Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 260
  • 766
  •   1
Отговори
# 705

Новата анкета е добавена, моля гласувайте. Гласуването приключва в Неделя (включително). Новата тема ще бъде обявена в Понеделник.

# 706
  • София
MissNellie,    bouquet

Алена, молив е това във водната линия на  снимките. Новият кхол каял на ГР е това. Никога не съм имала друг подобен молив. Почти без да докосвам водната линия я прави плътно черна и трае по 8+ часа без да мръдне  #Crazy Ако го нанеса обаче извън водната линия някъде по клепача, се размазва ужасно лесно, буквално за минути. Заради това го ползвам само за водната линия и за опушен грим, но при второто задължително фиксирам със сенки.

Check Please, утре ще мога да ти кажа номерата на сенките защото в момента не ми се ще да ги вадя от палитрата. Утре ще ходя да гримирам една красива дама и всичко съм подредила и прибрала от сега. Сакън да не забравя нещо с блондинския си акъл  Laughing

Лилави червила мнооого харесвам. Хероин на МАК е просто убийствено и отива почти на всеки  Heart Eyes Crazy но си трябва смелост за да го носиш.

# 707
  • в 1001-та нощ
ооооххх  #Crazy #Crazy #Crazy гласувах, много труден избор, на първо време ми харесват: български фолклор, цветя и Мулен руж  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Адри, нали това е моливът (днес ще ходя да го взема) има ли и други цветове или е само черно  Rolling Eyes ще го търся в Лили, в краен случай в ДМ - там нали също има ГР?  Rolling Eyes

# 708
Преди доста години имах едно лилаво червило и много си го харесвах, макар и тогава да го носих много рядко. Освен пак да си купя и да пробвам дали ще се харесам, ще пробвам и различни нюанси.

Аз гласувах за Карнавала във Венеция  Crazy Наистина труден избор, харесват ми поне 5 теми още...

# 709
Охх,много труден избор така само с една опция.. Tired
Гласувах за Мулен Руж.  Peace

# 710
  • в 1001-та нощ
да  Peace мисля Мис Нели предложи да остане така   Peace

# 711
Алена, много си красива на новата снимка!

# 712
Алена, много си красива на новата снимка!

Да, чудна е.  Peace

# 713
  • Перник
Аз гласувах за Бронзова богиня  Heart Eyes

# 714
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  Blush

Като гледам вървим към "бронзиране" и "божественост"  Heart Eyes

# 715
  • Lost in a fairytale ...
За Мулен Руж гласувах аз  Peace За сега мисля да се включа в предизвикателството, но ще видим какво ще стане  Mr. Green

Страхотни гримове показвате и ми действате супер вдъхновяващо, но за сега мързелът надделява и си оставам с намеренията да стана по-рано, за да се гримирам.
Сега си ходя с ББ крем, коректор, пудра и спирала. Евентуално молив/очна линия и червило/гланц, ако се сетя  Laughing О, отскоро добавих и руж  Flutter

# 716
  • София
И аз гласувах за Мулен Руж, но каквото да изберете с удоволствие ще гледам и ще се радвам на произведенията Ви Simple Smile

# 717
  • Козлодуй
Здравейте,момичета Hug
Нямам голям опит в гримирането,да не говорим,че в последните две години почти бях спряла да се гримирам.Но при вас ми е много приятно и интересно,освен това научавам много неща.Като всяка жена искам да изглеждам добре,и за целта ще имам нужда от вашите съвети Praynig
В началото като се зачетох,ми звучахте почти като на китайски Mr. Green Изгубила съм форма,не е хубаво човек да се занемарява за толкова дълго време...Проблемът е,че съм на вие с английския(само в онлайн покупките се оправям интуитивно без проблеми Mr. Green )и повечето клипчета,в които има словесни обяснения,губя търпение...Демонстративните са ми по-интересни.
На първо време ще имам нужда от доста продукти,които липсват в личната ми козметична чантичка.С щерката ползваме някои неща общо и преди няколко дни като замина на пътешествие с компанията си,с ужас установих,че с нея са изчезнали всички моливи за вежди и ружове Crazy
Доста четох,но не за всичко намерих точните отговори,които ме интересуват.Бих искала да си взема база за сенки,никога досега не съм ползвала.Какво бихте ми препоръчали?Това ли е Джъмбо молива,който ви е спечелил?Ако не е,моля покажете ми го.
(Не съм убедена,че в нашия малък град има голям избор на марки,при това в единствената парфюмерия с претенции продуктите много застояват Twisted Evil Затова предпочитам онлайн шопинга.)
Извинявам се за дългия пост Hug

# 718
  • в 1001-та нощ
като че ли най-ползвана и намираема е базата на артдеко, аз ползвам на беллапиер и съм много доволна  Peace

# 719
  • В центъра на Вселената...
Ох, не знам за кое да гласувам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт