Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 262
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
Веси  Blush много хубаво е станало  Peace харесва ми, много   bouquet

# 691
  • София
Веси, с Джъмбо молива ли си под сенките? С него и моята китайска палитра става "Уау!"  Mr. Green А тази цветова комбинация ми е много любима  Crazy

Ето малко мазаници, направени със съвместни усилия от мен и valeia  Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 04:45 от NovemberRain

# 692
Веси,много,много ми хареса,страхотно се е получило.С едно лилаво червило ще е  Heart EyesАдри,коментара е излишен перфектен грим-имали сте време за "мажета" Joy

# 693
  • в 1001-та нощ
Адри   bouquet Heart Eyes във водната линия молив ли слагате или очна линия  Rolling Eyes

Аз пробвах да сложа един сребристо бял ... обаче хич не става, а е кремообразен ..дали да попивам с клечка - не знам  Sad

# 694
Веси, с Джъмбо молива ли си под сенките? С него и моята китайска палитра става "Уау!"  Mr. Green А тази цветова комбинация ми е много любима  Crazy

Ето малко мазаници, направени със съвместни усилия от мен и valea  Mr. Green

Хайде сега "мазаници"! Аз ако успея да се омажа така ще съм много щастлива.  Mr. Green

Твоят грим страшно ми харесва, но като не съм с лещи тези цветове ги избягвам, така че ще може ли да кажеш какви са сенките от грима на valeaPraynig
Аз може и да съм зелен далтонист, не знам. Винаги изпадам в жестоко заблуждение, като избирам зелени сенки.  Blush

# 695
  • в 1001-та нощ
на първите две снимки и на мен ми се виждат зелени  Mr. Green на третата сиви и перлено шампанско Blush

# 696
на първите две снимки и на мен ми се виждат зелени  Mr. Green

Със сигурност има някакво зелено.  Mr. Green Въпросът е, че аз като харесам нещо тръгвам да търся точно същия цвят и никога, ама никога не улучвам със зеленото, а то ми е особено любим цвят за грим.  Peace

# 697
  • в 1001-та нощ
честно казано в някои палитри - цветът изглежда един, а на окото е различен  newsm78

иначе за "точния" цвят - много помагат многоцветните палитри (тип 88 цвята, 120 цвята) .... особено, ако са подредени в градация - примерно 10-120 зелени от по-светло към по-тъмно .... по жълтеещо, по-искрящи, по-тъмнеещо ...

# 698
  • Перник
Веси-направо супер много ми харесва!!!!Много интересно и страшно ти отива  Heart Eyes

# 699

Естествено  Mr. Green Откакто пристигна съм всеки ден с него на подвижния клепач. Дори един от колегите ми обърна внимание, че нещо не е случило с цветовете на сенките ми  Mr. Green

Веси-направо супер много ми харесва!!!!Много интересно и страшно ти отива  Heart Eyes

Мерси  Hug

Веси,много,много ми хареса,страхотно се е получило.С едно лилаво червило ще е  Heart EyesАдри,коментара е излишен перфектен грим-имали сте време за "мажета" Joy

Ох, как харесвам тъмно лилаво червило  Flutter
Скрит текст:
Скрит текст:
Но на моите устни няма да стои добре  Rolling Eyes

# 700

Според мене на никакви устни не стои добре, освен за снимки.

# 701
  • Street of Dreams
Здравейте и от мен в гримираната тема  bouquet
Реших да почета, защото много отдавна не съм се гримирала (една спирала и молив за вежди не го имам за грим) и малко ми липсват времената, в които всеки ден се чувствах различна. Simple Smile А гримът много ме променя, особено ако си поиграя... Та може да прихвана някоя готина идейка. Simple Smile
Зеленото много ми харесва, но за съжаление не ми отива. Всъщност повечето неща, които ми харесват при други, не ми отиват. Mr. Green В числото всякакви ярки цветове, както и всякакви земни. Останаха розово, синьо и сиво/сребристо. И черното и бялото. Е, и с тях се постига това-онова, а с летен цветен грим изглеждам като калдаринка ooooh!
За съжаление фотоапаратът ми пострада при инцидент Mr. Green и няма да мога да участвам качествено. Но ще ви следя Peace

# 702

Според мене на никакви устни не стои добре, освен за снимки.
И аз така си мислех, но Densi съм я виждала с едно тъмнолилаво червило на MAC (не съм сигурна дали беше Heroine или друго Thinking)! Седеше и убийствено Heart Eyes

# 703
  • в 1001-та нощ
и аз бих се пуснала, мисля, че би ми отивало, дори измислих и как да се облека  Mr. Green

# 704
Преди 10-на години си ходех нон стоп с лилаво червило и лилави сенки,малко по-теменужено от тези на снимките и редовно получавах комплименти дори от жени JoyАз си мисля,че на всеки би седяло добре в зависимост вече от тоалета и прическата.Веси опитай,може би не толкова тъмно,но си мисля,че ще ти хареса.Щом се възприе с цветни сенки,може да се погледнеш с "друго око" с лилаво червило Hug

Общи условия

Активация на акаунт