да споделиш впечатления.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт