Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 386
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • София
с две ръце съм за  newsm10 newsm10

# 436
  • в 1001-та нощ
Веси, може да изберем теми и останалите ще чакат за следващото предизвикателство, аз не виждам проблем анкетата да е с повече предложения, мака, че аз от настоящите само 1 не бих избрала (нямам идея за нея)

Но нека може да се гласува за повече от 1 предложение  Peace

За момента:

1. Български фолклор и традиции - veselina_s_p
2. нещо свързано с настоящия сезон - грим за тен, грим за плаж - Check Please
3. 80-те години, диско грим - Stardust*
4. Кукленски грим - Stardust*
5. Цветя - рози, карамфили, люляк, нарцис, орхидея, ей такива разни нещица - Vanya_I
6. Вечерен грим ( за парти, бал и т.н.) - SilvaZone
7. Мулен Руж - SilvaZone

# 437
  • Перник
Момичета,направо ми спира дъха ,докато гледам резултата от предизвикателството  Heart Eyes Съвсем честно си казвам,че всички ми харесват,но си имам и фаворити-по темата за героя,това е SilvaZone,а по темата за амазония-NovemberRain  Hug
П.П. Днес търсих прахообразните сенки на руби роуз,но ми предложиха,на LoveJustU ,прахообразни,силно блестящи,такива хубави цветове,че не знаех какво да избера...но все пак се спрях на 3,по-късно мога да ги щракна и да покажа  Peace

# 438
80-те и диско грим не е много едно и също. Истинският диско грим е 70те Peace
Аз съм за каквото и да е. Въображението ми няма граници Grinning
Aз предлагам на прима виста Хипи Грим и Слънчева система (тоест планети, съзвездия и тн.)

# 439
П.П. Днес търсих прахообразните сенки на руби роуз,но ми предложиха,на LoveJustU ,прахообразни,силно блестящи,такива хубави цветове,че не знаех какво да избера...но все пак се спрях на 3,по-късно мога да ги щракна и да покажа  Peace

Щракни ги, моля те  Hug И аз искам да си взема някакви прахообразни сенки.

Aз предлагам на прима виста Хипи Грим и Слънчева система (тоест планети, съзвездия и тн.)

За Слънчевата система съм много ЗА  Peace И аз мислех по едно време да предложа нещо космическо. А какво ще рече Хипи грим  newsm78

Мен нещо не ми харесват темите за десетилетия - много ограничаващо и всички ще сме подобни  Rolling Eyes Но каквото покаже анкетата накрая  Wink

Да споделя и нещо, което наблюдавам от няколко дни. Преди не слагах пудра под очите. Ползвах прахообразна и просто много "прашно" ми идваше за толкова близо до очите. Но откакто ползвам компактната пудра на Флормар, започнах да слагам пудра и в този участък. И установих, че молива на долния клепач просто е бетон по този начин  Peace Преди каквото и да правех - слагах база, сенки върху молива, но пак се размарзваше за 2-3 часа. Стоеше много грозно и ме дразнеше. Но сега с пудрата е супер /е, пак си слагам и базата, но сенки не всеки/

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 16:24 от veselina_s_p

# 440
  • в 1001-та нощ
Предложения за следващи предизвикателства: (нека всеки да може да гласува за колкото избере  Peace)

1. Български фолклор и традиции - veselina_s_p
2. нещо свързано с настоящия сезон - грим за тен, грим за плаж - Check Please
3. 80-те години, диско грим - Stardust*
4. Кукленски грим - Stardust*
5. Цветя - рози, карамфили, люляк, нарцис, орхидея, ей такива разни нещица - Vanya_I
6. Вечерен грим ( за парти, бал и т.н.) - SilvaZone
7. Мулен Руж - SilvaZone
8. Хипи грим - Жаки
9. Слънчева система - Жаки

Веси, и на мен ми допада идеята за съзвездия, звезден прах, млечен път  Peace

# 441
  • София
SilvaZone, благодаря - ще потърся и в ибей (Караджа специално), дано открия  Hug

# 442
  • София
малко спамче
 spam2 да сте минавали днес през Дм и дали вече са заредили color tattoo или да се замъкна след уърк да проверя на Славейков

# 443
  • В центъра на Вселената...
Ехааа, правила съм грим по тема звезди и съзвездия  Peace

# 444
Жаки, някаква идея кое е това оранжевкото червило? Вчера бях в Мас да си избирам и се въртях и суетях, ама накрая не можах да се реша кое искам. Намазах други нещица обаче и пак си тръгнах доволна  Mr. Green

# 445
Жаки, някаква идея кое е това оранжевкото червило? Вчера бях в Мас да си избирам и се въртях и суетях, ама накрая не можах да се реша кое искам. Намазах други нещица обаче и пак си тръгнах доволна  Mr. Green
MAC Morange

Хипи грим е пак шaренийки....flower power, дебели очни линий, плаж...каквото се сетите

# 446
  • Перник
Ето ги сенките...само че имайте впредвид,че блестят много по-силно ,отколкото на снимка...нещо все не докарвам реални цветове  ooooh! но определено ще се ходи за още-много ми харесват  Peace
lepidopteria,ако говориш за серията на Maybelline-нямаха ги още ,днес бях в нашия ДМ!

# 447
Руми, malvinka88 ме подсети, че имам от прахообразните сенки на LoveJustU, но нямам в бяло, а в бледо зелено и ефектът е подобен на това, което търсиш.Обаче не откривам нищо за тях в интернет.
Малвинка, ти от къде ги взе твоите?Снимай ги ако можеш.

П.П. Ти вече си ги снимала, сега ще щракна и моята.

# 448
  • Перник
Взех ги от едно козметично магазинче при нас(Перник),но в доста такива магазинчета съм ги виждала,само че винаги по 2-3 цвята,а там имаше към 12,даже сега ме е яд,че не взех още,но утре съм пак натам  Mr. Green имаше бледо зелено,бяло със златисти частици,няколкото сини,златисти,кафяви,розово,розово със златисти частици и още някакви.

# 449
Може ли да снимате и кутийките, че аз като се забутам в такъв магазин и от толкова много неща, все си гледам познатото  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт