Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 269
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
Страхотни наистина, и по двете теми Crazy Няма да коментирам поотделно, браво на всички за идеите и изпълнението Heart Eyes

# 346
  • София
Много, много, много вдъхновени.
И сме повече от миналия път  Hug

# 347
  • София
Адмирации, дами!  smile3501

# 348
  • в 1001-та нощ
Момичета Браво  Hug страхотна наслада с кафето сутрин  Heart Eyes

# 349
Аууууу....дами,какви гримове сте направили  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Просто незнам какво да кажа  Crazy
Чак ме е срам с моето ежедневно гримче  Laughing Въртя,суча и все еждневен го докарвам  Crazy

Много ме впечтли грима на SilviaZone .Мастър,мастър!!!  newsm09

Сладко изкушение също ме остави без думи с тази палитра 120 цвята  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes .Идеята на белия молив за основа е повече от добра,но кой да се сети  Tired

# 350
  • София

Чак ме е срам с моето ежедневно гримче  Laughing Въртя,суча и все еждневен го докарвам  Crazy

Елфи, и аз така  Blush
Още гледам и се дивя.

# 351
Гримовете на Емили Отъм на Valea и на Ефи Тринкет на Banana Moon са направо уникални!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз се замислих дали да правя Емили, но се отказах, понеже нямах време..
От амазонките са невероятни Сладко изкушение, Shide, Valea, Поли, Веси, въобще всички...
Силва направо нямам думи.
Браво, момичета!  bouquet

# 352
Страхотниии!!! Страшно вдъхновяващо ми действа това предизвикателство  Grinning От героите има супер интересни гримове.
Момичета, тази Емили от кой филм е  newsm78 Не ми е позната.
Адри, не ти се отваря албумчето /поне при мен/ иска парола.
Жаки, нямам абсолютно никакви идеи за твоето вдъхновение  Crazy
А Тинкърбел на Силвето ми стана любим грим още, като го видях в блога й. Мнооого ме кефи просто  Peace

Страхотна се е получила и Амазонията - много и ярки цветове, страшно готино  Peace

# 353
  • Варна
Жестоки сте!

# 354
Веси, Емили е певица, на мен ми е любима, има страхотни текстове и неповторим стил, както е видно и от снимките с грима.  Grinning

# 355
Весе, ето я Емили Heart Eyes

# 356
  • в 1001-та нощ
 Party Party Party a сега трябва да мислим за следващото предизвикателство  Heart Eyes

# 357
Страхотно сте се справили, момичета! Всичко което видях беше прекрасно! Нямам търпение до следващото предизвикателство!  Heart Eyes

До колкото разбрах аз, любимия герой не е задължително да бъде от филм  newsm78

bouquet

# 358
  • в 1001-та нощ
o, не  Heart Eyes не е задължително, не мисля, че има задължения и ограничения при вдъхновението  Peace

# 359
  • на кого му пука
Страхотно изпълнение на предизвикателството.Браво на всички.

Общи условия

Активация на акаунт