Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 256
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
  • Козлодуй
И нещо друго-коректор за под очите.Гледах по пуснат май от тук линк в youtube един мъж как си скри "торбичките" като с магия Grinning Но изобщо не разбрах кой е продукта.
Благодаря,a.l.e.n.a  Hug
Аз имам ли право да гласувам,като съм новобранец Grinning

# 721
  • в 1001-та нощ
разбира се, гласувай  Peace

Силве  Hug жребий

# 722

Като гледам вървим към "бронзиране" и "божественост"  Heart Eyes

Аз като казах грим за тен изобщо нямах предвид бронзиране, но Мис Нели го предложи под това име и то взе че се хареса.  Laughing Като почернея старателно избягвам бронзовите сенки, защото много ми се сливат с тена и с тези тъмни очи спокойно мога да мина за какичка от махлата.  Mr. Green
Ще пробвам със сиви лещи да видя как стои.  Peace

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 11:04 от Анонимен

# 723
  • В центъра на Вселената...
Гласувах за Мулен Руж   Flutter Усещам, че пак ще има малки разлики в гласуването...

# 724
Check Please, и аз съм същата ooooh! Така като гледам накъде върви гласуването, май ще трябва доооста да поровя за вдъховение.. Но пък има още време, може да се обърнат нещата Crazy Гласувах за рок звездата, напоследък ме влече да се оцветявам силно за вечерни излизания, но пък няма лошо да поекспериментирам с някоя друга тема Hug

# 725

Като гледам вървим към "бронзиране" и "божественост"  Heart Eyes

Аз като казах грим за тен изобщо нямах предвид бронзиране, но Мис Нели го предложи под това име и то взе че се хареса.  Laughing Като почернея старателно избягвам бронзовите сенки, защото много ми се сливат с тена и с тези тъмни очи спокойно мога да мина за какичка от махлата.  Mr. Green
Ще пробвам със сиви лещи да видя как стои.  Peace

О, защо, аз много харесвам подобна визия  Flutter
Скрит текст:

Макар, че тук идеята се вижда на цялото лице. Ако са само очите, няма да е нищо особено  Wink

# 726
  • Перник
Хайде и днешната ми набързо "мацната" идейка

# 727
Само един глас ли мога да дам в анкетата?
malvinka88, отново фантастични очи, сенки и мигли Two Hearts

# 728
Само един глас ли мога да дам в анкетата?
malvinka88, отново фантастични очи, сенки и мигли Two Hearts

Да  Wink

# 729
Жалко, че може само по един глас. Дадох вот за Венецията. В крайна сметка, ако не ми хареса избраната тема ( а сме се разбрали само по една да правим грим, до колкото виждам ), няма да се включвам. Миналото предизвикателство ми хареса, че имах избор между героя и Амазонията.  Peace
То всеки с претенциите си.  Mr. Green
Малвинка, какви са сенките? И стига дразни с тези мигли...  bouquet

# 730
  • Перник
Благодаря ви,момичета  Hug
А миглите тука са ми мнооого рошави....ама от малката не можах да се дооформя  Mr. Green
*Ally*, сенките са тези

# 731
  • София
malvinka88 много ми харесва гримът

# 732
хммм.....много сложно, харесват ми поне 6 неща. Ще го обмисля добре и ще гласувам чак довечера

# 733
О, защо, аз много харесвам подобна визия  Flutter
Скрит текст:

Макар, че тук идеята се вижда на цялото лице. Ако са само очите, няма да е нищо особено  Wink

Да, мацката е с много хубави черти.  Peace Аз за потъмняла кожа предпочитам цветове като праскова, лавандула, млечно синьо, светло розово и подобни. Може и по-ярки цветове, но светли, без бяло. Плюс много черна спирала.
Скрит текст:

# 734
Обожавам бронзов грим, ако се падне това ще ми е най-лесно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт