НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 2

• 212 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • UK
Ами ако е, значи Ц200 ще ти свърши работа. Simple Smile То става прозрачни, след като изсъхне и е еластично. Значи ще стане. Simple Smile

# 706
Пробвай да си намажеш от това което имаш върху кожата на ръката и виж като изсъхне дали ще е еластично. Ако не е вземи Ц200, то е еластично.

# 707
Amelly?
тук някакво
и  тук ще има и за друг път
но не знам цена и как да го намериш.

# 708
Боже, това се оказа много трудна задача!!!
Пратих запитвания до няколко сайта,които предлагат автомобилни спрейове и ми отговориха,че мислят,че по-вероятно няма да ми свършат работа. Лошо.
Иначе четох в един форум,че едно момиче правило такъв опит и после напръскало броката с лак за коса,но започнал да се рони веднага щом изсъхнал.
Една приятелка от декупажната ми каза,че декупажният медиум не е еластичен, така че и той отпада.
 Sad

# 709
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ето това лепило ще ти свърши работа - http://www.stami.eu/helmeks.html
Шишенцето от 65 мл струва 2 лв и се намира по пазарите при хора продаващи лепила, гумени лепенки и т.н.

Ето това е другото такова лепило http://www.zhelezaria.com/product/lepila-lakove-i-kit/lepilo-60gr-selt

# 710
Честита Баба Марта момичета
Ето от нищо,нещо

# 711
Здравейте започвам изработката на бебешкия дневник като стане ще ви го покажа.
Amelly мисля ,че със Ц200 ще стане работата аз цял лампион си направих с Ц200 ти един брокат няма да залепиш  Grinning
ZVEZDA * браво много са хубави.Честита Баба Марта и на теб   bouquet

# 712
Амели - има една златисто-блестяща брокатена боя http://shop.lackprom.com/akrilaten-brokat-vanilena-perla-p-1021.html става интересно върху цветна основа, продават се по строителните супермаркети - 1 кутия 1кг около 11лв. Аз боядисвах черно бюро и контейнер с такъв лак стана супер Peace Представлява прозрачен лак с брокатени точици.

# 713
Благодаря,Фри, но нали идеята е, че с лак може да се напука обувката? Освен това на мен ми трябва нещо доста по-наситено с брокат, а не само блясък.
Давам си и днес - последен ден- за проучване и пазаруване на материали и от утре трябва да почвам да правя нещо,че не остана време.

Вчера си купих от Джъмбо нещо,което се нарича " гъвкаво лепило". Течно и бяло като Ц200, имаше го в една и съща опаковка,но с различни етикети, примерно " гъвкаво", "универсално", "текстилно" и т.н.

# 714
  • Пловдив
Amelly  моя съвет е да пробваш с бронз, обикновен. Трябваше ми за един полилей сребърна боя и попитах дали бронза ще хване на пластмаса, в магазина ми отговориха категорично не, не но да стана перфектно. Мазах също черни обувки кожени, пак стана супер.
След намазването с бронз поръсвам с брокат и накрая топлак, но след като изсъхне бронза. Пак пада брокат, но малко. Успех!

# 715
Благодаря, sauron!
Интересна идея!
Говориш са бронза в бутилки, с който дядовците ни си измазват печките на село?
А какъв точно топлак?

# 716
Може ли обяснение как се прави дърво на парите? Видях на 1, 2 страница, едно много хубаво:)

# 717
Добре де Simple Smile майсторки Simple Smile
а кажете ми защо като се опитах да си направя мартеничка с червен конец и Ц 200- след като изсъхна лепилото побеля ... и стана много тъпо.
Какво лепило да използвам. Искам да направя от тези кълба с балоните ....

# 718
  • Sofia
Как го направи кълбото...Не съм правила,но доколкото знам лепилото се разрежда с вода,накисва се преждата или конеца и се омотава около балона,остава се хубаво да изсъхне...

# 719
ааааааа  Tired
оки ще опитам и докладвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт