НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 2

• 212 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • bad@ss
Здравейте, момичета  Simple Smile
Преди време бях "поканена" в темичката ви с онази лампа. Тя обаче ми бе безмилостно отнета, та сега кацам тук с новата  Flutter
Скрит текст:

Материалите са същите - 2 големи бутилки от минерална вода, лист кадастрон, лепило и една новост - топченцата са изрязани от дъното на тарелка от месо. Голяма революция  Laughing

Emmilly, на тази и аз съм й се наточила  Heart Eyes Много ми харесва.
С тел ще се прави явно. Въпросът е в какво да бъдат забити пръчките. Аз си представях борд от стиропор и дори пробвах. Обаче пръчките увисват, когато сложиш някаква висулка на другия край. Ама, ще го измислим  Simple Smile

# 601
  • Варна
Понеже ми е мн полилейно си мисля, че и от това може да излезе нещо...:
http://interiorzine.com/2012/09/24/taiwan-noodle-house-2/

# 602
звяр, но с чар,може ли повече подробности да споделиш.страхотна е!
момичета,идеи за подарък за мъж може ли да помогнете?  bouquet
 Hug

# 603
  • bad@ss
Ето, доста грозна схема  Blush, но все пак ще ти стане ясно  Simple Smile  :
Скрит текст:
Реже се с макетен нож (там, където е в червено).
От втората бутилка ползвах лентите. Всяка лента влиза в два от разрезите (през един, за да получа наклон). Отвътре нагрявам със запалка, за да се извие и да не се измъква.
При мен, както се вижда, тези извивки са два реда. По-обемно става.
С цветчетата можеш да се развихриш  Simple Smile. Моите са от кадастрон. Залепени са с едно лепило като хелмито, ама доста прозрачно. Следващата ми ще е в червено и черно  Heart Eyes

Още идеи за ламБи тук.

# 604
сърдечно ти благодаря! Hug  bouquet Hug

# 605
Момичета мисля да си направя бебешки дневник тези по магазините не ми харесват малко са ми постни а и искам да вписвам в него още от сега от самата бременност снимки от ехограф и други неща.Тези дни ще потърся да си купя някакъв хубав тефтер който ще украся та да имате някакви идеи за украся.

# 606
В Гугълчо има много идеи,пускам ти еднаhttp://vilisart.blogspot.com/2012/07/blog-post_17.html

# 607
Имам нужда от помощ  Blush
Имаме висока правоъгълна лампа от Икея,която стои на пода.Беше с хартия отгоре,която обаче беше скъсана от малкия ми син.Сега реално е само една пръчка с две крушки и най-отгоре има един правоъгълник,на който се държеше хартията.Трябва да измисля нещо,защото стои грозно...Опитах се да облепя хартия за печене около лапмата,но не ми се получи...Мисля да помоля майка ми да изплете нещо за да го надена отгоре,но се притеснявам дали крушките няма да нагряват преждата,да не вземе да се запали...Приемам идеи всякакви  Praynig

# 608
  • София и там където не се пуши
Имам нужда от помощ  Blush
Имаме висока правоъгълна лампа от Икея,която стои на пода.Беше с хартия отгоре,която обаче беше скъсана от малкия ми син.Сега реално е само една пръчка с две крушки и най-отгоре има един правоъгълник,на който се държеше хартията.Трябва да измисля нещо,защото стои грозно...Опитах се да облепя хартия за печене около лапмата,но не ми се получи...Мисля да помоля майка ми да изплете нещо за да го надена отгоре,но се притеснявам дали крушките няма да нагряват преждата,да не вземе да се запали...Приемам идеи всякакви  Praynig

Някои енергоспетяващи не награвят - пробвай и след това смело плетете.

# 609
ZVEZDA * Благодаря за идеята.Като го няправя 6те ви го покажа

# 610
# 611
# 612
Здравейте,

много интересна и полезна тема! Simple Smile
Искам да ви помоля за съвет. Чакаме бебе и ми се част от играчките и нещата, свързани с него, да ги направя сама, вместо просто да купя от магазина. Малко съм с 2 леви ръце, но пък ще компенсирам с мерак Simple Smile
Едно от нещата, които харесах, е ето тази детска въртележка, която се закачва над леглото: http://rustsunshine.blogspot.com/2011/09/sheep-mobile-pattern.html
Направих няколко овце от филц: https://lh3.googleusercontent.com/-AWsnRptSPdo/UQf-DAIcQBI/AAAAA … s797/P1070887.JPG,  но сега се чудя как да ги закрепя над леглото. В упътването на линка обясняват, че са завързани на ринг от гергеф, за това ще видим, дали ще потърся гергеф, или просто 2 дъсчици сковани на кръст. Обаче се чудя цялата конструкция как да я закрепя към легълцето? Вариантите, които гледах в нета, включват или стойка от стара въртележка, но нямам такава, а и са ми малко грозни и пластмасови, или пък висяха от тавана. Под наем сме, и няма как да дупчим тавана за тази цел, та също отпада. Обмислям варианти като например някакво скеле от по-дебела тел, покрито с плат, което също още не съм измислила как да закрепя точно към леглото. Другият вариант, който обмислях, е по-някакъв начин да се ползва нощна лампа, която се защипва със щипка, но ако намеря само щипка, ще се получи най-лесно....
Ще се радвам, ако имате идеи, как да се получи, а отделно от това ще се радвам и за идеи за това какво може да се направи за малко бебе, което няма да си има собствена стая... По възможност да не са много сложни нещата, защото, както вече си признах, съм малко вързана в ръцете Simple Smile

# 613
Зравейте от три дни чета темичката и просто съм въсхитена от всичко което творите.Харесах си много идеи и се надявам да успея да осъществя поне половината.
ada_smiles   Много са хубави овцете и ще стане страхотна играчка.Не знам какво точно да те посъветвам за закрепянето.Много зависи какъв тип ти е кошарата дали е дървена или от тези сгъваемите.Погледни в продавалника дали продават само стойка.Мисля че съм срещала да продават а ти може да си я аранжираш за да ти се върже.Иначе може да пробваш да измайсториш от дърво но трябва да е закрепена здраво да не падне върху детето.Сега като се замисля от дебела тел или примерно арматура мисля че така се казва.ако се боядиса маже да се направи стойка която да е от земята като стойките за балдахин.Само че с арматурата ще ти трябва помощ от таткото или менгеме.Ох не знам дали обясних добре.А що се отнася до стаята за бебе.Аз така или иначе предпочитам за малко бебе да се направи бебешки кът в стаята на родителите а когато поотрасне тогава да се отдели и да му се направи собствена стая.В началото е по важно на теб да ти е удобно и да се чувстваш добре и щастлива в мястото където ще отглеждаш малкото същество.Защото като се чустваш ти доволна и спокойна то ще усеща това.обособи си място за преповиване украси със някоя картина закачи играчки на стената и готово.Като се прибера в къщи ще кача няколко снимки на нашата спалня за да ти покажа какво имам в предвит.
Аз също съм на детска вълна и събирам идеи за детската стая.Сега правя мека табуретка на малкия с буквички на страниците и като я завърша ще снимам.Проблема е че шия всичко на ръка че така и не си купих машина.Мога да шия на машина и у майка ми има но в повечето случеи шия посред нощите когато малкия спи и не съм на работа така че Joy
Някой по напред беше писал за кутии от пластмасови бутилки за вода.Аз също се колебая как точно да ги обработя там където са отрязани.Ако залепя лента плат дали ще стане и с лепило  С200 дали ще хване на пластмасата.
Много ми харесват и мебелите от картон но се чудех дали са достатъчно издържливи примерно за кутия за играчки масичка мислех да я украся с декупажната техника

# 614
popii да се отчетеш в снимки,ей  Laughing
ada_smiles много добре са ти се получили овцете,за стойка може и от чадърче,тези които се прищипват към количките
rompecabezasпусни снимка от сайта на икеа,да я видиме ние
Аз направих едни кашпи от гипсокартон,и една умела имитация само от тапет,ама пусто ме мързи да снимам,то не е знай какво,ама аз си ги одобрявам.

Общи условия

Активация на акаунт