Любов с двама и към двама

• 30 719
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
Сетих се да питам Blush
Лизет,а те поотделно никога ли не правят.........В смисъл тя само с мъжа/законния/ или само с чуждия newsm78

Само със законния да разбира се. А само с другия...не още. Тази тройка е от съвсем скоро- не е имало такива възможности и изобщо принципно не се знае отношението на съпруга към това тя да прави секс понякога и само насаме с другия.  Но съпругът принципно знае че тя го обича и я разбира.
Би било интересно развитието на тази тройка във времето до къде ще стигнат нещата.

# 63
  • София
ха, че те, тези са слаба ракия още!  Laughing

# 64
  • Kопенхаген
Абе друго си е да те уважат два члена наведнъж. Но пък подобни оргии не са по вкуса на всеки.

Никога не съм вярвала на жени, които казват, че имат любовни чувства към двама мъже, виж за щения към двама съм съгласна.

# 65
Е,Лизи,като не са били насаме тези двама млади симпатяги какви чувства са се породили newsm78 И аз пред ММ мога да обичам комшията,ама как да разбера обичам ли го като не сме били само аз той и....похотта Sunglasses
Гаранция,че накрая те двамата ще си се "обичат" а тя ще мисли,че само за нейния кеф мислят

# 66
Не те разбирам Мара за какво говориш. Кои двама ще си се обичат? И защо да не се зародят чувства пред очите на съпруга след като те пред него правят секс.

Мадам, аз не бих наричала любенето оргия.

# 67
Трилогията на Стиг Ларсън "Милениум". Там я има подобна история, липсва тройка като физически израз, но ги има двамата мъже и чувствата към тях, както и съгласие и приемане от страна на съпруга.
На мен лично ми изглежда съвсем приемливо...била съм в сходни ситуации, но не продължиха дълго  Simple Smile Мъжете, както и малките деца, трудно споделят вещите си - жени, коли, компютри и каквото още се сетите. Инак от женска гледна точка е съвсем възможно да обичаш двама, смятам Simple Smile

# 68
Как така се влюбват след като не са били на нито една среща сами?Как така пред мъжа и?Аз не мога да си представя да деля мъжа си с някоя и да го гледам как се влюбва.Ами ще се направя на клоун,но той само мен ще обича и забелязва.Тоя нейния какъв е-путьо newsm78 Да си разнообразят сексуалния живот с тройка-ок,тя да си хойка,или той,или и двамата-ок.Но да ми говориш,че е ОК мъжа ти-най-близкия ти,най-любим да се кефи,че се влюбвате с любовника в собствеото/съпружеско/легло...и как си го представяш?Единя докато мушка,другия гледа newsm78
Аз не го разбирам.Нищо лично,ама това......бахти.......

# 69
  • Kопенхаген
Lizet33 , правенето на секс с повече от един партньор си е групово полов сношение или по друг начин казано оргия.
Дали ще те любят културно или ще те скъсват от секс участват ли повече от двама си е чиста вакханалия.

*Мира* , обикновено в тройка никой не гледа всеки мушка, ей на питай Lizet  Grinning

# 70
Как така се влюбват след като не са били на нито една среща сами?Как така пред мъжа и?Аз не мога да си представя да деля мъжа си с някоя и да го гледам как се влюбва.Ами ще се направя на клоун,но той само мен ще обича и забелязва.Тоя нейния какъв е-путьо newsm78 Да си разнообразят сексуалния живот с тройка-ок,тя да си хойка,или той,или и двамата-ок.Но да ми говориш,че е ОК мъжа ти-най-близкия ти,най-любим да се кефи,че се влюбвате с любовника в собствеото/съпружеско/легло...и как си го представяш?Единя докато мушка,другия гледа newsm78
Аз не го разбирам.Нищо лично,ама това......бахти.......

Ти само на любовни срещи ли се влюбваш? Хората се срещат и без да са любовни срещите. И се влюбват помежду другото докато общуват културно по съвсем некасаещи любов теми. Представи си че са се срещали семейно. И да, съпругът е бил свидетел на влюбването. Ако не е забелязал би би предлагал тройки? Ако не постъпи така рискува всичко да стане зад гърба му и той да остане в девета глуха.

# 71
  • в 1001-та нощ
Не ме интересува с две жени, а с двама мъже. Мисля че е малко по-различно.

И двамата са страхотни, и двамата я обичат и се конкурират в това да я правят щастлива. При това нито единия няма нищо против другия. Някои жени нямат нито един, а тази двама и в леглото и в сърцето. Без угризения на вина и лъжи.

не съм чела следващите страници, но мисля, че биха се избили преди да се стигне до секс  Peace и не мога да си представя, че е възможно, ако имат чувства, без чувства - всичко може  Peace

# 72
Случвало ми се е нещо подобно в много младите ми години. Но секса тримата заедно така и не се осъществи , макар, че всеки от тях знаеше за другия и дори имаше известна доза ревност и опити за доказване на първенството.Но не се мразеха, а бяха приятели.Не мога да кажа,че е било голяма любов това, което изпитвах, но имах чувства и към двамата ( не само физическо привличане) и не бях склонна да се откажа от нито един от тях. А секса тримата защо не се реших и аз не съм сигурна. Бях убедена, че това ще промени нещата, но не знам защо.  Simple Smile

# 73
Тея от филма и цАлиФки размениха Joy/мъж с мъж/ Децата не се знае от кой са.Ай като се таковат да се пазят поне.
Извратения Stop

# 74
не съм чела следващите страници, но мисля, че биха се избили преди да се стигне до секс  Peace и не мога да си представя, че е възможно, ако имат чувства, без чувства - всичко може  Peace

Laughing Това е невъзможно. Да не са трактористи че да печелят момата с юмруци?

Конкуренция има известна но тя се състои в това кой колко ще я впечатли и колко ще я ощастливи.

Общи условия

Активация на акаунт