НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 2

• 212 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Moringa, много са интересни нещата, които си показала.
The sorceress коледните рисувани крушки са уникални, чудесна идея за рециклиране  smile3501 Разгледах блога ти и съм без думи, всичко е просто прекрасно.

-spam172-

# 481
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Онзи ден се опитах да изтърбуша една от крушките, които си бях събрала с подобна цел. Успях, но колкото и да внимавах, на едно място счупих парченце колкото бобово зърно и от самия стъклен балон. Sad Спрях и отложих останалите крушки. Още се чудя дали ще успея поне една да я направя без да я счупя. Иначе съм решила да я рисувам със смес от темперни боички и лепило С200. Не знам дали ще стане, но ще опитам! Дано резултатът да е годен за показване тук. Grinning

# 482
The sorceress,всичко е невероятно!  bouquetа как се правят елхичките?  bouquet

# 483
Дайте идея какво да направя от ролките от тоалетна хартия.Две седмици ще си бъда вкъщи и се чудя какво да си направя

# 484
Дайте идея какво да направя от ролките от тоалетна хартия.Две седмици ще си бъда вкъщи и се чудя какво да си направя

Погледни първо в Гугъл изображения и свят ще ти се завие колко идеи има  Peace , че аз ако тръгна да свалям и да качвам тук - линк, след линк, ще задръстим темата  Crazy

# 485
Аз това правя сега и ето на какво друго попаднах че имам и доста мъниста http://krokotak.com/2011/11/koleda-ot-manista/

# 486
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Едва ли ще се заема с точно това, но ето една макаронена коледна украса http://www.utro.bg/style/?p=11032 Доста красива и ефектна е. Особено музикантите! Heart Eyes

# 487

# 488

http://krokotak.com/2010/12/snezhinka-ot-prazni-rolki/

# 489
Добро утро, творящи феи - вижте как в една чуждестранна страница показват идеи от нашия български krokotak  bg

# 490
# 491
dididi   много ми хареса човечето,тази година наистина са хит.Много живот и настроение има в тях.
Крушките също са ми симпатични.
Ето едно предложение за ролките,доста е банално,но пък се получава интересно
  Свещниците са направени от празни ролки от  домакинска или тоалетна хартия. В средата са запълнени до такава височина, че да е подходяща за чаена свещ.
Да пуснеш снимки ей popii
  Laughing

# 492
  • Троян
Ето  и едни снежинки от мен,не са толкова майсторски като вашите неща но са интресни   

# 493
  • Банкя
Не много полезно , но преди да го хвърлите помислете.

# 494
tarlio много интересно приложение на капаците от касети, сигурно имам купища от тях. Не съм се замисляла до сега какво мога да направя от тях. С каква боя си го боядисала?

-spam172-

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 17:35 от rumibeauty

Общи условия

Активация на акаунт